Nieuwe Carrefour Express in Luxemburg-Kirchberg

Winkelopeningen

Carrefour opende deze week een nieuwe Carrefour Express-winkel in Luxemburg stad, meer bepaald in de wijk Kirchberg. Carrefour zet zo de uitbreiding van zijn buurtwinkels voort. De winkel is gelegen op de rue Marcel Fischbach te 1855 Luxemburg.

Carrefour België is al aanwezig in Luxemburg met twee Carrefour Express-winkels in Esch-sur-Alzette en in het stationsgebied van de stad Luxemburg. De retailer opent zijn derde buurtwinkel in de wijk Kirchberg. Carrefour België grijpt dus de kans om uit te breiden in een dynamische markt, die grote kansen biedt.

Aanbieding aangepast aan lokale klanten
Het assortiment van deze Carrefour Express is zorgvuldig geselecteerd om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen. De Carrefour Express biedt de klanten eenvoudige en snelle maaltijdoplossingen, met een keuze aan lokale producten. De winkel bevindt zich in de wijk Kirchberg, een uitgestrekt plateau ten noordoosten van de stad Luxemburg. Hier zijn de Europese instellingen en het zakelijke district met de aanwezigheid van grote banken, auditbedrijven en internationale bedrijven gevestigd.

Maaltijdoplossingen voor elk uur van de dag
In deze stadswinkel is alles in het werk gesteld opdat de klant zijn boodschappen gemakkelijk, snel en in een aangename, efficiënte en ruime (239 m²) omgeving kan doen. De aangeboden maaltijdoplossingen omvatten belegde ter plaatse bereide sandwiches – ook op bestelling -, knapperige salades, voorgesneden fruit en vers geperst sinaasappelsap. De klant kan er een heerlijke koffie drinken en de bereide gerechten in de microgolfoven opwarmen en ter plekke eten. Andere handige diensten zijn bijvoorbeeld de verkoop van gsm-kaarten of een assortiment bloemen.

Winkelen 7 dagen op 7
De ruime openingsuren zijn een van de grote voordelen van deze winkel. De klanten zijn er welkom 7 dagen op 7, van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, op zaterdag tussen 8u00 en 19u00 en op zondag en feestdagen tussen 8u00 en 13u00.