Winkelopeningen

De strijd om de meest strategische locaties voor buurtsupers is nog lang niet gestreden. Nog steeds en met de regelmaat van de klok openen nieuwe buurtsupers hun deuren. Tegelijk wordt de levenscyclus van een voedingswinkel almaar korter en worden ook buurtsupers sneller dan voorheen geremodeld.

Spar Oostende vernieuwd en ingericht volgens nieuwste Spar-concept

Nieuws Winkelopeningen

Op donderdag 6 december heropent de Spar-winkel in de Langestraat in Oostende. De winkel werd helemaal vernieuwd en ingericht volgens het nieuwste Spar-concept. Zaakvoerders Eddy Peirsegaele en Katty Verwee runnen deze zaak, samen met dochter Sophie: "De vernieuwde winkel wordt meteen een stuk groter: van 650 m² naar 900 m². Zo kunnen we onze klanten nog meer keuze en comfort aanbieden."
Lees meer ››

Carrefour opent nieuwe Market in Landen Attenhoven

Winkelopeningen

De klanten van de nieuwe Carrefour Market van Landen Attenhoven kunnen terecht in zo’n 1.451 m² winkeloppervlakte. Er is een ruime versmarkt, met een uitgebreid assortiment verse producten en bakkerijproducten (met in de winkel vers afgebakken broden, broodjes en koffiekoeken, naast het banketgebak van de gerenommeerde bakkerij Crelem).
Lees meer ››

Nieuwe Carrefour Market in Sint-Niklaas

Nieuws Winkelopeningen

Carrefour kondigde begin dit jaar een tiental Market supermarkten te willen openen. De eerste opende in februari in Anderlecht zijn deuren, de tweede volgde in april in Willebroek. Vandaag staat de opening van 2 nieuwe supermarkten op de agenda: een in Sleidingen en een in de voormalige Brico in Sint-Niklaas (August De Boeckstraat 9)
Lees meer ››