Nieuws

Foto's Buurtsuperfeest

Nieuws

Op woensdag 26 juni vond, onder een stralende zon, ons jaarlijkse Buurtsuperfeest weer plaats. 300 buursuperuitbaters tekenden present voor een zeer geslaagde editie! Bekijk hier de foto’s.
Lees meer ››

Buurtsuper.be zet belang winkelpersoneel in de kijker

Nieuws

Buurtsuper.be heeft, samen met VLAM, Flandria en Boerenbond, de buurtsupermarkten en speciaalzaken met het aantrekkelijkste versaanbod gehuldigd. Ook de zes ‘Super Teams’ werden in de bloemetjes gezet. Met deze award willen we de aandacht vestigen op het belang van gemotiveerd en vakkundig winkelpersoneel.
Lees meer ››

Winnaars Mooiste Kaastoog 2019 gelauwerd

Nieuws

Tijdens ons Buurtsuperfeest, op 26 juni, werden de winnaars van de Mooiste Kaastoog 2019 gelauwerd. Het betreft buurtsuper Spar Lichtaart, kaasspeciaalzaken Grappe de Raisins in Knokke-Heist, Hilde Kaasboetiek in Deinze en Le Herve du Vieux Moulin uit Herve.
Lees meer ››

Nutridia’s nieuwe dadelstroop

Nieuws Productnieuws

Voor de zoetekauwen onder ons heeft Nutridia een nieuwigheid: dadelstroop. Bij ons minder gekend, maar in de oosterse keuken een echte topper. Heerlijk in mediterrane gerechten. Maar ook bij yoghurt, ijs, pannenkoeken … Of wat dacht je van dadelstroop als zoetmiddel bij het bakken? Lekker veelzijdig! En helemaal bio.
Lees meer ››

300 buurtsupers op Buurtsuperfeest!

Nieuws

Deze avond verzamelen niet minder dan 300 buurtsupers op het jaarlijkse Buurtsuperfeest. Ze zullen er genieten van een BBQ en ervaringen uitwisselen met collega's. Ook de Super Teams, de Groentevakman, de Mooiste Kaastoog en de Mooiste Vleestoog van 2019 zullen in de bloemetjes worden gezet.
Lees meer ››

Geen akkoord over stijging minimumlonen

Nieuws

Op 25 juni lag in de Nationale Arbeidsraad een ontwerp-cao voor dat het minimumloon met 1,1% zou verhogen. UNIZO was, zoals andere werkgeversorganisaties, bereid om deze te ondertekenen omdat de minimumlonen daarmee de loonevolutie in de rest van de privé-sector volgen. Het ABVV weigerde het ontwerp te ondertekenen.
Lees meer ››

Deze zomer 463.500 jobstudenten aan de slag

Nieuws

Het aantal jobstudenten dat in de zomer werkt, steeg de voorbije zeven jaar jaarlijks met gemiddeld 3 %. Volgens Federgon komt dat door het huidige positieve economische klimaat en de flexibele regelgeving rond studentenwerk, die twee jaar geleden werd ingevoerd.
Lees meer ››

Nieuwe algemeen directeur voor AH België

Nieuws

Algemeen directeur van Albert Heijn België, Luc De Baets, verlaat het bedrijf en keert terug naar Nederland. Vanaf 1 augustus wordt hij opgevolgd door Raf Van den Heuvel, die momenteel commercieel directeur is bij Albert Heijn België.
Lees meer ››

Mosselseizoen van start!

Nieuws Productnieuws

Het moment waar de Belgen jaarlijks naar uitkijken, komt eraan ! Vanaf donderdag 27 juni zijn de echte Zeeuwse mosselen van bodemcultuur verkrijgbaar in de Delhaize winkels. En dit maar liefst 3 weken vroeger dan vorig jaar.
Lees meer ››