Nieuws

Groentevakman: aubergines

Nieuws

De wekelijkse groentevakman laat ons weten dat de aubergine een overzichtelijke aanvoer kent tijdens dit warme weer. De prijzen zijn ook normaal voor deze tijd van het jaar.
Lees meer ››

"Winkelen met sociale bubbel moet kunnen!"

Nieuws

Buurtsuper.be en Unizo klagen de corona maatregel rond het verplicht solo winkelen aan. "Soms hebben we de indruk dat dit soort van regeltjes moeten maskeren dat de regering andere en nochtans belangrijkere ingrepen niet op orde heeft", aldus Luc Ardies van Buurtsuper.be. "De contact tracing in combinatie met voldoende testcapaciteit is nu prioritair."
Lees meer ››

Disinfect lanceert mobiele benevelings-units

Nieuws

Disinfect, een spin-off van het Antwerpse brand activation agency CityCubes heeft, na haar ontsmettingstunnel en containerdesinfectie-unit, ook een mobiel dry mist-toestel voorgesteld waarmee afgesloten, grote ruimtes kunnen beneveld en ontsmet worden.
Lees meer ››

Balans na 1 maand staycation

Nieuws

Supermarktketen Delhaize maakt na een maand staycation een stand van zaken op. De belangrijkste trends? De wijnconsumptie ligt hoger en het BBQ-assortiment is populairder dan ooit. Ook merkt Delhaize dat de winkels in de Ardennen en aan de Kust een hogere aanvraag hebben naar de Collect diensten.
Lees meer ››

De groentevakman: courgettes

Nieuws

De wekelijkse groentevakman laat ons weten dat, met het zonnige weer in het vooruitzicht, de aanvoer van courgettes zeer sterk zal doorstijgen. Prijzen zijn stabiel in vergelijking met vorige week en zeer consumentvriendelijk.
Lees meer ››

Aldi test automaat voor boodschappen

Nieuws

Aldi Süd heeft een automaat voor boodschappen geïntroduceerd: de ‘Aldimat’. Het automaat staat in het Duitse Haßloch in Rijnland-Palts. Klanten kunnen er ook buiten de openingstijden van de supermarkt boodschappen doen.
Lees meer ››

Denk aan forfaitaire premie in augustus!

Nieuws

Aan elke voltijds tewerkgestelde bediende die ressorteert onder het PC201 (zelfstandige kleinhandel) of 202.01 (zelfstandige supermarkten vanaf 20 werknemers) en over een volledige referteperiode beschikt, wordt samen met het maandloon van augustus jaarlijks een premie toegekend van 188 euro bruto.
Lees meer ››