Nieuws

Nederlandse franchisewet in de maak?

Nieuws

In Nederland wordt er op 11 oktober in de Tweede Kamer gedebatteerd over de invoering van een franchisewet. De Nederlandse Staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken wil immers voor het einde van dit jaar met een wetsvoorstel komen dat een einde wil maken aan de onevenwichtige relatie tussen franchisegevers en -nemers.
Lees meer ››

De nieuwe generatie verkooptafels

Nieuws

Nieuw binnen het segment verkooptafels bij Wanzl Metallwarenfabrik is de FlexTable. De verkooptafel presenteert food- en non-food-producten optimaal en zorgt zo voor meer impulsaankopen, terwijl de medewerkers in de winkels tegelijkertijd productiever en ergonomischer kunnen werken.
Lees meer ››

'Fysieke supermarkt blijft veruit het populairst'

Nieuws

Het merendeel van de Nederlandse consumenten doet zijn boodschappen alleen in een fysieke winkel. 88 procent beperkt zich voorlopig tot de traditionele supermarkt. Dat blijkt uit onderzoek van Simon Kucher & Partners onder 340 consumenten, waar Consultancy.nl over schrijft.
Lees meer ››

www.superbuurt.be op 1 september online!

Nieuws

Vanaf zaterdag 1 september gaat onze website www.superbuurt.be online en start onze imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’. Wij verwachten dit jaar 100.000 unieke bezoekers die kunnen deelnemen aan onze digitale winkelkarquiz, aankoopbons winnen en kortingsbons downloaden die ze vervolgens in uw buurtsuper aanbieden.
Lees meer ››

Infokrant imagocampagne komt eraan

Nieuws

Nog twee weken voor de imagocampagne 'superbuurt' van start gaat. Buurtsuper.be is er klaar voor. Alle deelnemende buurtsupermarkten krijgen nu snel een infokrantje bezorgd, zodat we er samen een succesvolle campagne én een succesvol Weekend van de Klant (6&7 oktober) van kunnen maken.
Lees meer ››