Nieuws

FAVV controles in regio Leuven

Nieuws

Het FAVV zal in de stad Leuven een controleactie uitvoeren waarbij zaken uit de distributiesector, actief in de voedselketen, gecontroleerd zullen worden. De controleactie vindt plaats van maandag 21 tot en met zondag 27 oktober 2019 en focust zich voornamelijk op de deelgemeenten.
Lees meer ››

Stageplaatsen gezocht!

Nieuws

Het is niet altijd even makkelijk om geschikt winkelpersoneel te vinden. Spontane sollicitaties, een advertentie, een A4 aan jouw kassa … Ongetwijfeld heb jij het allemaal al geprobeerd. Maar heb jij al eens aan een stagiair(e) gedacht die kan doorgroeien tot vaste medewerker in jouw winkel?
Lees meer ››

Q8 met Delhaize Shop & Go

Nieuws Winkelopeningen

Dit weekend werd er een nieuw Q8-tankstation aan de Leuvensesteenweg 232 in Boutersem geopend. Klanten kunnen hier niet alleen tanken, maar ook hun boodschappen doen bij de nieuwe Delhaize Shop&Go. Die biedt een ruim aanbod aan verse kwaliteitsproducten. Daarnaast kunnen klanten ook terecht bij Panos en in de uitgebreide koffiecorner van Nespresso.
Lees meer ››

Nieuwe Spar in Wervik

Nieuws Winkelopeningen

Donderdag 12 september opent er in het dorpscentrum van Wervik een gloednieuwe buurtsupermarkt van Spar Colruyt Group. Het voormalige pand van Lidl werd volledig verbouwd en ingericht volgens de stijl van de nieuwste generatie Spar-winkels.
Lees meer ››

Tewerkstelling in buurtsuper stijgt met 20%

Nieuws

Er werken momenteel 18.587 winkelbedienden bij die zelfstandige supermarkten. Dat is 20% meer dan 10 jaar geleden. Het gaat vooral over laaggeschoolden, vrouwen en mensen van middelbare leeftijd. Werknemers die elders niet altijd de jobkansen krijgen die ze verdienen.
Lees meer ››

Keuzestress in de supermarkt

Nieuws

In De Standaard staat een interessant artikel over de keuzestress in de supermarkt. Bernard Nijstad, Hoogleraar Besluitvorming aan de Universiteit Groningen: “Mensen zijn gewoontedieren. Van te veel keuze worden mensen niet noodzakelijk gelukkiger."
Lees meer ››

Stem op ons!

Nieuws

Ook tijdens deze editie is er de actie ‘Stem op ons!’. Via de campagnewebsite kunnen bezoekers op hun favoriete buurtsuperteam stemmen. De buurtsupers – één per enseigne – met de meeste stemmen worden bekroond worden tot ‘Super Team 2019’.
Lees meer ››

"Geen superbuurt zonder buurtsuper"

Nieuws

De campagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’ benadrukt het maatschappelijk belang van buurtsupers. “Buurtsupers maken het verschil met hun service, persoonlijk contact en authenticiteit”, zegt Luc Ardies van Buurtsuper.be.
Lees meer ››