Nieuws

Delhaize schenkt 15.308 euro aan Berrefonds

Nieuws

Na een jaar verkoop van het Tournée Antwerpen-bier maakt Delhaize vandaag de opbrengst van deze actie bekend. Maar liefst 15.308 clips werden verkocht in de Delhaizewinkels in de Antwerpse regio ten voordele van het Berrefonds, dat ouders steunt bij het verlies van hun kind. Delhaize zal 15.308 euro aan dit goede doel schenken.
Lees meer ››

Administratieve rompslomp neemt toe

Nieuws

In Trends verscheen een artikel over de administratieve rompslomp. Ondanks alle initiatieven en retoriek rond administratieve vereenvoudiging, kampen de Belgische bedrijven nog altijd met administratieve overlast die hun concurrentiekracht aantast. Bovendien passen de Belgische regelgevers zelf amper de wetten toe die hen verplichten betere wetten en regels te schrijven.
Lees meer ››

“Topservice van Buurtsuper.be alweer!”

Nieuws

Chris Luyckx en Steven Van Aerschot verwelkomen hun klanten elke dag in een moderne buurtsupermarkt in Muizen. Wanneer ze hun Proxy willen uitbreiden en verbouwen, winnen ze advies in bij Buurtsuper.be over mogelijke subsidiemaatregelen.
Lees meer ››

Delhaize hernieuwt samenwerking met Actiris

Nieuws

Brussel - De Brusselse minister van Tewerkstelling en Beroepsopleiding Bernard Clerfayt en Delhaize hernieuwen de samenwerking tussen Delhaize en de openbare diensten voor tewerkstelling, Actiris, en opleiding, Bruxelles Formation en de VDAB Brussel. De gezamenlijke doelstelling is om de Brusselaars nieuwe kansen te bieden op de arbeidsmarkt en zo het aantal Brusselaars met een baan te verhogen.
Lees meer ››

Spelt-, maïs- en rijstwafels van Nutridia

Nieuws Productnieuws

Zin in een gezond tussendoortje? En liefst eentje dat je ook een verzadigd gevoel geeft? Ga dan voor een van de granenwafels van Nutricia. Of je nu kiest voor de variant met spelt, maïs of rijst, ze zijn stuk voor stuk 100 % biologisch en suikervrij. De rijstwafel en maïswafel zijn daarnaast ook glutenvrij.
Lees meer ››

Campagne groot succes!

Nieuws

De cijfers van onze imagocampagne 'Samen bouwen aan een superbuurt' swingen dit jaar de pan uit! Uit de enquête bleek ook dat voor jullie klanten is dé grootste troef van de buurtsuper overduidelijk het versaanbod is.
Lees meer ››

50-plussers leveren maaltijdboxen

Nieuws

Het Gentse maaltijdbox-bedrijf Foodbag lanceert een koerierdienst die een 85-tal 50-plussers en gepensioneerden zal inschakelen. Die zullen tewerkgesteld worden met een flexi-job om ingrediënten aan huis te brengen.
Lees meer ››

'Tenminste Houdbaar Tot' gaat digitaal

Nieuws

Veel supermarkten doen experimenten met dynamisch prijzen van versproducten waarvan het einde van de houdbaarheidsdatum ‘tenminste houdbaar tot’ - THT - in zicht komt. Om verspilling van voedsel tegen te gaan wordt in de Future Store Arnhem een model getoond hoe de prijs van het THT-product digitaal wordt aangepast aan de naderende onverkoopbaarheid van dat versproduct.
Lees meer ››

Super Teams: nieuwe tussenstand

Nieuws

Al 192.000 consumenten bezochten de campagnesite www.superbuurt.be. We gaan dus richting een verdubbeling van de aantallen van vorig jaar! Er is tijdens het Weekend van de Klant en afgelopen week nog massaal gestemd op de Super Teams. Daarom, een nieuwe tussenstand ...
Lees meer ››

Winkelanimatie Groentevakman

Nieuws

In het kader van de wedstrijd 'Groentevakman' maakten vijf winkels kans op een Flandria-winkelanimatie. Dit weekend konden de klanten van AD Delhaize Willebroek van de lekkere Flandria-groentjes proeven. Bekijk hier de foto's ...
Lees meer ››