Nieuws

Typische 'bar tabac' sterft uit in Frankrijk

Nieuws

In veel gemeenten in Frankrijk verdwijnt de 'bar tabac'. Om deze typische dorpscafés van de ondergang te redden, worden nu verschillende projecten opgericht. De organisatie GROUPE SOS wil bijvoorbeeld dit jaar 100 cafés nieuw leven inblazen.
Lees meer ››

6 nieuwe Shop&Go’s

Nieuws Winkelopeningen

Gisteren opende Delhaize maar liefst zes nieuwe Shop&Go’s bij Q8-tankstations. Naast tanken, kunnen klanten er ook hun boodschappen doen in de nieuwe Delhaize Shop&Go’s. Die bieden een ruim aanbod aan verse kwaliteitsproducten aan.
Lees meer ››

Zaterdag 21 maart eerste Winkelhierdag!

Nieuws

UNIZO organiseert op zaterdag 21 maart de allereerste Winkelhierdag. Idee erachter is om de klanten te sensibiliseren over de fijne service, het eerlijke advies of gewoon voor de leuke babbel in en bij de lokale winkelier.
Lees meer ››

Corona: Liantis helpt helpen

Nieuws

Zonder mee te doen aan bangmakerij heeft Liantis enkele tools verspreid die pragmatisch informeren en ondersteunen op een laagdrempelige manier. We ontvingen de link naar een informatieve website pagina die systematisch upgedate wordt en een aantal posters waarmee je jouw personeel kan informeren.
Lees meer ››

'Denk vroeger aan later!'

Nieuws

In de maand mei 2020 organiseren Integraal, UNIZO, Overnamemarkt en Liantis met de medewerking van verschillende beroepsorganisaties opnieuw een Adviesmarkt 'Ondernemers op een Kruispunt'. Focus ligt op het overlaten, verkopen of overnemen van een zaak én andere eindeloopbaanproblematieken.
Lees meer ››

Bezoek de B2B-Smaakmarkt

Nieuws

Op 30 maart 2020 kan je van 14u tot 19u terecht in de Ghelamco Arena in Gent voor de B2B-Smaakmarkt. Kom 100 producenten uit Oost- en West-Vlaanderen met hun aanbod van authentieke, karaktervolle en artisanale producten ontdekken.
Lees meer ››

Nieuwe regels mbt vermelding land van oorsprong

Nieuws

Vanaf 1/04/2020 gaat een nieuwe uitvoeringsverordening van kracht over 'de verstrekking van voedselinformatie aan consumenten, voor wat betreft de voorschriften voor de vermelding van het land van oorsprong of de plaats van herkomst van het primaire ingrediënt van een levensmiddel'.
Lees meer ››

Varkensvlees on the road

Nieuws Productnieuws

20 maart vertrekt de VLAM 'foodtrucktour varkensvlees' opnieuw. Op parkings van supermarkten van verschillende ketens laat VLAM klanten kennismaken met de lekkernijen van het varken: mignonette, worst, varkenshaasje, buikspek en gehakt.
Lees meer ››

N.A.E.-assortiment bij Carrefour

Nieuws Productnieuws

Bij Carrefour vind je nu ook een selectie van de natuurlijke en vegan producten van N.A.E. De verzorgingsproducten van N.A.E. zijn biologisch gecertificeerd door ECOCERT en bevatten minimaal 97% natuurlijke ingrediënten en veganistische formules.
Lees meer ››