Opening AD Delhaize Landen

Nieuws Winkelopeningen

Midden in de coronacrisis opende de nieuwe AD Delhaize Landen officieel haar deuren. "Wij bieden een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en tegelijk nabijheid in alle betekenissen van het woord,” zeggen Olivier en Julie de Mol, de zelfstandige uitbaters.

AD Delhaize Landen werd gebouwd volgens het nieuwste AD-winkelconcept dat vooral wordt gekenmerkt door ruime gangpaden, sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik en een aanbod dat gemak resoluut centraal wil stellen. 

Maar de uitbaters van de AD Delhaize Landen willen zich in de eerste plaats ook integreren in de buurt. “De winkel zorgt voor 30 nieuwe jobs die we lokaal invullen. Maar de echte integratie zal vooral komen door het contact dat onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers dagelijks zullen hebben met de klanten”, voegen Olivier en Julie hier aan toe. “We werken met mensen die stuk voor stuk een groot hart hebben voor voeding. Zij zullen voortdurend opleidingen krijgen om de beste service aan onze klanten te kunnen blijven aanbieden”.