Nieuws

Richtlijnen voor buurtsuper medewerkers rond corona

Nieuws

Ons winkelpersoneel staat in het spreekwoordelijke oog van de storm. Deze richtlijnen helpen je winkelpersoneel een antwoord te formuleren op de meest gestelde vragen van klanten en kan hen enigszins gerust te stellen. Gebruik deze affiche die je in de kleedkamer of refter kan ophangen!
Lees meer ››

Update corona

Nieuws

Lees hier de brief en oproep van Luc Ardies, directeur van Buurtsuper.be, aan de leden van Buurtsuper.be met betrekking tot het corona-virus.
Lees meer ››

Checklist corona-steunmaatregelen

Nieuws

UNIZO en Buurtsuper.be staan constant in contact met de verschillende betrokken overheidsniveaus en dringen aan op doeltreffende ondersteuningsmaatregelen om de coronacrisis te overbruggen. Via deze link vind je een up-to-date overzicht van de steunmaatregelen waar je als ondernemer recht op hebt.
Lees meer ››

Zero Waste gamma van Hygiena

Nieuws Productnieuws

Het nieuwe Zero Waste gamma van de Belgische groothandel in biologische producten Hygiena biedt een breed aanbod aan natuurlijke en herbruikbare producten zoals ecologisch afbreekbare rietjes, duurzame huishoudfolies of Superbee Wax Straps en de plasticvrije kauwgom True Gum. Let’s take care of the planet!
Lees meer ››

Regering neemt drastische maatregelen

Nieuws

In de nacht van vrijdag op zaterdag, om 24 uur meer specifiek, worden alle lessen in Belgische scholen opgeschort en moeten alle cafés, restaurants en discotheken de deuren sluiten. En dat tot en met 3 april, het begin van de Paasvakantie.
Lees meer ››

Unizo pleit voor Corona rampenfonds

Nieuws

"De overheid moet de getroffen sectoren ondersteunen zodat ze deze periode kunnen overleven, en nadien een economische doorstart kunnen maken." Dat zegt Unizo. "We beseffen dat er drastische maatregelen nodig zijn om deze crisis te bedwingen, maar het neemt niet weg dat de overheid de plicht heeft om de getroffen sectoren te ondersteunen."
Lees meer ››

Retailstudie IBM legt veranderend koopgedrag bloot

Nieuws

Het IBM Institute for Business Value en de National Retail Federation maken de resultaten bekend van een grootschalig onderzoek naar het shopgedrag van 18.980 consumenten in 28 landen. Daaruit komen 2 belangrijke conclusies. Ontdek ze hier en leer hoe jij er op kan inspelen!
Lees meer ››

Groene energie van Versluys Arena voor Delhaize Searena

Nieuws

KV Oostende is goed op weg om het eerste CO2-neutrale voetbalstadion in België te hebben. De club plaatste daarvoor 1.036 zonnepanelen op het dak van de Versluys Arena, betaald via een crowdfundingproject. De elektriciteit van de zonnepanelen wordt afgenomen door buur Delhaize Searena.
Lees meer ››