Nieuws

Vegetables are the new sneakers

Nieuws

97% van de millennials eet niet genoeg groenten. VLAM wil daar verandering in brengen en lanceert daarom VLAM ‘Vegetables are the new sneakers’, een 100% online campagne die jongeren aanmoedigt meer groenten te eten.
Lees meer ››

Eerste spicy vinaigrette in België

Nieuws Productnieuws

Vandemoortele introduceert drie nieuwe limited edition vinaigrettes, waaronder een primeur voor ons land. De allereerste spicy vinaigrette op de Belgische markt. Daarnaast lanceert Vandemoortele ook een vinaigrette op basis van limoen en een variant met olijfolie.
Lees meer ››

Delhaize zoekt 1000 nieuwe werknemers

Nieuws

Delhaize De Leeuw lanceert een grote rekruteringscampagne om via een originele selectieprocedure 1000 nieuwe werknemers aan te werven. Het gaat om knelpuntberoepen die de supermarktketen graag nog in 2019 ingevuld ziet.
Lees meer ››

Heb jij de Mooiste Vleestoog van 2019?

Nieuws

Heeft jouw buurtsuper of supermarkt een opvallend ruim assortiment rund- en varkensvlees van bij ons? Hecht jij veel belang aan de presentatie van je vleestoog? Stel je dan voor 10 mei kandidaat voor de 'Mooiste Vleestoog van 2019'.
Lees meer ››

Word jij de Groentevakman van 2019?

Nieuws

Hecht jij veel belang aan de versafdeling van je buurtsuper of supermarkt? Probeer jij in functie van het seizoen een prachtige groenterayon tentoon te stellen? Stel je dan voor 10 mei kandidaat voor de 'Groentevakman van 2019'.
Lees meer ››

Nieuw in de Spa-familie: Spa Reine Subtile

Productnieuws

De lente kondigt zich aan, voor SPA® het ideale moment om zijn nieuwste creatie SPA® REINE Subtile voor te stellen. Dit gearomatiseerde, niet-bruisende water wordt aangeboden in drie subtiele smaken en is een verfrissende combinatie van SPA® REINE met natuurlijke producten.
Lees meer ››

Nieuw bio gamma natura

Productnieuws

Sinds 80 jaar heeft Natura, Belgische fabrikant van sauzen en vinaigrettes, zijn succes te danken aan twee factoren: het gebruik van natuurlijke, kwalitatieve ingrediënten én de kennis die al sinds de oprichting in 1939, door vishandelaar Philippe Vryghem uit Vorst, is doorgegeven.
Lees meer ››

Delhaize lanceert nieuwe betaalapplicatie

Nieuws

Delhaize lanceert een nieuwe betaalmethode voor kleine aankopen in de Delhaize Fresh Ateliers: YesWeScan. Met deze applicatie kunnen klanten hun producten scannen en betalen met hun smartphone. Eerste locatie voor deze snelle en efficiënte betaalmethode is het Delhaize Fresh Atelier in Galerij Ravenstein in hartje Brussel.
Lees meer ››

Bar’four zorgt voor beleving

Nieuws

Wim Verstraten van Carrefour Houthalen opende op 3 april zijn Bar’four, een gezellige koffie- en broodjesbar aan de ingang van zijn supermarkt. Wij interviewden hem vorige maand al voor Super magazine. Tussen de renovatiewerken door vroegen hem naar het hoe en waarom van de Bar’four.
Lees meer ››

Ahold Delhaize maakt zich zorgen over Whole Foods

Nieuws

Amazon nam in 2017 in de VS de Amerikaanse supermarktketen Whole Foods over. De e-commerce gigant kondigt nu een gigantisch prijzenoffensief aan. Het gaat om honderden producten, vooral verse seizoensgroenten en fruit, die gemiddeld 1/5 goedkoper worden. De beleggers van Ahold Delhaize maken zich alvast zorgen.
Lees meer ››

Geen eurocentjes meer vanaf 1 december

Nieuws

Het zag er naar uit dat de verplichte afronding van de kleinste eurocentjes er niet zou komen, ondanks de vraag van Buurtsuper.be en UNIZO én een belofte van de regering. De Kamercommissie Bedrijfsleven keurde het wetsvoorstel in kwestie nu toch nog goed.
Lees meer ››

Dan toch een IPA?

Nieuws

Maandag werd er een akkoord bereikt tussen de sociale partners in de Nationale Arbeidsraad over de uitvoering van de loonakkoorden en andere afspraken voor de periode 2019-2020. Formeel is er geen IPA, maar de verschillende elementen ervan blijven uiteindelijk toch overeind.
Lees meer ››