Heropening voor vernieuwde Proxy Muizen

Nieuws Winkelopeningen

12 maart heropende de vernieuwde Proxy Delhaize Muizen. "Onze winkel speelt nog meer in op de verwachtingen van de klanten met een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en nabijheid in alle betekenissen van het woord”, zeggen Chris Luyckx en Steven Van Aerschot, de zelfstandige uitbaters.

“Licht, ruimte, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, proximiteit, ruime parkeermogelijkheid, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van Proxy Delhaize Muizen. Met deze vernieuwde winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen”, aldus Chris en Steven.

Proxy Delhaize Muizen in enkele cijfers
- 15 medewerkers en 10 studenten
- 1100 m² verkoop-oppervlakte
- 70 parkeerplaatsen
- 4 kassa’s en 3 quickscans

Nog aangenamer winkelen dankzij innovaties
Het nieuwe Proxy Delhaize Muizen winkelconcept wordt vooral gekenmerkt door een vernieuwde en vergrote parking, drie nieuwe quickscans (zelfscan-kassa), ruime gangpaden, natuurlijk licht gecombineerd met sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik, een eigen beenhouwerij en een aanbod dat gemak centraal wil stellen. 

Proxy Delhaize Muizen biedt het allerbeste van Delhaize
Delhaize is altijd al fier geweest op haar verse producten en wil zich nog meer onderscheiden in deze rayons. Zo valt meteen de nieuwe indeling van de winkel op: bij het binnenkomen ontdekt de klant een ruime keuze aan de lekkerste, gezondste en gemakkelijkste maaltijden. Denk bijvoorbeeld aan de apero corner, de tapasbar, de verse Salad Bar, ter plaatse gemaakte vers belegde broodjes en maaltijdsalades, …