Nieuwe Carrefour Express in Ronse

Winkelopeningen

Met de opening van een nieuwe buurtwinkel aan de Oscar Delghuststraat in Ronse zet Carrefour België de expansie van haar buurtwinkels voort. Tot het einde van het jaar opent de retailer gemiddeld 1 Carrefour Express per week.

Zoals alle Carrefour Express-winkels stemt deze nieuwe buurtwinkel zijn aanbod perfect af op de verwachtingen van de klanten. Hij stelt gebruiksklare maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag voor: bereide maaltijden, snacks, fruit … maar ook vlees, gevogelte, vis, verse (bio-)groenten en oplossingen voor een gezellig aperitief als ook gekoelde wijnen. Bovendien vindt men er een brede waaier aan basisproducten en alle onontbeerlijke producten op het vlak van droge voeding en drogisterij.

Brede waaier aan diensten voor elke dag
In deze stadswinkel gelegen in een residentiële wijk kan de klant zijn boodschappen gemakkelijk, snel en in een aangename en ruime (216 m²) omgeving doen. Carrefour Express Oscar Delghust biedt talrijke diensten aan: versgeperst sinaasappelsap, ter plaatse gebakken bakkersproducten, verkoop van iTunes- & telefoonkaarten, Lotto, een koffieautomaat en bloemen. De verschillende acties van het Act For Food-programma worden hoog in het vaandel gedragen dankzij een aanbod aan bioproducten en gluten- en lactosevrije producten. Zo helpt Carrefour de klant een gezondere keuze te maken voor zijn dagelijkse aankopen.

Er werd ook rekening gehouden met het milieuaspect door het gebruik van koelkasten met dubbele beglazing die energiezuinig werken. De winkel is uitgerust met 2 kassa’s. Alle klassieke betaalmiddelen worden aanvaard, net als contactloos betalen via o.a. Google Pay.

Flexibiliteit troef
De grote flexibiliteit is een van de sterke punten van Carrefour Express: het gaat eerst en vooral om een stadswinkel met erg ruime openingsuren. Hier past Carrefour Express zich ook aan de vraag van de klant aan. Zo kunnen de klanten op Carrefour Express rekenen in de week, ’s avonds en op zondag.