Nieuws

Stress piekt bij zelfstandige ondernemers

Nieuws

De coronapandemie heeft zelfstandigen, die het voorbije jaar gestart zijn, ook emotioneel geen deugd gedaan: nooit eerder was de stress zo groot. Toch zijn nog altijd zes op de tien respondenten blij met hun keuze om hun eigen baas te worden. Dat blijkt uit de jaarlijkse barometer van hr-dienstenbedrijf Acerta.
Lees meer ››

Culinaire inspiratietrip Eindhoven

Nieuws

Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw voedingsspeciaalzaak? Kom dan op 13 en 14 september mee met Buurtsuper.be op een culinaire inspiratietrip naar het bruisende Eindhoven. Er zijn nog maar 4 plaatsen vrij voor deze trip!
Lees meer ››

Een ‘superbuurt’ dankzij Jules Destrooper

Nieuws

In aanloop van het ‘Weekend van de Klant’ organiseert Buurtsuper.be haar jaarlijkse imagocampagne. We kunnen deze campagne enkel maar organiseren dankzij de steun van onze corporate partners. Een van die zeer gewaardeerde partners is Jules Destrooper.
Lees meer ››

Wat als een klant weigert een mondmasker te dragen?

Nieuws

In tegenstelling tot wat sommige persartikels beweren, is er in het Ministerieel Besluit geen bepaling dat zaakvoerders niet kunnen beboet worden als klanten geen mondmasker dragen. Dit betekent dat je als ondernemer de nodige maatregelen moet treffen om de verplichting uit het Ministerieel Besluit te doen naleven.
Lees meer ››

Een ‘superbuurt’ dankzij Coca-Cola

Nieuws

In aanloop van het ‘Weekend van de Klant’ organiseert Buurtsuper.be haar jaarlijkse imagocampagne. We kunnen deze campagne enkel maar organiseren dankzij de steun van onze corporate partners. Een van die zeer gewaardeerde partners is Coca-Cola.
Lees meer ››

Supermarkten bedanken franchisenemers

Nieuws

In het Super magazine van juni plaatsten alle grote enseignes een bedankadvertentie. Ze willen hiermee de franchisenemers en hun personeel nog eens uitdrukkelijk bedanken voor de geleverde inspanningen tijdens de coronacrisis!
Lees meer ››

'Tournée Locale' bij Carrefour

Nieuws

‘Tournée Locale’ is de nieuwe gids van Carrefour met exclusieve wandelingen doorheen België. En om de honger of dorst te stillen, omvat elke reis minstens één proeverijstop, bij lokale producenten van Carrefour. De gids is vanaf 12 juli verkrijgbaar in alle Carrefour-winkels.
Lees meer ››

Steeds meer agressie in supermarkten

Nieuws

Een bewakingsagent van een Carrefour-supermarkt in Koksijde is dinsdagochtend zwaargewond geraakt na een duw van een klant. Steeds meer handelszaken krijgen te maken met agressie van klanten die de coronamaatregelen beu zijn. In de meeste gevallen gaat het om verbale agressie en woordenwisselingen. In een enkel geval leidt het tot een fysieke aanval.
Lees meer ››

Een ‘superbuurt’ dankzij Alken-Maes

Nieuws

In aanloop van het ‘Weekend van de Klant’ organiseert Buurtsuper.be haar jaarlijkse imagocampagne. We kunnen deze campagne enkel maar organiseren dankzij de steun van onze corporate partners. Een van die zeer gewaardeerde partners is Alken-Maes.
Lees meer ››

Een ‘superbuurt’ dankzij Mooimakers!

Nieuws

In aanloop van het ‘Weekend van de Klant’ organiseert Buurtsuper.be haar jaarlijkse imagocampagne. We kunnen deze campagne enkel maar organiseren dankzij de steun van onze corporate partners. Een van die zeer gewaardeerde partners is Mooimakers.
Lees meer ››

Na de uren van ... Kris Borlo

Nieuws

In de rubriek 'Na de uren' van ons Super magazine brengen we het verhaal achter de hobby van een buurtsuperuitbater. In het juni nummer is dat Kris Borloo van Spar Denderwindeke. Hij speelt op een diatonische harmonica, een typisch Alpen-instrument dat vooral in Oostenrijk bespeeld wordt.
Lees meer ››

77% wil mondmasker verplichten

Nieuws

Uit de Grote Coronastudie van de Universiteit Antwerpen blijkt dat 77% van de Belgen een mondmasker wil verplichten voor klanten in de supermarkt. 83% vindt dat het verplicht moeten worden voor personeel.
Lees meer ››