Nieuws

PMO corona stress-scan

Nieuws

Ons trainingscenter PMO cvba ontwikkelde, samen met ervaren trainers Ils Verheyen en Marc Smits, de corona stress-scan, een (gratis) personeelsopleiding om beter om te gaan met de verhoogde stress omwille van de coronacrisis.
Lees meer ››

Thuisverbruik rood vlees en charcuterie daalt

Nieuws Productnieuws

Het thuisverbruik van vers rood vlees daalde in 2019 met 3% in volume. Voor charcuterie werd een daling van 0,6 % opgemeten. De Belg wisselt rood vlees af met gevogelte, vis en vegetarisch. Dat blijkt uit cijfers van GfK Belgium, dat de voedingsaankopen volgt bij 5000 Belgische gezinnen in opdracht van VLAM.
Lees meer ››

Great Market

Nieuws

Amper zes maanden na de opening wordt de Great Market aan de Leuvensesteenweg in Schaarbeek door verschillende media uitgeroepen tot hét niet-te-missen adres voor lekkerbekken. Lees er alles over in het Super magazine (en check hier de foto's)!
Lees meer ››

Regels voedingsspeciaalzaken verstrengd

Nieuws

De Veiligheidsraad maakte gisteren de voorwaarden bekend waarmee winkels uit de non-food rekening moeten houden als ze maandag 11 mei willen heropenen. Bewust of onbewust heeft ze er echter voor gezorgd dat de regels voor voedingsspeciaalzaken nu worden verstrengd.
Lees meer ››