Nieuws

Een ‘superbuurt’ dankzij VLAM

Nieuws

In aanloop van het ‘Weekend van de Klant’ organiseert Buurtsuper.be haar jaarlijkse imagocampagne. We kunnen deze campagne enkel maar organiseren dankzij de steun van onze corporate partners. Een van die zeer gewaardeerde partners is VLAM.
Lees meer ››

Super Team 2020 worden?

Nieuws

In het kader van onze imagocampagne zullen dit jaar weer zes nieuwe Super Teams verkozen worden. Hoe wordt jouw team verkozen tot ‘Super Team 2020’? Check het hier!
Lees meer ››

Een ‘superbuurt’ dankzij LAVA

Nieuws

In aanloop van het ‘Weekend van de Klant’ organiseert Buurtsuper.be haar jaarlijkse imagocampagne. We kunnen deze campagne enkel maar organiseren dankzij de steun van onze corporate partners. Een van die zeer gewaardeerde partners is LAVA.
Lees meer ››

Blue Monday of Freaky Friday?

Nieuws

Luc Ardies, directeur van Buurtsuper.be, is auteur van een reeks handige zakboekjes rond ‘Het ABC van het nieuwe werken’. In de reeks verscheen onlangs “Hoe maak je van een blue Monday een freaky Friday?”, of hoe kan je elke dag met meer plezier aan het werk gaan?
Lees meer ››

"Een menselijk klankbord in digitale tijden”

Nieuws

Met het project ‘De moed om ietsje duurder te zijn’ wil Buurtsuper.be speciaalzaken verenigen en ondersteunen. Er worden vier thema-avonden en een inspiratietour georganiseerd. De tweede thema-avond vond onlangs plaats in Ieper. We peilden bij deelnemers Vicky Margory en Michaël Van Poucke naar een reactie.
Lees meer ››

Nieuwe Albert Heijn in Waregem

Nieuws

In de zomer van 2022 opent de franchiseformule Albert Heijn een supermarkt in winkecentrum ‘Het Pand’ in Waregem. De nieuwe supermarkt wordt 2.000 vierkante meter groot en komt op de plaats waar vandaag nog een Smatch supermarkt gevestigd is.
Lees meer ››

8 nieuwe Jumbo winkels dit jaar

Nieuws

Jumbo wil tegen eind dit jaar 8 nieuwe winkels openen in België. Dat blijkt uit de halfjaarcijfers die het bedrijf bekend maakte. Dat is minder dan de 15 vestigingen die eerst werden aangekondigd.
Lees meer ››

'Time to Rethink Retail' whitepaper van Vodafone

Nieuws

Klanten worden veeleisender en digitale winkelstraten complexer. Retailers hebben het idee dat zij de kloof moeten overbruggen tussen nieuwe digitale verwachtingen en het traditionele winkelen. Dit blijkt uit het trendrapport Rethinking Retail van Vodafone Business.
Lees meer ››