Nieuws

Leffe brengt Vlamingen en Franstaligen samen aan de taalgrens

Nieuws

Leffe nodigt 1000 Vlamingen en 1000 Franstaligen uit voor een goed debat aan 1000 terrastafels. Professor en politicoloog Dave Sinardet zal het startdebat in goede banen leiden. Doel van de actie: Belgen samen brengen bij een goed glas bier en dat op het langste terras van België ooit, opgesteld langs de 400km lange taalgrens.
Lees meer ››

De AI-revolutie voor retailers en merken

Nieuws

Een nieuwe fase van technologische innovatie is ingegaan voor retailers en merken met intelligente automatisering als uitgangspunt. Artificial Intelligence (AI) wordt vaak gebruikt als buzzwoord, maar twee op vijf retailers en merken maken al gebruik van intelligente automatisering. En dat aantal zal verdubbelen in de komende drie jaar.
Lees meer ››

Nieuw zakboekje over verandering in organisaties

Nieuws

Niet de grootste of de rijkste, maar de organisatie die zich het best en het snelst aanpast, overleeft in deze razendsnel veranderende tijden. Dit nieuwe zakboekje, geschreven door Luc Ardies, biedt een beproefde methode om mensen mee te krijgen in grote en kleine veranderingen.
Lees meer ››

Colruyt opent 7 nieuwe supermarkten in Frankrijk

Nieuws

Colruyt heeft op tien jaar tijd 50 nieuwe supermarkten geopend in Frankrijk. De Belgische groep telt nu 85 winkels bij onze zuiderburen. "Sinds een jaar is het ons doel jaarlijks vijf tot zeven nieuwe winkels te openen", zegt operationeel directeur Marc Hofman in een interview aan De Tijd.
Lees meer ››

Lees hier onze campagnekrant

Nieuws

In de aanloop naar het Weekend van de Klant organiseert Buurtsuper.be zijn jaarlijkse imagocampagne. We hebben een krantje gemaakt met alles wat je moet weten om van deze campagne in jouw buurtsuper een succes te maken. Check je brievenbus of lees het krantje hier online!
Lees meer ››

Bijna 20.000 Belgen tekenen petitie voor Belgische friet

Nieuws

Een maand geleden lanceerde het Belgisch diepvriesfrietjesmerk Belviva de petitie ‘voteforbelgianfries.be’ om de French voorgoed uit French fries te halen en er Belgian fries van te maken. Met 18.200 Belgen die deze petitie getekend hebben, of nog 1 op 600 Belgen is één ding alvast duidelijk: wij Belgen zijn ontzettend trots op onze frieten en op de frietcultuur die vanuit België de rest van de wereld heeft veroverd!
Lees meer ››