Nieuwe Carrefour Express in Olmen

Nieuws Winkelopeningen

Op 9 september 2020 opende een nieuwe Carrefour Express zijn deuren in het centrum van Olmen. Uniek aan deze Express is dat hij wordt uitgebaat door moeder en zoon, beide uit Olmen. Het is ook een van de eerste Express winkels binnen het nieuwste concept.

De winkel bevindt zich in de dorpskern van Olmen, op de belangrijkste toegangsweg van de gemeente, naast de grote apotheek. De klanten van de winkel kunnen makkelijk hun auto kwijt in de ruime gemeenteparking vlakbij. De winkel wordt uitgebaat door Nicole Verboven en haar zoon Yentl Geukens die al sinds jaar en dag in Olmen wonen. 

"In deze Express staan versheid, kwaliteit en authentieke smaken voorop met een ruim aanbod aan verse groenten en fruit, vlees en charcuterie, dagelijks vers brood en banket, evenals kip aan het spit. Ook lokale producten worden mee ondersteund en in de kijker gezet", aldus Carrefour. "De Express biedt heel wat huismerken – een 200-tal referenties meer dan wat men in een klassieke Express vindt – wat ook de portemonnee ten goede komt."

Er werd overigens veel aandacht besteed aan Bio-producten en de klant vindt er onder meer een ruim assortiment aan noten in bulk. Een koffiehoekje verwelkomt de klant die ter plaatse iets wil nuttigen of een koffie of vers geperst sinaasappelsap wil drinken.