Word jij de Groentevakman van 2019?

Nieuws

Hecht jij veel belang aan de versafdeling van je buurtsuper of supermarkt? Probeer jij in functie van het seizoen een prachtige groenterayon tentoon te stellen? Stel je dan voor 10 mei kandidaat voor de 'Groentevakman van 2019'.

Stel je hier kandidaat voor de 'Groentevakman 2019'!  

Gaat jouw buurtsuper dit voorjaar ook met de eer (en prijzen) lopen?
Tijdens ons buurtsuperfeest in juni zullen, naar goede gewoonte, zes nieuwe Super Teams in de bloemetjes worden gezet. Nieuw is dat we dit jaar naast de Groentevakman, ook de Mooiste Kaastoog en de Mooiste Vleestoog belonen. Stel je nu kandidaat!

Staan de ‘Kazen van bij ons’ te schitteren in jouw kaastoog? Zijn je groente- en vleesrayon de pareltjes uit de buurt? Heb je oog voor topkwaliteit en winkelbeleving? Dan maak jij kans om de titel van Groentevakman (i.s.m. Flandria), Mooiste Kaastoog of Mooiste Vleestoog (i.s.m. VLAM) van 2019 te winnen. Schrijf je in voor 10 mei en ga lopen met de eer én mooie prijzen!

Wie kan meedoen?
De wedstrijd staat open voor alle zelfstandige supermarkten en kaas- en groentespeciaalzaken. Extra punten zijn weggelegd voor een creatieve presentatie, een klantvriendelijke bediening en (rayon)verantwoordelijken die uitblinken in productkennis en -passie.

Hoe inschrijven?
Je kunt je inschrijven voor één of meerdere categorieën via www.besteversspecialist.be, voor vrijdag 10 mei. Na een eerste selectie volgt er een bezoek van mysteryshoppers. Een jury bezoekt dan de finalisten en kiest de uiteindelijke winnaars. Alle finalisten worden uitgenodigd en in de bloemetjes gezet op het Buurtsuperfeest dat woensdag 26 juni 2019 plaatsvindt in Groot-Bijgaarden.

Save the date
Woensdag 26 juni 2019 is het dan zover: dan vindt de derde editie van het grote Buurtsuperfeest plaats in Salons Waerboom in Groot-Bijgaarden. Noteer alvast 26 juni in je agenda! Inschrijven kan via aurelie.camps@buurtsuper.be

In samenwerking met VLAM en Flandria 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1540)