Carrefour opent nieuwe Market in Landen Attenhoven

Winkelopeningen

De klanten van de nieuwe Carrefour Market van Landen Attenhoven kunnen terecht in zo’n 1.451 m² winkeloppervlakte. Er is een ruime versmarkt, met een uitgebreid assortiment verse producten en bakkerijproducten (met in de winkel vers afgebakken broden, broodjes en koffiekoeken, naast het banketgebak van de gerenommeerde bakkerij Crelem).

Winkelen in alle comfort

In het nieuwe moderne gebouw werd een logisch en aangenaam winkelparcours uitgetekend en door de heldere inrichting en lage meubels krijg je een volledig overzicht over de hele winkel. De gezellige ledverlichting en de zachte kleuren zorgen bovendien voor een aangename sfeer. Ook de duurzaamheid werd niet uit het oog verloren, met de installatie van de nieuwste energiezuinige koelinstallaties op CO2 met panoramische deuren op de koelmeubels en een ventilatiesysteem voor warmterecuperatie.

 Een trendy assortiment

De nieuwe winkel biedt een antwoord op de veranderende behoeften en verwachtingen van de klant, die steeds meer belang hecht aan versheid, kwaliteit, authentieke smaken, maar zich ook van tijd tot tijd een pleziertje wil gunnen. De winkel speelt in op de huidige voedingstrends met een assortiment bio, glutenvrije en dieetproducten en een brede waaier producten die het resultaat zijn van de engagementen van ‘Act For Food’. Daarnaast worden ook de prijzen niet uit het oog verloren, met heel wat eerste prijzen in het hele assortiment.

Lokale verankering en accent op de versmarkt

Carrefour Market geeft de voorrang aan producten van bij ons. De versmarkt onderstreept de positionering van Carrefour Market als dé versspecialist. De afdeling fruit en groenten krijgt een prominente plaats aan de ingang van de winkel, en ook de nieuwe visafdeling wordt in de kijker gezet.

Naast de klassieke zuivelafdeling vind je in de traiteurafdeling een ambachtelijk gamma kaas en vleeswaren. De klant die op zoek is naar een snelle maaltijdoplossing vindt zijn gading in het ruime assortiment kant-en-klare gerechten, pasta- en rauwkostsalades, soepen en desserten.

Meer dan ooit werkt Carrefour Market samen met lokale producenten om het hele jaar door authentieke, lekkere en verse producten te kunnen garanderen. Zo wordt in de afdeling groenten en fruit extra aandacht geschonken aan bio en Belgische producten, met respect voor de seizoenen. Een lokale leverancier levert varkens-, rund- en kalfsvlees van premium kwaliteit. Ook andere producten uit de streek worden in de kijker gezet: aardappelen ‘Vers van de boer’, champignons uit Riemst, aardbeien, vers appelsap Pipo uit Sint-Truiden. Zelfs in de diepvriesafdeling kunnen de klanten kiezen voor lokale producten.