Nieuws

'Happy Single Day' bij Carrefour

Nieuws

De Single Day, erg populair in China, is een feestdag voor singles die trots zijn op hun status. Van 6 tot en met 10 november kunnen Carrefour-klanten de ‘Happy Single Day’ in de Hypermarkten Carrefour vieren en een heleboel koopjes op de kop tikken.
Lees meer ››

Pur Natur yoghurt & fruit

Nieuws Productnieuws

Pur Natur breidt haar gamma fruityoghurts uit met nieuwe smaken. Deze volle roeryoghurts met ingemengd fruit bestaan in 3 verrassende fruitcombinaties: aardbei & rozenbottel, passievrucht & vlierbloesem en frisse citroen & papaversmaak.
Lees meer ››

Hendrick’s Bowtie

Nieuws Productnieuws

Waarom telkens gaan voor de verplichte kersttrui, het laatste trendy elektronische gadget of een romantisch weekendje weg als traditioneel eindejaarsgeschenk? Dit seizoen kan je uitpakken met een prachtige, eigenzinnige Hendrick’s Gin fles!
Lees meer ››

‘Vlees van het rood ras van West-Vlaanderen’

Nieuws Productnieuws

Het ‘vlees van het rood ras van West-Vlaanderen’ heeft sinds 4 november 2019 een Europese erkenning als ‘Beschermde Oorsprongsbenaming’ (BOB) op zak. Na de ‘Vlaams-Brabantse tafeldruif’ is dit het tweede Vlaams product dat met een BOB erkend en beschermd wordt. Het staat nu mee in het rijtje topstreekproducten als Prosciutto di Parma en de Volaille de Bresse.
Lees meer ››

Wie is Jumbo-topman Frits van Eerd?

Nieuws

In het Nieuwsblad staat een opmerkelijk artikel over Frits van Eerd, de CEO van Jumbo, dat woensdag zijn eerste Belgische winkel opent. Twintig jaar geleden was hij in zijn dorp Kuussegat vooral gekend als prins Frits, de lokale Prins Carnaval.
Lees meer ››

Steeds meer kmo’s lenen geld bij vrienden en familie

Nieuws

In een interessant artikel in De Tijd staat dat kmo's die moeilijk aan financiering geraken bij banken of risicokapitaalfondsen, terecht kunnen bij de investeringsmaatschappij PMV. Via de win-winlening van PMV kunnen zulke bedrijven sinds 2006 voordelig lenen bij familie en vrienden. Vorig jaar werd een nieuw record neergezet: 2.625 van die win-winleningen werden toegekend.
Lees meer ››