Nieuws

Plezier op het werk, werkt!

Nieuws PMO Opleidingen

Dit najaar organiseren we onze imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’ opnieuw. Centraal staat het winkelpersoneel. Denk er aan om je deelnamepakket tijdig te bestellen! Sandra van Proxy Linker-Oever getuigt alvast waarom zij plezier ervaart op haar werk ...
Lees meer ››

Delhaize wordt afhaalpunt voor bol.com

Nieuws

Delhaize start een proefproject rond afhaalpunten voor pakjes die besteld worden via Bol.com. De termijn is dezelfde als bij een thuislevering. De service wordt deze zomer uitgetest in alle Delhaizes en deelnemende AD of Proxy Delhaizes in Antwerpen.
Lees meer ››

Eénmaking auteurs- en naburige rechten een feit

Nieuws

Vanaf vandaag worden de auteurs- en naburige rechten bij het (af)spelen van muziek in winkels vanuit één platform beheerd. Die integratie van de huidige, aparte platformen voor auteursrechten (SABAM) enerzijds en voor uitvoerdersrechten (SIMIM en PLAYRIGHT) anderzijds, zal komaf maken met de huidige verwarring en misverstanden.
Lees meer ››

Vitamont viert zomer met heerlijke mocktails

Nieuws Productnieuws

Vitamont breidt deze zomer zijn gamma uit met vier heerlijke mocktails, cocktails zonder alcohol. Je hebt de keuze tussen Mojito, Piña Colada, Cosmopolitan en Bloody Mary. Zowat de vier bekendste en meest verkochte cocktails van vandaag. Deze mocktails zijn 100 % biologisch en gemaakt van de meest kwaliteitsvolle groenten en fruit.
Lees meer ››

Detailhandel in Nederland: omzet groeit, winst niet

Nieuws

Volgens franchiseorganisatie Retail.nl realiseerde de Nederlandse winkeliers vorig jaar een sterkere toename van hun omzet. De winkelbranche profiteerde, onder meer, van de groei van de economie en de consumentenbestedingen. Dat blijkt uit een rapport van accountantsorganisatie SRA.
Lees meer ››

CUBZZ, moeiteloos mee het verschil maken

Nieuws

CUBZZ is een kwalitatief en Belgisch merk waarvan de winst integraal gaat naar goede doelen voor kinderen. “Buurtsupers die CUBZZ-producten aanbieden, kunnen heel eenvoudig iets zeer waardevols doen”, zegt Wouter Cauwenbergh, gedreven initiatiefnemer van CUBZZ.
Lees meer ››

Bio-Planet naar 500 winkels

Nieuws

Bio-Planet wil van de huidige 29 vestigingen geleidelijk naar een vijftigtal verkooppunten evolueren. De groei gebeurt tegen een tempo van twee à drie nieuwe openingen per jaar, zegt formuledirecteur Jo Ghilain in Het Laatste Nieuws. In 2019 zal er nog een winkel open gaan in Luik en een in Corbais.
Lees meer ››

Aantal werkende 55-plussers blijft stijgen

Steeds meer 55-plussers vinden een nieuwe job. Gemiddeld 7% van de werknemers die in 2018 in dienst traden, was 55 of ouder. Dat is een groei met 10% tegenover het jaar ervoor, zo blijkt uit cijfers van HR-dienstverlener Acerta.
Lees meer ››