Nieuws

Gourmand zit helemaal in het nieuw

Nieuws

Doorheen de jaren heeft Gourmand zich succesvol gespecialiseerd in de productie van overheerlijke viennoiserie-, Danish- en bladerdeegproducten. Om deze wending te versterken breiden ze onze naam uit tot Gourmand Pastries. Hiermee staan passie en expertise extra in de verf.
Lees meer ››

Verrebroek zoekt buurtsuper

Nieuws

Verrebroek, een dorp in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen en een deelgemeente van Beveren, is op zoek naar een buurtsuper. In Verrebroek is er zeer weinig winkelaanbod. De meeste inwoners gaan in de naastgelegen dorpen winkelen.
Lees meer ››

Samen bouwen aan een superbuurt. Dankzij U

In het weekend van 6 en 7 oktober vond de finale plaats van onze imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’. Tijdens het ‘Weekend van de Klant’ hebben de deelnemende buurtsupers een half miljoen Dino koekjes uitgedeeld.
Lees meer ››

Kazen van bij ons op een gepimpte kaasplank

Nieuws

Van 1 oktober tot 18 november zet VLAM de schijnwerpers op de Belgische kazen. Een wedstrijd met kaasplankcreaties van ex-winnaar van De Mol Davey Van Rode geeft de campagne een aparte insteek. De bedoeling blijft steeds dezelfde: mooie momenten beleven met kazen van bij ons.
Lees meer ››

Is de traditionele supermarkt écht dood? Een analyse van Buurtsuper.be

Nieuws

In Trends verscheen een artikel over het einde van de supermarkten. “De traditionele retail met haar immer uitdijende winkelnetwerk is ten dode opgeschreven”, meent retailexpert Jorg Snoeck. In zes stellingen legt hij uit hoe de Belgische handel, in het bijzonder de supermarkten, zich moet heruitvinden. Luc Ardies van Buurtsuper.be becommentarieert vanuit zijn praktijkervaring de 6 stellingen.
Lees meer ››

Bent u klaar voor het Weekend van de Klant?

Nieuws

Het wordt een druk Weekend van de Klant, dat moeten we u niet vertellen. Tijdens deze afsluiter van de imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’ zullen een half miljoen attenties - de Lotus mini dinosauruskoekjes worden overhandigd. Een smaakvolle attentie!
Lees meer ››

Wallonië boven bij verkiezing Super Team!

Nieuws

Binnen de verkiezing van Super Team stellen we één week voor het Weekend van de Klant (6 en 7 oktober) vast dat de Waalse buurtsupermarkten het bijzonder goed doen. De inzet is ook niet min: voor elke winkelmedewerker van het winnende Super Team is er een cadeau!
Lees meer ››

Buurtsuper is lokale animator van onze steden en gemeenten

Nieuws

Vlaanderen kampt met winkelleegstand. De stijging van online shopping of e-commerce zal dit proces versnellen. De gevolgen manifesteren zich ook op maatschappelijk vlak aangezien de leefbaarheid van de getroffen steden en gemeenten erop achteruitgaat. Buurtsuper.be liet een enquête uitvoeren door Marketing Development om te peilen naar de manier waarop buurtsupermarkten de rol van lokale animator kunnen vervullen.
Lees meer ››

Fysieke winkels moeten experience en expertise bieden

Nieuws

ABN Amro publiceerde een interessant rapport met als titel: “Waarom komt de consument van de toekomst naar de winkel?” Het aantal online winkels in Nederland groeit. Tegelijkertijd sluiten fysieke winkels hun deuren door de veranderende voorkeuren van consumenten en het gemak van online shoppen.
Lees meer ››