Nieuws

Recordaantal bestellingen voor imagocampagne

Nieuws

Gedurende de hele maand september zetten we de troeven van de buurtsuper in de kijker. Er werden dit jaar maar liefst 5.000 deelnamepakketten besteld. We zullen tijdens het Weekend van de Klant dus een recordaantal van 600.000 klanten verwennen met onze attentie!
Lees meer ››

Colruyt verliest marktaandeel aan buurtwinkels

Nieuws

Colruyt verliest voor het eerst marktaandeel aan de concurrentie. Dat werd duidelijk bij de bekendmaking van de jaarresultaten van de retailgroep. “De coronacrisis heeft de supermarkten geen windeieren gelegd, maar concurrenten als Delhaize of Carrefour met meer buurtwinkels hebben er meer van kunnen profiteren."
Lees meer ››

'Nationale Inhaalzomer' campagne

Nieuws

De cijfers variëren van studie tot studie maar gemiddeld zouden 4 op 10 Belgen op vakantie gaan in eigen land. Deze zomer zal bekend staan voor haar vele 'inhaalmomenten' en wordt door Delhaize dan ook omgedoopt tot de 'Nationale Inhaalzomer'.
Lees meer ››

Steden en gemeenten steunen vraag voor versoepeling markten

Nieuws

De Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG) vraagt aan de Groep van Experts belast met de Exit-Strategie (GEES) om de beperking van vijftig kramen per markt te laten vallen. Daarnaast wil ze ook dat eten en drinken op de markten opnieuw toegelaten wordt. Die oproep doet de VVSG samen met de Nationale Groepering Ambulante Handel (NGAH ) en UNIZO.
Lees meer ››

SOS Patat: Red patatjes, eet frietjes!

Nieuws

VLAM en zijn Waalse zusterorganisatie APAQ-W stellen de campagne SOS Patat voor. Deze campagne is een initiatief van Too Good To Go en wil het massale aardappeloverschot dat is ontstaan door de coronacrisis helpen wegwerken. Ook buurtsupermarkten kunnen hun steentje bijdragen!
Lees meer ››

Bpost lanceert onlineplatform voor kmo’s

Nieuws

Via elkezaakonline.be kunnen kmo’s heel eenvoudig een webshop aanmaken, waarbij Bpost instaat voor de verzending van de pakjes. Het opzetten van een onlinewinkel, inclusief de mogelijkheid om online betalingen te ontvangen, duurt volgens een persbericht van Bpost ‘amper 30 minuten’.
Lees meer ››