Nieuws

Steeds meer kmo’s lenen geld bij vrienden en familie

Nieuws

In een interessant artikel in De Tijd staat dat kmo's die moeilijk aan financiering geraken bij banken of risicokapitaalfondsen, terecht kunnen bij de investeringsmaatschappij PMV. Via de win-winlening van PMV kunnen zulke bedrijven sinds 2006 voordelig lenen bij familie en vrienden. Vorig jaar werd een nieuw record neergezet: 2.625 van die win-winleningen werden toegekend.
Lees meer ››

Delhaize schenkt 15.308 euro aan Berrefonds

Nieuws

Na een jaar verkoop van het Tournée Antwerpen-bier maakt Delhaize vandaag de opbrengst van deze actie bekend. Maar liefst 15.308 clips werden verkocht in de Delhaizewinkels in de Antwerpse regio ten voordele van het Berrefonds, dat ouders steunt bij het verlies van hun kind. Delhaize zal 15.308 euro aan dit goede doel schenken.
Lees meer ››

Administratieve rompslomp neemt toe

Nieuws

In Trends verscheen een artikel over de administratieve rompslomp. Ondanks alle initiatieven en retoriek rond administratieve vereenvoudiging, kampen de Belgische bedrijven nog altijd met administratieve overlast die hun concurrentiekracht aantast. Bovendien passen de Belgische regelgevers zelf amper de wetten toe die hen verplichten betere wetten en regels te schrijven.
Lees meer ››

“Topservice van Buurtsuper.be alweer!”

Nieuws

Chris Luyckx en Steven Van Aerschot verwelkomen hun klanten elke dag in een moderne buurtsupermarkt in Muizen. Wanneer ze hun Proxy willen uitbreiden en verbouwen, winnen ze advies in bij Buurtsuper.be over mogelijke subsidiemaatregelen.
Lees meer ››

Delhaize hernieuwt samenwerking met Actiris

Nieuws

Brussel - De Brusselse minister van Tewerkstelling en Beroepsopleiding Bernard Clerfayt en Delhaize hernieuwen de samenwerking tussen Delhaize en de openbare diensten voor tewerkstelling, Actiris, en opleiding, Bruxelles Formation en de VDAB Brussel. De gezamenlijke doelstelling is om de Brusselaars nieuwe kansen te bieden op de arbeidsmarkt en zo het aantal Brusselaars met een baan te verhogen.
Lees meer ››

Spelt-, maïs- en rijstwafels van Nutridia

Nieuws Productnieuws

Zin in een gezond tussendoortje? En liefst eentje dat je ook een verzadigd gevoel geeft? Ga dan voor een van de granenwafels van Nutricia. Of je nu kiest voor de variant met spelt, maïs of rijst, ze zijn stuk voor stuk 100 % biologisch en suikervrij. De rijstwafel en maïswafel zijn daarnaast ook glutenvrij.
Lees meer ››