Nieuws

Spar wil af van oud imago

Nieuws

Spar wil af van het imago van buurt- of campingwinkel. De supermarktketen stelt dat zijn winkels de afgelopen jaren een transformatie hebben ondergegaan en wijst daarnaast naar de komst van concepten als Spar University, Spar Express en city-winkels.
Lees meer ››

SPAR-campagne #verder

Nieuws

Deze maand start in Nederland de nieuwe reclamecampagne van SPAR met als thema #verder. Via social media, winkelmaterialen, folders, magazines, tv en vrachtwagens, maakt Nederland kennis met waar SPAR vandaag de dag voor staat: dé winkel voor dagelijks gemak, waar de consument op elk moment van de dag vindt wat hij nodig heeft.
Lees meer ››

Bestel je Mooimakers affiches voor 31/5

Nieuws

Mooimakers, het Vlaamse initiatief tegen zwerfvuil en sluikstort van de OVAM, Fost Plus en de VVSG, is in volle voorbereiding voor haar zomercampagne. De nieuwe affiches en de nieuwe 'wobbler' kunnen nog besteld worden tot eind mei.
Lees meer ››

“Een supermarkt moet op alle vlakken sterk staan”

Nieuws

Er beweegt veel in de wereld van de supermarkten. Luc Bormans weet er alles van. Hij beheert niet alleen drie Delhaize-winkels in Namen, hij staat ook al twee jaar aan het hoofd van Aplsia, de vereniging van franchisenemers. In ons Super magazine lees je een gesprek met hem over de troeven en uitdagingen van de sector.
Lees meer ››

VLAM activiteitenverslag 2018

Nieuws

De buitenwereld kent VLAM vooral van de binnenlandse mediacampagnes voor consumenten. VLAM spreekt echter ook professionals aan: gezondheidswerkers, handelaars, winkeliers of horeca-uitbaters. Het promotiecentrum hecht steeds meer belang aan communicatie over duurzaamheid.
Lees meer ››

Wat met flexi-jobs na verkiezingen?

Nieuws

Wie minstens vier vijfde werkt of gepensioneerd is, mag een flexi-job uitoefen in de horeca, bij bakkers en slagers en in de kleinhandel. Sommige politieke partijen stellen het systeem van de flexi-jobs in vraag.
Lees meer ››

Delhaize lanceert duurzaamheidsplan

Nieuws

CEO Delhaize Xavier Piesvaux kondigde gisteren, donderdag 16 mei, de lancering aan van The Lion’s footprint, een actieprogramma dat hij op alle fronten wil voeren om de ecologische voetafdruk van het bedrijf te verkleinen. Het plan bestaat uit drie delen: een plastic neutraliteit bereiken, een neutrale balans op gebied van voedselverspilling en koolstofneutraliteit.
Lees meer ››

Verwen je klanten met Napoleon-snoepjes

Nieuws

Het Weekend van de Klant komt er weer aan! Dit jaar kun je op 5 en 6 oktober je klanten belonen voor hun vertrouwen met een Napoleon Fruitmix met elf bonbons (73 gram). De verpakking staat volledig in het teken van de verkiezing van het Super Team. Bestel deze legendarische snoepjes nu tegen zéér voordelige prijzen.
Lees meer ››

Nieuwe Super magazine

Nieuws

Onze drukker zorgt momenteel met de grootste zorg voor het nieuwe Super magazine! Binnen een dikke week zal de postbode het in je bus droppen. Wat mag je verwachten van dit nummer?
Lees meer ››

Imagocampagne & Weekend van de Klant

Nieuws

Buurtsuper.be organiseert i.s.m. Alvo, Carrefour, Colruyt Retail Partners, Delhaize, Lambrechts en Peeters Govers AH in september een imagocampagne voor de buurtsuper. Finale van de campagne vindt plaats tijdens het ‘Weekend van de Klant’.
Lees meer ››

Minimumlonen optrekken? Ja, maar voorzichtigheid geboden!

Nieuws

Vandaag, dinsdag 14 mei, verscheen in De Tijd een oproep van UNIZO om behoedzaam te zijn met het optrekken van de minimumlonen. Hierbij onderstreept de ondernemersorganisatie dat zij geenszins haar engagementen, binnen het ‘Interprofessioneel Akkoord’ (IPA) en met betrekking tot het gewaarborgd minimum maandinkomen, zal verloochenen.
Lees meer ››