Nieuws

Nieuw recept voor Fuze Tea

Nieuws Productnieuws

Twee jaar na zijn lancering krijgt Fuze Tea een nieuw recept en duurzamere petflessen uit 100% gerecycleerd plastic. Waar vroeger gebruik gemaakt werd van gedroogd theepoeder, zal Fuze Tea nu gemaakt worden van geïnfuseerde thee, dus gebrouwen van theeblaadjes en daarna geconcentreerd.
Lees meer ››

Dagbladwinkels verliezen afwijking op tabaksreclame

Nieuws

De Kamercommissie Gezondheid heeft unaniem een totaalverbod op tabaksreclame goedgekeurd. Er geldt nu al een algemeen verbod, maar daarop waren uitzonderingen voor dagbladwinkels, zoals het aanbrengen van een logo of lichtreclame aan de gevel. Die logo’s worden vanaf 1 januari 2021 ook verboden.
Lees meer ››

Buurtsuper.be pleit voor stappenplan in tabaksbeleid

Nieuws

Gisteren werd in de parlementaire commissie gestemd over nieuwe tabaksmaatregelen. Buurtsuper.be en UNIZO hebben Kom op Tegen Kanker (KOTK) en alle andere betrokken partijen uitgenodigd om een gezamenlijk plan uit te werken. Herbeluister het interview met Luc Ardies op radio1.
Lees meer ››

Nieuwe Shop&Go winkels zijn 24/7 open

Nieuws

Delhaize opent dit jaar zes nieuwe Shop&Go-winkels die 24/7 open zijn én een uitgebreider aanbod hebben. Telkens gelegen naast de benzinepompen van Q8. De eerste van de zes nieuwe Shop&Go's opende zopas op Linkeroever in Antwerpen.
Lees meer ››

België krijgt nieuwe stek op Fruit Logistica

Nieuws

29 leveranciers van Belgische aardappelen, fruit, groenten en fruitbomen verwelkomen u tijdens Fruit Logistica op de VLAM-standen, die samen met Belgische federaties en veilingen voortaan te vinden zijn in de gloednieuwe Berlijnse beurshal nummer 27.
Lees meer ››

Nieuw VLAM-campagne voor bio

Nieuws

VLAM trapt een nieuwe campagne af voor bio. Dankzij Europese subsidies kan de spil van de communicatie over bio, de website allesoverbio.be, verrijkt worden met een impactvolle video- en tv-campagne. Het totaalbudget voor de nieuwe campagne bedraagt ruim 2,3 miljoen euro over 3 jaar waarvan 70% wordt bijgepast door de EU.
Lees meer ››

2de hands te koop

Nieuws

Jérémie Mouriaux van AD Delhaize 'Chez Madeleine' in De Haan vernieuwde zijn winkel onlangs. Er is heel wat van het 'oude' materiaal verkocht. Enkel de inox fruittafels, een draaitafel en de aardappel- en ajuinboxen blijven over. Interesse? Neem dan contact met Jérémie.
Lees meer ››

Doen maaltijdcheques meer eten?

Nieuws

Volgens VIA, de koepelfederatie van de uitgevers van de maaltijdcheques, blijft het aantal werknemers dat van zijn werkgever maaltijdcheques krijgt, stijgen. Opmerkelijk: het extraatje op het basisloon doet ook méér eten.
Lees meer ››

Nieuwe buurtwinkel voor Oostnieuwkerke

Nieuws Winkelopeningen

Tot drie jaar geleden kon je langs de Westrozebekestraat in kledingwinkel Vaco terecht voor een nieuw pak, maar binnen enkele maanden kan je er aanschuiven voor je dagdagelijkse boodschappen. Tonny Hoste (47) en Ilse Rollez (38) openen er begin april de deuren van een Spar Express.
Lees meer ››