Winkelopeningen

De strijd om de meest strategische locaties voor buurtsupers is nog lang niet gestreden. Nog steeds en met de regelmaat van de klok openen nieuwe buurtsupers hun deuren. Tegelijk wordt de levenscyclus van een voedingswinkel almaar korter en worden ook buurtsupers sneller dan voorheen geremodeld.

Nieuwe Carrefour Market in Sint-Niklaas

Nieuws Winkelopeningen

Carrefour kondigde begin dit jaar een tiental Market supermarkten te willen openen. De eerste opende in februari in Anderlecht zijn deuren, de tweede volgde in april in Willebroek. Vandaag staat de opening van 2 nieuwe supermarkten op de agenda: een in Sleidingen en een in de voormalige Brico in Sint-Niklaas (August De Boeckstraat 9)
Lees meer ››

Over de grens bij AD Delhaize Gembloux: het verschil (s)maken, met sushi en lokale producten

Nieuws Winkelopeningen

Voor deze winkel in de kijker van het mei-magazine steken we de taalgrens over. In de recent geopende AD Delhaize Gembloux treffen we de zwangere Valérie De Wulf. Een spontane dame, en terecht bijzonder trots op het parcours dat ze al bewandelde. In deze AD pronkt namelijk een sushi-bar, een onverwacht overdonderend succes in dit Naamse stadje.
Lees meer ››

Shop&Go aan tankstation Mortsel volledig vernieuwd

Nieuws Winkelopeningen

Na een grondige renovatie opende de volledig vernieuwde Shop&Go aan het Q8-tankstation op de Mechelsesteenweg 138 in Mortsel. Q8-klanten kunnen vanaf nu uitgebreid winkelen in een aangename winkel met brede openingsuren. De vernieuwde Shop&Go biedt namelijk de keuze uit een ruim aanbod aan verse, kwaliteitsvolle, lokale en gebruiksvriendelijke producten.
Lees meer ››