Nieuws

Colruyt opent winkel voor winkels in Schaarbeek

Nieuws

De Belgische supermarktgroep Colruyt opent voor het eerst een winkel voor bedrijven en professionals. De winkel van de nieuwe keten Colruyt Professionals doet over twee weken de deuren open in de Brusselse gemeente Schaarbeek. Enkel professionele klanten zijn welkom, op vertoon van een speciale klantenkaart.
Lees meer ››

5% korting op 200 producten met Nutri-Score A en B

Nieuws

Vanaf vandaag wordt de promotie '1 product kopen = 1 product gratis' in de Delhaizewinkels opnieuw toegepast op een brede selectie van producten. Delhaize lanceert vandaag ook de Goebezig Prijsjes, een korting van 5% op 200 producten met een Nutri-Score A & B voor alle klanten met een Plus-kaart.
Lees meer ››

Week van de bij

Nieuws

Van 31 mei tem 7 juni is het 'Week van de bij'. Ook Meli, Belgisch marktleider op de honingmarkt, steunt dit initiatief en geeft tips om de bijen te beschermen en zo te blijven genieten van hun heerlijke honing.
Lees meer ››

Groentevakman: paprika's

Nieuws

Volgens de Groentevakman van LAVA zorgt het zonnige weer momenteel voor een mooi aanbod van paprika's. Op de klok zien we ruime aantallen paprika, vooral rood en geel zijn goed vertegenwoordigd. Geel is op dit moment het voordeligst in prijs.
Lees meer ››

Steeds meer hoeveproducten in buurtsuper

Nieuws

We vroegen aan VLAM om eens te onderzoeken in welke mate de consument het aanbod van lokale hoeveproducten in de buurtsuper apprecieert. Het resultaat? Drie op vier consumenten vindt dit ronduit een goede zaak. De bevraagde consumenten geven ook enkele tips voor buurtsupers.
Lees meer ››

Boost voor versbeleving

Nieuws

Ondernemers Michiel Masschelein en Annelies Himpens zochten naar vernieuwing in hun Carrefour Express in Rekkem. In samenwerking met Croustico lanceerden ze een broodjesconcept, gekneed naar hun winkel, de ‘Croustico Sandwich Corner’.
Lees meer ››

Technische werkloosheid verlengd

Nieuws

Vakbonden en werk­gevers zijn het in de Groep van 10 eens geraakt over een verlenging van de steunmaatregelen voor bedrijven om de coronacrisis te overbruggen van 30 juni tot 31 augustus. Het gaat dan onder meer om een voortzetting van de tijdelijke werkloosheid en de ­regeling voor ouderschapsverlof.
Lees meer ››

Menselijke factor onderschat

Nieuws

De menselijke factor in de vorm van competente, servicegerichte medewerkers wordt door veel retailers onderschat. Het menselijke aspect wint in belang in het post-corona tijdperk en wordt steeds meer het ‘nieuwe normaal’. Volgens Consensio zal de coronacrisis een aantal reeds bestaande trends nog versterken.
Lees meer ››

Minder Jumbo in België

Nieuws

Gisteren raakte bekend dat Jumbo twee Alvo-­supermarkten in Deurne en Ranst overneemt. Ze gaan eind deze week dicht om tot Jumbo-winkels omgevormd te worden. Jumbo heeft haar ambities in België ondertussen wel naar beneden bijgesteld.
Lees meer ››

Bestel nu je deelnamepakket!

Nieuws

Dit najaar zetten we de troeven van de buurtsuper in de kijker met de slogan ‘De buurtsuper, jouw perfecte buur’. Bestel nu je deelnamepakket met Jules Destrooper Butter Crisps om je klanten te verwennen tijdens het ‘Weekend van de Klant’!
Lees meer ››