Nieuws

Coca-Cola verpakt blikken voortaan in karton

Nieuws

Coca-Cola European Partners investeerde in 2018 27,9 miljoen euro in een nieuwe bliklijn en twee verpakkingsinstallaties in de Gentse productie- en distributievestiging. Deze nieuwe faciliteiten werden vandaag, 4 oktober, officieel in gebruik genomen en zorgen ervoor dat de huidige plasticfolie rondom blikjes vervangen kan worden door karton.
Lees meer ››

Nieuwe tussenstand Super Teams

Nieuws

Al 165.000 consumenten bezochten de campagnesite www.superbuurt.be. Dat is al de helft meer dan vorig jaar! Er is ook al massaal gestemd op de Super Teams en de scores zijn bijzonder gewaagd aan elkaar. Daarom, een nieuwe tussenstand ...
Lees meer ››

Het Weekend van de klant staat voor de deur!

Nieuws

Veel succes aan de 717 zelfstandige supermarkten van Carrefour Belgium Franchise, Delhaize Belgium, Retail Partners Colruyt Group, Alvo en Lambrechts die dit weekend 520.000 klanten zullen bedanken met de heerlijke Bonbons Napoléon, die dit jaar helemaal in het teken van onze campagne staan.
Lees meer ››

Nieuwe campagne voor Meesterlyck-ham

Nieuws Productnieuws

‘Meesterlyck: Het best bewaarde geheim van de Belgen.‘, is de slogan van de nieuwe campagne voor 100% Belgische kwaliteitsham met het keurmerk Meesterlyck. De campagne loopt online, op de verkooppunten en aan het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen gedurende de maand oktober.
Lees meer ››

Ons postkaartje ontvangen?

Nieuws

Deze week verstuurden we een kleine reminder met de oproep om zeker deze week je promopakket van de imagocampagne uit te pakken! Heb je het kaartje gespot? Indien niet, bekijk het dan snel hier!
Lees meer ››

Maaltijdcheques enkel voor aankoop levensmiddelen

Nieuws

In afwachting van de nodige aanpassingen aan de kassasystemen, herinnert VIA, de koepel van uitgevers van de maaltijdcheques, eraan dat maaltijdcheques enkel mogen aanvaard worden bij de aankoop van levensmiddelen. In de loop van de maand februari zal er een eerste controlegolf plaatsvinden bij alle grootwarenhuizen, discounts en supermarkten.
Lees meer ››

Carrefour bundelt krachten met vzw EVA voor 'Donderdag Veggiedag'

Nieuws

Ter gelegenheid van de Wereld Vegetarisme Dag, bundelt Carrefour de krachten met EVA vzw om de Donderdag Veggiedag-campagne te lanceren, met de steun van de Vlaamse Overheid en de Brusselse minister van Leefmilieu en Leefmilieu Brussel. Het doel is om consumenten aan te moedigen om minstens één dag per week voor een evenwichtige vegetarische maaltijd te kiezen.
Lees meer ››