Carrefour opent een buurtwinkel in Burcht

Nieuws Winkelopeningen

Carrefour opent een nieuwe Carrefour Express-winkel in Burcht. Een nieuwe buurtwinkel die inspeelt op de lokale dagelijkse behoeften. De winkel is gelegen op de Pastoor Coplaan 270, in een residentiƫle omgeving, even buiten het centrum. Carrefour gaat met deze winkel verder met de expansie van haar buurtwinkels.

Maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag
In deze residentiële wijk kan de buurtbewoner voortaan ook bij Carrefour Express terecht voor zijn dagelijkse behoeften. Alles werd in deze buurtwinkel in het werk gesteld opdat de klant zijn boodschappen gemakkelijk, snel en in een aangename winkelomgeving (171 m²) kan doen. De aangeboden maaltijdoplossingen omvatten o.a. verse koffiekoeken en een breed assortiment aan ter plaatse gebakken vers brood, vers geperst sinaasappelsap en een kopje vers gemalen koffie aan de koffiemachine.

Evengoed kan de klant er terecht voor een heerlijk gebraden kip aan ’t spit of voor bereide gerechten die ter plaatse in de microgolfoven kunnen worden opgewarmd en genuttigd. Andere handige diensten zijn bijvoorbeeld de verkoop van gsm-, cadeau- en iTunes-kaarten. Men kan er ook op elk moment van de dag een prachtige verse bloementuil kopen voor zichzelf of om te schenken.

Ruimte voor Act for food
De buurtbewoner vindt er te allen tijde zijn gading met een grote keuze aan vlees, gevogelte, vis en verse (bio)groenten. Een mooi assortiment aan gezonde bereide gerechten zorgt ervoor dat de klant, ook bij Carrefour Express voor al zijn voedingsbehoeftes een welkome afwisselende keuze kan maken. Zo wordt het Act For Food-programma, dat concrete acties voorstelt om beter te eten, extra in de kijker gezet.

Winkelen 7 dagen op 7
De ruime openingsuren zijn een van de grote voordelen van deze winkel. De klanten zijn er tijdens de feestdagen welkom 7 dagen op 7. Talrijke buslijnen verzekeren een goede bereikbaarheid van de winkel.
De klant betaalt er vliegensvlug aan één van de 2 kassa’s. Alle klassieke betaalmiddelen worden aanvaard, net als contactloos betalen.
De winkel speelt in op lokale behoeften van de klant en is complementair met de Hypermarkt Carrefour in Burcht.