Nieuws

“Stage na opleiding leidde meteen tot aanwerving”

Nieuws

Werkzoekenden met de ambitie om in een supermarkt te werken, kunnen via PMO de opleiding algemeen winkelbediende volgen. Aansluitend volgen ze een praktijkstage in de supermarkt. Enthousiasteling Stef Willems volgde succesvol de opleiding en voltooide met verve de stage bij AD Delhaize in Mol. Lees hier zijn verhaal.
Lees meer ››

Buurtsupers staan er vaak alleen voor…

Nieuws

Buurtsuper.be heeft een reeks leuke cartoons ontwikkeld waarmee ze de meerwaarde van de vereniging wil aantonen. Zonder de ledencontacten zou Buurtsuper.be geen goed zicht hebben over wat er bij de buurtsupermarkten écht omgaat. Maar leden halen zelf ook veel voordeel uit de contacten met zielsverwanten: praktische ervaringen uitwisselen, samen op studiereis om nieuwe ideeën op te doen,… Kortom, alles wat het (beroeps)leven zoveel rijker maakt.
Lees meer ››

Buurtsuper.be over nieuwe Delhaize 'Fresh Atelier' stadswinkels

Nieuws

Delhaize wil de komende drie jaar 200 winkels openen van de nieuwe formule Delhaize Fresh Atelier. Ze zullen worden beheerd door zelfstandige ondernemers. De stadswinkels verkopen ter plekke bereide gerechten en fungeren als afhaalpunt van de webwinkel van Delhaize. Vandaag opent een eerste winkel de deuren in de Ravensteingalerij bij het station Brussel-Centraal en later in december volgt Leuven.
Lees meer ››

Gourmand zit helemaal in het nieuw

Nieuws

Doorheen de jaren heeft Gourmand zich succesvol gespecialiseerd in de productie van overheerlijke viennoiserie-, Danish- en bladerdeegproducten. Om deze wending te versterken breiden ze onze naam uit tot Gourmand Pastries. Hiermee staan passie en expertise extra in de verf.
Lees meer ››

Verrebroek zoekt buurtsuper

Nieuws

Verrebroek, een dorp in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen en een deelgemeente van Beveren, is op zoek naar een buurtsuper. In Verrebroek is er zeer weinig winkelaanbod. De meeste inwoners gaan in de naastgelegen dorpen winkelen.
Lees meer ››

Samen bouwen aan een superbuurt. Dankzij U

In het weekend van 6 en 7 oktober vond de finale plaats van onze imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’. Tijdens het ‘Weekend van de Klant’ hebben de deelnemende buurtsupers een half miljoen Dino koekjes uitgedeeld.
Lees meer ››