Wie wordt het 'Super Team' 2018?

Nieuws

Ook dit jaar zetten we tijdens de imagocampagne de supermarktmedewerkers extra in de kijker. Via onze Store Locator op www.superbuurt.be vinden klanten hun buurtsuper terug en kunnen ze hun favoriete ‘Super Team’ verkiezen.

Bedoeling is dat uw kassiersters, verkopers en andere winkelbedienden zoveel mogelijk klanten aanspreken om hen op onze website te ‘liken’ voor hun klantvriendelijkheid, service, advies,… Uiteraard kunnen zij ook via de sociale media hun vrienden en kennissen oproepen om hen te ‘liken’. Voor deze wedstrijd voorzien we leuke prijzen voor zowel het winkelpersoneel als voor de klanten.

Op de foto: Super Team Carrefour Market Bocholt

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1366)

3 nieuwe smaken van Maytea

Nieuws Productnieuws

Het ijstheeassortiment MayTea combineert authenticiteit met natuurlijkheid. Aan het begin van het nieuwe lenteseizoen wordt het gamma uitgebreid met drie nieuwe smaken: Zwarte Thee van braambessen- en bosbessenmaak, Groene Thee met jasmijnsmaak en Groene thee met yuzu- en citrussmaak.
Lees meer ››

Bescherm je tegen cybercriminelen!

Nieuws

Buurtsuper.be hoort steeds meer klachten van leden over cybercriminaliteit. Deze relatief nieuwe vorm van criminaliteit kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Met deze cyberscan en -kit kan je je nu beter beschermen.
Lees meer ››