Nieuws

Burnout bij zelfstandigen: coaching op maat

Nieuws

Wat je ook mag denken: niemand is immuun voor stress, ook zelfstandigen niet. Heb je steeds vaker de neiging om een maaltijd over te slaan, je te haasten, je sportactiviteit of je slaap te laten varen om toch maar die vervloekte mails in te halen?
Lees meer ››

Alvo Zonhoven doet gewone dingen ongewoon goed

Nieuws

Groentevakman word je niet zomaar. En zeker geen twee jaar op rij. Alvo Zonhoven deed het wel en mag nu al voor de tweede keer de prijs in haar fruit- en groenterayon plaatsen. We gingen een kijkje nemen met AGF-expert Jan Prinsen van het Belgian Fresh Food Institute. En ook hij zag dat het goed was.
Lees meer ››

'Happy Single Day' bij Carrefour

Nieuws

De Single Day, erg populair in China, is een feestdag voor singles die trots zijn op hun status. Van 6 tot en met 10 november kunnen Carrefour-klanten de ‘Happy Single Day’ in de Hypermarkten Carrefour vieren en een heleboel koopjes op de kop tikken.
Lees meer ››

Pur Natur yoghurt & fruit

Nieuws Productnieuws

Pur Natur breidt haar gamma fruityoghurts uit met nieuwe smaken. Deze volle roeryoghurts met ingemengd fruit bestaan in 3 verrassende fruitcombinaties: aardbei & rozenbottel, passievrucht & vlierbloesem en frisse citroen & papaversmaak.
Lees meer ››

Hendrick’s Bowtie

Nieuws Productnieuws

Waarom telkens gaan voor de verplichte kersttrui, het laatste trendy elektronische gadget of een romantisch weekendje weg als traditioneel eindejaarsgeschenk? Dit seizoen kan je uitpakken met een prachtige, eigenzinnige Hendrick’s Gin fles!
Lees meer ››

‘Vlees van het rood ras van West-Vlaanderen’

Nieuws Productnieuws

Het ‘vlees van het rood ras van West-Vlaanderen’ heeft sinds 4 november 2019 een Europese erkenning als ‘Beschermde Oorsprongsbenaming’ (BOB) op zak. Na de ‘Vlaams-Brabantse tafeldruif’ is dit het tweede Vlaams product dat met een BOB erkend en beschermd wordt. Het staat nu mee in het rijtje topstreekproducten als Prosciutto di Parma en de Volaille de Bresse.
Lees meer ››

Wie is Jumbo-topman Frits van Eerd?

Nieuws

In het Nieuwsblad staat een opmerkelijk artikel over Frits van Eerd, de CEO van Jumbo, dat woensdag zijn eerste Belgische winkel opent. Twintig jaar geleden was hij in zijn dorp Kuussegat vooral gekend als prins Frits, de lokale Prins Carnaval.
Lees meer ››