Nieuws

Een ‘superbuurt’ dankzij Essity

Nieuws

In aanloop van het ‘Weekend van de Klant’ organiseert Buurtsuper.be haar jaarlijkse imagocampagne. We kunnen deze campagne enkel maar organiseren dankzij de steun van onze corporate partners. Een van die zeer gewaardeerde partners is Essity.
Lees meer ››

De groentevakman: venkel

Nieuws

De wekelijkse groentevakman laat ons weten dat er momenteel een ruime aanvoer van venkel is aan consumentvriendelijke prijzen. Koken met venkel moeilijk? Helemaal niet! Check hier enkele lekkere gerechtjes van bij ons met venkel!
Lees meer ››

Carrefour en Mestdagh vernieuwen partnerschap

Nieuws

De Carrefour- en Mestdagh-groepen vernieuwen hun masterfranchise-overeenkomst die sinds 2010 van kracht is. "Het nieuwe akkoord benadrukt nieuwe synergieën en een meer gecoördineerde expansiestrategie", aldus Carrefour. "Dit opent voor de Mestdagh-groep toegang tot alle Carrefour-winkelformats van minder dan 3.000 m²."
Lees meer ››

Duurzaamheidsrapport van Delhaize

Nieuws

In het jaarlijks duurzaamheidsrapport geeft Delhaize een overzicht van de belangrijkste duurzame acties die de groep nam. Het gaat over kleinere acties zoals het ter beschikking stellen van bedrijfsfietsen tot de strijd tegen plastic (-2138 ton), CO2 (-420 ton) en voedselverspilling (4,2 miljoen maaltijden uitgedeeld).
Lees meer ››

Een ‘superbuurt’ dankzij Napoleon

Nieuws

In aanloop van het ‘Weekend van de Klant’ organiseert Buurtsuper.be haar jaarlijkse imagocampagne. We kunnen deze campagne enkel maar organiseren dankzij de steun van onze corporate partners. Een van die zeer gewaardeerde partners is Pervasco Napoleon.
Lees meer ››

Opnieuw alleen winkelen

Nieuws

Winkelen wordt weer beperkt, de sociale bubbel moet beperkt blijven tot 5 vaste contacten en er komt een registratieplicht voor sportlessen en welnesscentra. Dat heeft de Veiligheidsraad vanmiddag beslist.
Lees meer ››

Een ‘superbuurt’ dankzij La William

Nieuws

In aanloop van het ‘Weekend van de Klant’ organiseert Buurtsuper.be haar jaarlijkse imagocampagne. We kunnen deze campagne enkel maar organiseren dankzij de steun van onze corporate partners. Een van die zeer gewaardeerde partners is La William.
Lees meer ››

Herman H. van der Geest overleden

Nieuws

Dit weekend ontvingen we droevig nieuws van onze Nederlandse zusterorganisatie Vakcentrum. Herman H. van der Geest, ex-voorzitter van de organisatie en goede bekende van vele Buurtsuper.be-bestuursleden, is overleden.
Lees meer ››