Nieuws

Campagne groot succes!

Nieuws

De cijfers van onze imagocampagne 'Samen bouwen aan een superbuurt' swingen dit jaar de pan uit! Uit de enquête bleek ook dat voor jullie klanten is dé grootste troef van de buurtsuper overduidelijk het versaanbod is.
Lees meer ››

50-plussers leveren maaltijdboxen

Nieuws

Het Gentse maaltijdbox-bedrijf Foodbag lanceert een koerierdienst die een 85-tal 50-plussers en gepensioneerden zal inschakelen. Die zullen tewerkgesteld worden met een flexi-job om ingrediënten aan huis te brengen.
Lees meer ››

'Tenminste Houdbaar Tot' gaat digitaal

Nieuws

Veel supermarkten doen experimenten met dynamisch prijzen van versproducten waarvan het einde van de houdbaarheidsdatum ‘tenminste houdbaar tot’ - THT - in zicht komt. Om verspilling van voedsel tegen te gaan wordt in de Future Store Arnhem een model getoond hoe de prijs van het THT-product digitaal wordt aangepast aan de naderende onverkoopbaarheid van dat versproduct.
Lees meer ››

Super Teams: nieuwe tussenstand

Nieuws

Al 192.000 consumenten bezochten de campagnesite www.superbuurt.be. We gaan dus richting een verdubbeling van de aantallen van vorig jaar! Er is tijdens het Weekend van de Klant en afgelopen week nog massaal gestemd op de Super Teams. Daarom, een nieuwe tussenstand ...
Lees meer ››

Winkelanimatie Groentevakman

Nieuws

In het kader van de wedstrijd 'Groentevakman' maakten vijf winkels kans op een Flandria-winkelanimatie. Dit weekend konden de klanten van AD Delhaize Willebroek van de lekkere Flandria-groentjes proeven. Bekijk hier de foto's ...
Lees meer ››

Flexi-jobben populair bij kmo’s en Vlamingen

Nieuws

Begin dit jaar waren er 54.288 Belgen actief als flexi-jobber. Ondertussen is aantal dat gestegen naar 66.978. Dat blijkt uit cijfers van dej minister voor Sociale Fraudebestrijding Philippe De Backer (Open VLD). Het systeem van de flexi-jobs, dat zwartwerk moet bestrijden, blijft groeien.
Lees meer ››

“Gebruik de kanalen die je worden aangeboden”

Nieuws

Twee jaar geleden startte het ondernemersavontuur van Stacy Buys en Joachim Dero met de opening van hun Carrefour Express. “We hadden grote plannen en ideeën en kregen heel veel informatie over ons heen”, zegt Stacy. “Al snel merkten we dat we vooral bezig waren om de winkel draaiende te houden en daardoor een goed beeld van onze winkel misten.”
Lees meer ››

Week van de Steak-friet

Nieuws

Steak-friet is één van de populairste gerechten van bij ons. Reden genoeg voor VLAM om deze klassieker een hele week in de kijker te zetten. Bij Spar Denderwindeke werden de klanten getrakteerd op een tasting. VLAM plaatste er de hele dag haar foodtruck rundvlees en serveerde een heerlijke steak-friet.
Lees meer ››

Zwerfvuilactie Spar Eke

Nieuws

Afgelopen weekend vond ook de laatste van onze zes piloot-zwerfvuilacties plaats. Samen met de lokale KLJ ging Spar Eke het zwerfvuil in haar buurt te lijf. Bekijk hier de foto's.
Lees meer ››

Finale campagne tijdens 'Weekend van de Klant'

Nieuws

Afgelopen maand organiseerde Buurtsuper.be haar imagecampagne 'Samen bouwen aan een superbuurt'. Bedoeling dit jaar was om vooral het personeel in de kijker te zetten, met als opvallende slogan ‘Stem op ons’. Klanten konden hun favoriete buurtsuper verkiezen. De finale van onze campagne vond plaats tijdens het ‘Weekend van de Klant’.
Lees meer ››

Colruyt Group start nationale uitrol herbruikbare zakjes

Nieuws

De komende weken stelt Colruyt Group alles in het werk om van de herbruikbare zakje voor groenten en fruit vanaf 2020 een vaste gewoonte te maken. Vanaf 9 oktober 2019 begint de groep met de nationale uitrol van de zakjes, voortbouwend op de lessen die getrokken werden uit de pilootfase in 51 winkels.
Lees meer ››