Wie wordt het 'Super Team' 2018?

Nieuws

Ook dit jaar zetten we tijdens de imagocampagne de supermarktmedewerkers extra in de kijker. Via onze Store Locator op www.superbuurt.be vinden klanten hun buurtsuper terug en kunnen ze hun favoriete ‘Super Team’ verkiezen.

Bedoeling is dat uw kassiersters, verkopers en andere winkelbedienden zoveel mogelijk klanten aanspreken om hen op onze website te ‘liken’ voor hun klantvriendelijkheid, service, advies,… Uiteraard kunnen zij ook via de sociale media hun vrienden en kennissen oproepen om hen te ‘liken’. Voor deze wedstrijd voorzien we leuke prijzen voor zowel het winkelpersoneel als voor de klanten.

Op de foto: Super Team Carrefour Market Bocholt

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1469)

VLAM activiteitenverslag 2018

Nieuws

De buitenwereld kent VLAM vooral van de binnenlandse mediacampagnes voor consumenten. VLAM spreekt echter ook professionals aan: gezondheidswerkers, handelaars, winkeliers of horeca-uitbaters. Het promotiecentrum hecht steeds meer belang aan communicatie over duurzaamheid.
Lees meer ››

Wat met flexi-jobs na verkiezingen?

Nieuws

Wie minstens vier vijfde werkt of gepensioneerd is, mag een flexi-job uitoefen in de horeca, bij bakkers en slagers en in de kleinhandel. Sommige politieke partijen stellen het systeem van de flexi-jobs in vraag.
Lees meer ››