Carrefour Express Oudenaarde: extra grote buurtwinkel

Nieuws Winkelopeningen

Carrefour Belgiƫ opende op 3 juli een nieuwe Carrefour Express-winkel in Oudenaarde, in de nabijheid van het station. Ideaal bereikbaar en dus een winkel die beantwoordt aan de specifieke behoeften van een consumentengroep met weinig tijd en toch zin in lekkere, makkelijke en gezonde maaltijden.

Op een verkoopoppervlakte van 650 m² verwelkomen franchisepartner Stefanie Vander Kimpen en de 8 vaste medewerkers hun klanten. Deze vinden er een uitgebreide keuze aan gezonde maaltijdoplossingen voor ieder moment van de dag. Naast de klassieke belegde sandwiches en salades van het Carrefour Lunch Time- en Lunch Time BIO-gamma, kan de klant kiezen tussen gebraden kip, fruit, ter plaatse gebakken bakkerijproducten of een kopje koffie aan de koffiemachine. Bovendien staan een reeks handige diensten ter beschikking, zoals lottoproducten, iTunes- gsm en cadeaukaartjes of een assortiment bloemen.

Uiteraard is het winkelconcept aangepast aan de bewoners van de omgeving en de reizigers die zich van en naar het treinstation begeven. De winkel biedt een selectie aan vlees, gevogelte, vis, gluten- en lactosevrijeproducten en verse (bio-)groenten. Zo kan de klant een gezonde, smaakvolle en gevarieerde voedingskeuze maken, voor elk moment van de dag. Dit past perfect in het ‘Act for Food’-programma dat concrete acties voorstelt om beter te eten. De afdeling Wereldkeuken omvat voornamelijk een keuze aan producten uit de VS, Turkije en Oosterse landen. Natuurlijk ontbreken basis- en drogisterijproducten niet.

Energiezuinig
Carrefour besteedt in deze winkel ook aandacht aan het milieu en respect voor onze planeet. Zo werden nieuwe koelkasten op CO2-gas geïnstalleerd, met deuren op de koelmeubels om energieverlies te beperken. Ook de diepvriesdeuren zijn van een koudeluchtgordijn voorzien om zo weinig mogelijk koelte te verliezen. De verlichting gebeurt uitsluitend met full led, wat een 15% lager energieverbruik zal opleveren.

Ruime openingsuren
De ruime openingsuren maken deze winkel extra aantrekkelijk. De klant kan er terecht van maandag tot zaterdag van 7 tot 20 uur en op zondag van 8 tot 18 uur. De wekelijkse sluitingsdag is donderdag.