Nieuws

HONEST® lanceert HONEST® Tea en HONEST® Lemonade op de Belgische markt

Nieuws Productnieuws

HONEST® heeft een duidelijke missie: eenvoud bevorderen in een enorm complexe wereld. En dat doet het merk dankzij een heerlijk assortiment biologische, verfrissende, maar vooral eerlijke drankjes. HONEST® staat met andere woorden voor heerlijk én eerlijk, of het nu gaat over de ingrediënten of de volledig recycleerbare flesjes(1). HONEST® breidt zijn gamma nu ook uit en lanceert HONEST® Tea en HONEST® Lemonade op de Belgische markt.
Lees meer ››

50 miljoen euro schade door hitte

Nieuws

De hittegolf van vorige week heeft voor 50 miljoen euro aan schade veroorzaakt in de land- en tuinbouw. “En dat is een voorzichtige schatting”, zegt landbouwexpert Sofie Scherpereel. Vooral aardappelen hebben onder de hitte geleden.
Lees meer ››

Amazon ontwikkelt nieuwe supermarktformule

Nieuws

Internetgigant Amazon is bezig met het ontwerpen van een compleet nieuwe supermarkt. In de nieuwe winkelformule verzamelt de consument zelf zijn versproducten en bestelt hij de houdbaarheidsartikelen via de app. Dat meldt The New York Times.
Lees meer ››

ST-GERMAIN®, charmante vlierbloesemlikeur

Nieuws Productnieuws

ST-GERMAIN® is de eerste artisanale likeur op basis van verse vlierbloesems. Deze worden met de hand geplukt tijdens de laatste 4 tot 6 weken van de lente. Hét moment dat de bloesems de meeste geur en smaak vrijgeven. Er zijn 1000 vlierbloesems nodig om een ​​fles van 70 cl te maken. De essentie van deze verse vlierbloesems bewaren is een race tegen de tijd.
Lees meer ››

Passie voor vlees van hier

Nieuws

‘Mensen met een echte passie voor hun job én het vlees dat ze verkopen’, zo kan je de beenhouwerij en charcuterie afdeling van de Alvo in Kortessem waarschijnlijk het best omschrijven. Zij gingen welverdiend aan de haal met de allereerste prijs voor ‘De Mooiste Vleestoog’ van 2019.
Lees meer ››

Uitgekiend assortiment bij Hildes Kaasboetiek

Nieuws

Erkend kaasrijper Hilde Demarez wist dankzij een uitgebreid aanbod en een creatieve presentatie van haar Belgische kazen de titel ‘Mooiste Kaastoog van 2019’ binnen te halen. “Ik heb steeds meer klanten die echt kiezen voor een kaasplank met enkel en alleen Belgische kazen.”
Lees meer ››

Meest populaire kazen in de wereld

Nieuws

Valt het jou ook op dat je klanten na hun vakantie op zoek gaan de producten die ze hebben gegeten en geproefd tijdens hun reis? Check dan zeker deze kaart die toont welke kaas je moet proeven op welke vakantiebestemming.
Lees meer ››

Imagocampagne focust op medewerkers

Nieuws

'Stem op ons’, dat zal het thema zijn van de jaarlijkse imagocampagne die Buurtsuper.be in september organiseert in samenwerking met de commerciële groepen. Bedoeling is om de medewerkers meer te betrekken.
Lees meer ››

Carrefour Market Gooreind is ‘Too Good to Go’

Nieuws

Too Good To Go zag in België het levenslicht op 1 maart 2018 en heeft ondertussen een community van 560 000 zogenaamde Food Waste Warriors. Consumenten die voedsel, dat dreigt te worden weggegooid, willen redden. De Carrefour Market Gooreind is een van de meer dan 2000 winkels en restaurants die zich aansloten bij het initiatief.
Lees meer ››

Gratis energie-audit

Nieuws

Buurtsupers uit regio Leuven (Tremelo, Oud-Heverlee, Tervuren, Kortenaken, Boortmeerbeek en Rotselaar) kunnen nu een gratis energie-audit aanvragen. Dankzij de steun van de gemeente en intercommunale Interleuven kan Zero Emissies Solutions een gratis energie-audit aanbieden. Interesse? Vraag je audit meteen aan, de plaatsten zijn beperkt!
Lees meer ››

Organiseer een opruimactie!

Nieuws

Dit najaar organiseren we opnieuw onze zwerfvuil-opruimacties. We zoeken in kader van deze acties nog enkele buurtsupers die een zogenaamde ‘piloot-actie’ willen mee organiseren. Stel je nu kandidaat!
Lees meer ››