Nieuws

Helft minder zwerfvuil langs Vlaamse wegen

Nieuws

Volgens nieuwe cijfers van het Agentschap Wegen en Verkeer werd er in 2018 de helft minder zwerfvuil gestort langs de Vlaamse gewest- en autosnelwegen dan vijf jaar geleden. Opvallend: in alle provincies was er een daling van het zwerfvuil, behalve in Limburg.
Lees meer ››

Nieuw zakboekje over verandering in organisaties

Nieuws

Niet de grootste of de rijkste, maar de organisatie die zich het best en het snelst aanpast, overleeft in deze razendsnel veranderende tijden. Dit nieuwe zakboekje, geschreven door Luc Ardies, biedt een beproefde methode om mensen mee te krijgen in grote en kleine veranderingen.
Lees meer ››

Kafka om fruitsap te persen

Nieuws

In het Laatste Nieuws van woensdag 8 mei verscheen een artikel over het administratief kluwen waarmee supermarktuitbaters worden geconfronteerd als ze vers geperst fruitsap verkopen. Minister van Financiën, Alexander de Croo, belooft nu om een einde te maken aan deze kafkaiaanse toestanden.
Lees meer ››

Vier nieuwe Vlaamse streekproducten

Nieuws Productnieuws

Nicole’s Pickles van Wildiers bvba uit Haacht, Belgische paardenkoppralines van Chocolatier Tony Boeckaert uit Zulte, West-Vlaamse lekkerkoeken van Biscuiterie Grillet uit Oostnieuwkerke en advocaat Classic van Den gouden haan uit Nijlen werden recent erkend als Vlaams traditioneel streekproduct.
Lees meer ››

Niet-alcoholische cider van Strongbow

Nieuws Productnieuws

Strongbow lanceert voor het eerst een niet-alcoholische cider die de zintuigen prikkelt met de zachte smaak van appels en een toets van rode bessen en aardbei. Smaakvol en verfrissend: Strongbow Red Berries 0.0% geeft de mogelijkheid om te genieten van een niet-alcoholisch aperitief.
Lees meer ››

Sainsbury's test eerste kassaloze winkel

Nieuws

Sainsbury’s is de eerste Britse supermarktketen met een kassaloze winkel. In de winkel in Londen kunnen bezoekers hun boodschappen scannen en betalen via hun mobiele telefoon. Consumenten die toch contant willen afrekenen, kunnen terecht bij een helpdesk in de check-outzone.
Lees meer ››

Lotus Madeleine Chocolade

Nieuws Productnieuws

Lotus Madeleine, het fluweelzachte, malse cakeje met de mooie meisjesnaam, krijgt er vanaf eind april een kleine zus bij. Welkom Lotus Madeleine Chocolade. Ook nieuw in het Lotus Bakeries-gamma: de Madeleine Pur Beurre met chocolade gemarmerd en de Madeleine Pur Beurre met rozijnen.
Lees meer ››