Nieuws

Deelnamepakket al besteld?

Nieuws

Het deelnamepakket van onze imagocampagne bevat je attenties voor het Weekend van de Klant en je materiaal van onze imagocampagne (winkelaffiches en krasloten voor het jackpotspel) én je maakt kans om Super Team 2020 te worden!
Lees meer ››

Opening AD Delhaize Landen

Nieuws Winkelopeningen

Midden in de coronacrisis opende de nieuwe AD Delhaize Landen officieel haar deuren. "Wij bieden een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en tegelijk nabijheid in alle betekenissen van het woord,” zeggen Olivier en Julie de Mol, de zelfstandige uitbaters.
Lees meer ››

De foodtruck van Kris Derua

Nieuws

Wanneer Kris Derua nood heeft aan een nieuwe uitdaging, beslist hij om een foodtruck over te nemen. “Als er dertig man voor je mobiel staat omdat ze jouw pasta willen eten, geeft dat een onbeschrijfelijk gevoel!”, verklaart hij zijn nieuwe hobby in onze rubriek 'Na de uren'.
Lees meer ››

Nieuwe B2B-wetgeving beschermt franchisenemers

Nieuws

Na stevig lobbywerk van Buurtsuper.be en UNIZO is er sinds dit jaar een wet van toepassing die oneerlijke handelspraktijken en clausules in onder meer franchisecontracten aanpakt. Laat je franchisecontract altijd analyseren! Dat kan eenvoudig en voordeling via onze ‘Quick Scan Franchise’.
Lees meer ››