Nieuws

De promopaketten komen er aan!

Nieuws

In de aanloop naar het Weekend van de Klant organiseert Buurtsuper.be zijn jaarlijkse imagocampagne. Gedurende de maand september brengen we de specifieke troeven van de buurtsuper onder de aandacht. Binnenkort ontvang je van je commerciële groep je deelnamepakket.
Lees meer ››

Opnieuw verkiezingen?

Nieuws

Alsof we er niet genoeg van krijgen! Buurtsuper.be organiseert opnieuw verkiezingen. Maar deze keer stemt de Vlaming niet op een politieke partij, maar op zijn favoriete buurtsuper(team).
Lees meer ››

Energiefactuur moet ont-last worden

Nieuws

Kleine en middelgrote bedrijven (kmo's) betalen in Vlaanderen aanzienlijk meer voor hun elektriciteit dan gelijkaardige bedrijven in Brussel, Wallonië of in de buurlanden. Dat blijkt uit berekeningen van UNIZO. De ondernemersorganisatie herhaalde donderdag dan ook haar pleidooi voor een energienorm, waarbij naar analogie van de loonnorm het kostprijsverschil met de buurlanden niet boven een bepaald niveau mag uitstijgen.
Lees meer ››

Meer dan 100 producten op weg naar een betere Nutri-Score

Nieuws

Meer dan ooit groeit het besef bij iedereen dat er meer aandacht moet komen rond de voedingsgewoontes van de bevolking. Delhaize wil daarin ook haar verantwoordelijkheid nemen. Een jaar na zijn lancering wordt de Nutri-Score, ondersteund door het "Healthy UCoins"-project, meer en meer een vanzelfsprekende keuze voor de klanten.
Lees meer ››

Leffe brengt Vlamingen en Franstaligen samen aan de taalgrens

Nieuws

Leffe nodigt 1000 Vlamingen en 1000 Franstaligen uit voor een goed debat aan 1000 terrastafels. Professor en politicoloog Dave Sinardet zal het startdebat in goede banen leiden. Doel van de actie: Belgen samen brengen bij een goed glas bier en dat op het langste terras van België ooit, opgesteld langs de 400km lange taalgrens.
Lees meer ››