Nieuws

Flexi-jobben populair bij kmo’s en Vlamingen

Nieuws

Begin dit jaar waren er 54.288 Belgen actief als flexi-jobber. Ondertussen is aantal dat gestegen naar 66.978. Dat blijkt uit cijfers van dej minister voor Sociale Fraudebestrijding Philippe De Backer (Open VLD). Het systeem van de flexi-jobs, dat zwartwerk moet bestrijden, blijft groeien.
Lees meer ››

“Gebruik de kanalen die je worden aangeboden”

Nieuws

Twee jaar geleden startte het ondernemersavontuur van Stacy Buys en Joachim Dero met de opening van hun Carrefour Express. “We hadden grote plannen en ideeën en kregen heel veel informatie over ons heen”, zegt Stacy. “Al snel merkten we dat we vooral bezig waren om de winkel draaiende te houden en daardoor een goed beeld van onze winkel misten.”
Lees meer ››

Week van de Steak-friet

Nieuws

Steak-friet is één van de populairste gerechten van bij ons. Reden genoeg voor VLAM om deze klassieker een hele week in de kijker te zetten. Bij Spar Denderwindeke werden de klanten getrakteerd op een tasting. VLAM plaatste er de hele dag haar foodtruck rundvlees en serveerde een heerlijke steak-friet.
Lees meer ››

Zwerfvuilactie Spar Eke

Nieuws

Afgelopen weekend vond ook de laatste van onze zes piloot-zwerfvuilacties plaats. Samen met de lokale KLJ ging Spar Eke het zwerfvuil in haar buurt te lijf. Bekijk hier de foto's.
Lees meer ››

Finale campagne tijdens 'Weekend van de Klant'

Nieuws

Afgelopen maand organiseerde Buurtsuper.be haar imagecampagne 'Samen bouwen aan een superbuurt'. Bedoeling dit jaar was om vooral het personeel in de kijker te zetten, met als opvallende slogan ‘Stem op ons’. Klanten konden hun favoriete buurtsuper verkiezen. De finale van onze campagne vond plaats tijdens het ‘Weekend van de Klant’.
Lees meer ››

Colruyt Group start nationale uitrol herbruikbare zakjes

Nieuws

De komende weken stelt Colruyt Group alles in het werk om van de herbruikbare zakje voor groenten en fruit vanaf 2020 een vaste gewoonte te maken. Vanaf 9 oktober 2019 begint de groep met de nationale uitrol van de zakjes, voortbouwend op de lessen die getrokken werden uit de pilootfase in 51 winkels.
Lees meer ››

Coca-Cola verpakt blikken voortaan in karton

Nieuws

Coca-Cola European Partners investeerde in 2018 27,9 miljoen euro in een nieuwe bliklijn en twee verpakkingsinstallaties in de Gentse productie- en distributievestiging. Deze nieuwe faciliteiten werden vandaag, 4 oktober, officieel in gebruik genomen en zorgen ervoor dat de huidige plasticfolie rondom blikjes vervangen kan worden door karton.
Lees meer ››

Nieuwe tussenstand Super Teams

Nieuws

Al 165.000 consumenten bezochten de campagnesite www.superbuurt.be. Dat is al de helft meer dan vorig jaar! Er is ook al massaal gestemd op de Super Teams en de scores zijn bijzonder gewaagd aan elkaar. Daarom, een nieuwe tussenstand ...
Lees meer ››

Het Weekend van de klant staat voor de deur!

Nieuws

Veel succes aan de 717 zelfstandige supermarkten van Carrefour Belgium Franchise, Delhaize Belgium, Retail Partners Colruyt Group, Alvo en Lambrechts die dit weekend 520.000 klanten zullen bedanken met de heerlijke Bonbons Napoléon, die dit jaar helemaal in het teken van onze campagne staan.
Lees meer ››