Winkelopeningen

De strijd om de meest strategische locaties voor buurtsupers is nog lang niet gestreden. Nog steeds en met de regelmaat van de klok openen nieuwe buurtsupers hun deuren. Tegelijk wordt de levenscyclus van een voedingswinkel almaar korter en worden ook buurtsupers sneller dan voorheen geremodeld.

Spar Asse op nieuwe, moderne locatie

Nieuws Winkelopeningen

Op donderdag 21 september opent de gloednieuwe Spar-winkel in Asse zijn deuren. Zaakvoerders Sara Cantoro en Peter De Groote verhuizen van hun huidige locatie in de Nerviërsstraat naar een volledig nieuw gebouw op de Gentsesteenweg, zo’n anderhalve kilometer verderop.
Lees meer ››

Delhaize zet winkelexpansie verder

Nieuws Winkelopeningen

Nadat Delhaize in het voorjaar 13 nieuwe winkels opende, komen er daar in het najaar nog 16 nieuwe winkels bij. Naast deze openingen worden dit jaar in totaal ook 120 winkels in een nieuw jasje gestoken. De expansie kadert in de doelstelling om voor elke klant een winkel in de buurt te kunnen aanbieden, die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse- en dagelijkse aankoopbehoeften.
Lees meer ››

Vernieuwde Delhaize Mutsaard breidt uit in de afdeling wereldkeuken en bio

Winkelopeningen

Na een grondige renovatie is de Delhaize-supermarkt Mutsaard klaar om haar klanten te ontvangen. Het assortiment is uitgebreid met flink wat specialiteiten uit de hele wereld, een nog vollediger bio-assortiment en nieuwe vegetarische en/of glutenvrije producten. Nieuw in Mutsaard: de rayon fijne kruidenierswaren, waar fijnproevers het hele jaar door hun gading vinden.
Lees meer ››