Carrefour opent nieuwe buurtwinkel in hartje Antwerpen

Nieuws Winkelopeningen

Carrefour opent een nieuwe Carrefour Express-winkel in hartje Antwerpen op de hoek van de Kasteelpleinstraat en de Verbondstraat. De stadswinkel speelt er in op lokale behoeften van passanten en bewoners.

De Carrefour Express biedt gezonde alternatieven aan, ook voor de schoolgaande jeugd in de buurt. Met deze winkel zet de keten haar expansie van buurtwinkels verder met 1 van de 6 openingen nog voorzien voor het einde van 2018.

Met deze buurtwinkel, midden in de stad, stelt de Carrefour Express alles in het werk om de klant, in een aangename winkelomgeving met relatief beperkte oppervlakte (120m²), toch op zijn wenken te bedienen op elke moment van de dag. Zo wordt er gezorgd voor snelle maar gezonde maaltijdoplossingen zoals knapperige salades en vers fruit. Ook is er een pers voorzien met vers fruitsap en een ruim aanbod van verse koffiekoeken en brood. Handig voor een vroeg ontbijt, gezien de winkel al om 7uur ’s ochtends open is. Met een vers gemalen kopje koffie aan de koffiemachine kan de klant zijn dag goed beginnen. Andere handige diensten zijn bijvoorbeeld de verkoop van gsm- cadeau- en iTunes-kaarten. Dit is al de tweede winkel van franchisepartner Afzal Fayz in het Antwerpse. Eerder opende hij al een Carrefour Express in Deurne op de Turnhoutsebaan.

Ruimte voor Act for Food
De buurtwinkel is aangepast aan de noden van de bewoners uit de buurt en biedt een brede waaier aan vlees, gevogelte, vis en verse (bio)groenten. De Carrefour Express zorgt ervoor dat de klant voor al zijn voedingsbehoeftes een gezonde afwisselende keuze kan maken. Zo wordt het Act For Food-programma, dat concrete acties voorstelt om beter te eten, extra in de kijker gezet.

Handige openingsuren
Voor dag en dauw kan men al terecht in deze buurtwinkel, 7/7 geopend. Op weekdagen zijn de klanten er vanaf 7 uur al welkom en kunnen er binnenlopen tot 20uur; ideaal voor de schoolgaande jeugd in de buurt. Op vrijdag zelfs tot 21 uur. Op zon- en feestdagen is de winkel open van 8 tot 20 uur.