Zero Waste gamma van Hygiena

Nieuws Productnieuws

Het nieuwe Zero Waste gamma van de Belgische groothandel in biologische producten Hygiena biedt een breed aanbod aan natuurlijke en herbruikbare producten zoals ecologisch afbreekbare rietjes, duurzame huishoudfolies of Superbee Wax Straps en de plasticvrije kauwgom True Gum. Let’s take care of the planet!

Organic Straws: ecologisch afbreekbare rietjes

Genieten van een lekkere mojito zonder schuldgevoel? De Organic Straws van Hygiena zorgen ervoor dat je in stijl je cocktail kan drinken én je je intussen inzet voor een betere planeet! Deze ecologisch afbreekbare rietjes beschikken over bestanddelen uit de Lepironia plant en zijn 100 % natuurlijk. Bovendien zijn de rietjes composteerbaar, waardoor het materiaal verdwijnt na twee weken.  

Superbee Wax Wraps: herbruikbare huishoudfolies

De Superbee Wax Wraps zijn een duurzaam alternatief voor huishoudfolies. Dankzij de herbruikbare wraps kunnen etenswaren plasticvrij afgedekt en verpakt worden. Deze wraps zijn gemaakt van 100 % katoen, bijenwas, biologische kokosolie en boomhars. De bijenwas heeft een antibacteriële functie, terwijl de kokosolie en de boomhars zorgen voor een klevend effect dat de vorm van het eten aanneemt. Gedaan met plastic folie en zakjes! 

True Gum: plasticvrije kauwgom 

Een 100 % natuurlijke kauwgom die vrij is van plastiek, aspartaan en van kunstmatige smaakstoffen? Het gaat over niets minder dan de kauwgom van True Gum! Bovendien is de kauwgom vegan-friendly en volledig biologisch afbreekbaar. True Gum is beschikbaar in maar liefst vier heerlijke smaken: Liquorice & Eucalyptus, Ginger & Nurmeric, Raspberry & Vanilla en Mint & Matcha. Over een smaakvolle, ecologische kauwgom gesproken!

Lees ook ›› Alle producten (2277)