Carrefour opent een buurtwinkel in City Dox te Anderlecht

Nieuws Winkelopeningen

Met de opening van de nieuwe winkel City Dox te Anderlecht, gaat Carrefour Belgiƫ verder op haar elan van expansie van de buurtwinkels.

De winkel bevindt zich in een splinternieuw complex, gelegen aan de Industrielaan te Anderlecht, in een wijk in volle ontwikkeling vlakbij het kanaal van Willebroek. In het gebouw zijn ondermeer kantoren ondergebracht, evenals ‘La Petite Ile’, een residentie met serviceflats en een woonzorgcentrum. De retailer opent deze week 3 Carrefour Express-winkels.

Gezonde en heerlijke maaltijdoplossingen op maat
Op een ruime en aangename verkoopsoppervlakte van 280 m², vindt de klant er een verrassende en uitgebreide keuze aan maaltijdoplossingen in een moderne en fijne omgeving. Behalve de klassieke belegde broodjes en krokante slaatjes, kan de klant ook gaan voor een gebraden kip aan ’t spit, een ruim assortiment ter plaatse gebakken brood of koffiekoeken, een verse en lekkere kop koffie evenals andere delicatessen. De gehaaste bedienden, die in de kantoren in het gebouw werken, vinden er ook een ruime keuze bereide gerechten. Bovendien kan men de bereide schotel opwarmen in de aanwezige microgolfoven en ter plaatse eten aan een van de beschikbare hoge tafeltjes.

De bewoners van de residentie of van het woonzorgcentrum zullen ongetwijfeld ook hun meer klassieke assortiment en hun favoriete koekjes of chocolaatjes vinden. Net zo goed zullen ze voor een dosis vitaminen kunnen gaan, dankzij een versgeperst sinaasappelsap of andere gezonde bioproducten, producten zonder gluten of lactose. De winkel biedt ook een breed gamma iTunes-, telefoon- en andere kaarten en men kan er ook terecht voor een ruiker verse bloemen.

Act For Food
Uiteraard is ook deze buurtwinkel aangepast aan de noden van alle bewoners uit de buurt en biedt een mooie selectie vlees, gevogelte, vis en verse (bio) groenten. Dat laat de klant toe om op elk moment van de dag te kunnen kiezen voor gezonde, gevarieerde en smakelijke voeding. Het initiatief Act For Food van Carrefour België dat concrete acties voorstelt om beter te eten is dan ook ruimschoots aanwezig en zichtbaar in deze winkel.

Handige openingsuren
Al heel vroeg in de ochtend kan de klant hier terecht. Hij wordt er 6 dagen op 7 hartelijk verwelkomd, telkens vanaf 7 uur op weekdagen. Op zon- en feestdagen vanaf 8u. De winkel is telkens open tot 20 uur. Op zaterdag geniet de franchisepartner van zijn wekelijkse rustdag en is de winkel gesloten. De bereikbaarheid van de buurtwinkel wordt verzekerd door een aantal buslijnen vlakbij.

Ook de betaling verloopt vlot aan een van de 3 aanwezige kassa’s en, behalve met alle klassieke betaalmiddelen, kan men er ook zijn boodschappen contactloos afrekenen o.a. via Google Pay & Apple Pay bv.

Franchisepartner: Philippe Colpan