Nieuws

De belangrijkste verkiezing moet nog komen …

Nieuws

De verkiezingen zijn nog niet voorbij! 125.000 bezoekers zullen in september op www.superbuurt.be uitgenodigd worden om op hun favoriete Super Team te stemmen. Bestel nu uw deelnamepakket voor deze verkiezing bij uw commerciële groepering. Denk er aan om meteen ook de attenties voor het ‘Weekend van de Klant’ te bestellen.
Lees meer ››

Super Team: Alvo Superpost Boom

Nieuws

Tijdens onze imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’ werden vorig najaar zes Super Teams verkozen, één per enseigne. De winnaars worden tijdens het Buurtsuperfeest in de bloemetjes gezet. Een van de winnaars is Alvo Superpost Boom. Lees hier hoe zij een Super Team werden.
Lees meer ››

Super Team: Albert Heijn Wemmel

Nieuws

Tijdens onze imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’ werden vorig najaar zes Super Teams verkozen, één per enseigne. De winnaars worden tijdens het Buurtsuperfeest in de bloemetjes gezet. Een van de winnaars is Albert Heijn Wemmel. Lees hier hun tips voor een Super Team.
Lees meer ››

Super Team: Proxy Delhaize Rive Gauche Charleroi

Nieuws

Tijdens onze imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’ werden vorig najaar zes Super Teams verkozen, één per enseigne. De winnaars worden tijdens het Buurtsuperfeest in de bloemetjes gezet. Een van de winnaars is Proxy Delhaize Rive Gauche Charleroi. Lees hier hoe hun team een Super Team werd.
Lees meer ››

Super Team: Carrefour Market in Moorsel

Nieuws

Tijdens onze imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’ werden vorig najaar zes Super Teams verkozen, één per enseigne. De winnaars worden tijdens het Buurtsuperfeest in de bloemetjes gezet. Een van de winnaars is Carrefour Market in Moorsel. Lees hier hun verhaal.
Lees meer ››

Super Team: Spar Aalter

Nieuws

Tijdens onze imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’ werden vorig najaar zes Super Teams verkozen, één per enseigne. De winnaars worden tijdens het Buurtsuperfeest in de bloemetjes gezet. Een van de winnaars is Spar Aalter. Lees hier hoe zij een Super Team werden.
Lees meer ››

Super Team: Spar Good Food Rekem

Nieuws

Tijdens onze imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’ werden vorig najaar zes Super Teams verkozen, één per enseigne. De winnaars worden tijdens het Buurtsuperfeest in de bloemetjes gezet. Een van de winnaars is Spar Good Food Rekem. Lees hier waarom zij een Super Team zijn.
Lees meer ››

Bakmix voor zandkoekjes

Nieuws Productnieuws

Dr. Oetker versterkt zijn assortiment van bakmixen met de nieuwe Bereiding voor Zandkoekjes. Koekjes zijn één van de meest bereide lekkernijen in België. Zo beantwoordt Dr. Oetker aan de behoeften van de consument door de eerste bakmix voor Zandkoekjes op de markt te introduceren.
Lees meer ››

Pizza Fresca Salame

Nieuws Productnieuws

Dr. Oetker breidt zijn gamma van verse pizza’s uit met de nieuwe Pizza Fresca Salame, een erg populaire smaak. Deze op steen gebakken pizza is rijkelijk belegd met een heerlijke tomatensaus, salami, mozzarella en oregano. De verse kruiden en smaakvolle ingrediënten zorgen voor een optimale smaakbeleving.
Lees meer ››

Schrijf nu in voor het Buurtsuperfeest!

Nieuws

Geniet samen met uw collega's en Buurtsuper.be van dit jaarlijkse feest! We voorzien een lekkere barbecue met vers Flandria groentebuffet en vlees en kaas 'Van bij Ons'. We zetten ook de Super Teams, de Groentevakman, de Mooiste Kaastoog en de Mooiste Vleestoog van 2019 in de bloemetjes.
Lees meer ››

De nieuwe tussendoortjes? Lust ze ruw en rauw!

Nieuws Productnieuws

Hou je van een lekkere energiebooster die geen plaats laat aan enig schuldgevoel? Die vraag heeft de Brusselse Nathalie d’Harveng zich ongetwijfeld gesteld voor ze haar job in de textielsector opgaf. Twee jaar later mag ze trots terugblikken op een geslaagde intrede van de cakes, snacks, breakfast bars met haar productgamma Nats RawLine.
Lees meer ››

Krapte op de arbeidsmarkt

Nieuws

UNIZO trekt aan de alarmbel over de krapte op de arbeidsmarkt in Vlaanderen: acht op tien van haar leden ervaart ‘grote problemen’ om geschikt personeel te vinden en meer dan vier op tien moest een vacature stopzetten omdat er geen geschikte kandidaat op reageerde.
Lees meer ››

Julien Hazard, passie voor kaasrijpen

Nieuws

Exact acht jaar geleden opende hij zijn kaaswinkel in Ukkel. Na tien jaar onder de vleugels van kaasmeester ‘meneer Elsen’ – zoals hij hem nog steeds met veel respect noemt – te hebben gewerkt, rijpt en verkoopt Julien Hazard kaas op topniveau en zonder compromissen.
Lees meer ››