7de Carrefour Express in ziekenhuis

Nieuws Winkelopeningen

Op zaterdag 28 maart opende de Carrefour Express MontL├ęgia haar deuren in Kliniek CHC MontL├ęgia in Luik. De opening werd vervroegd vanwege het coronavirus en de winkel is aanvankelijk alleen voor het ziekenhuispersoneel toegankelijk. Het is de zevende Express die in een ziekenhuis gevestigd is.

“In deze moeilijke tijden spelen onze winkels een essentiële rol: de Belgische bevolking blijven bevoorraden. Omdat we in een ziekenhuis zijn gevestigd, bekommeren we ons over een bijkomende missie: een winkel aanbieden die zeer gemakkelijk en snel toegankelijk is voor het ziekenhuispersoneel, dat soms geen tijd heeft om boodschappen te doen”, zegt Réginald Willems, franchisepartner van Carrefour Express MontLégia. Later zal de winkel van 101 m² natuurlijk zijn deuren openen voor patiënten en hun bezoekers.

Als de naam Willems bekend in de oren klinkt, komt dat niet alleen door de tenniscarrière van Réginald. Een andere Willems is ook actief in de retail: zijn broer, Maximilien Willems, beheert al verschillende Carrefour Express. In december 2013 opende Maximilien de eerste Carrefour in een ziekenhuis, in het Universitair Ziekenhuis Saint-Luc.