Winkelopeningen

De strijd om de meest strategische locaties voor buurtsupers is nog lang niet gestreden. Nog steeds en met de regelmaat van de klok openen nieuwe buurtsupers hun deuren. Tegelijk wordt de levenscyclus van een voedingswinkel almaar korter en worden ook buurtsupers sneller dan voorheen geremodeld.

Färm breidt uit

Nieuws Winkelopeningen

Begin mei opent biosupermarktketen Färm een vijfde en een zesde vestiging: een nieuwe winkel in eigen beheer in Brussel op de Elsensesteenweg en een tweede winkel uitgebaat door een zelfstandige in Louvain-La-Neuve.
Lees meer ››

Nieuwe AD Delhaize in Opwijk

Nieuws Winkelopeningen

Vandaag opent de nieuwe AD Delhaize Opwijk haar deuren voor het publiek. Eind november 2016 opende AD Delhaize Opwijk in het voormalige Red Market-gebouw. Vanaf vandaag neemt de winkel een nieuwe locatie langs de Dendermondsesteenweg in gebruik. Op die manier beschikken de inwoners en omwonenden over een nieuwe buurtwinkel.
Lees meer ››

Carrefour Market Molière vernieuwd

Nieuws Winkelopeningen

Meer ruimte, nieuwe diensten en een nog groter aanbod van verse (voornamelijk Belgische) producten, lokale producten, een eilanddisplay met bio- en dieetproducten en een selectie premiumproducten in alle grote productfamilies. Dit is en in een notendop de compleet vernieuwde Carrefour Market Molière in Elsene.
Lees meer ››

Nieuwe Spar Leuven Vesalius

Nieuws Winkelopeningen

In Leuven (Tiensestraat) opende vorige maand een nieuwe Spar haar deuren. De nieuwe buurtwinkel is een onderdeel van het Vesalius-project, een nieuwbouwcomplex dat ook appartementen, studentenkamers, een aula en een bioscoop huisvest. Zaakvoerders Pieter Creuwels (30) en Nina Vanzegbroeck (28) richtten de winkel in volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-buurtsupermarkten, met de nadruk op de versafdelingen.
Lees meer ››

Heavy Teddybears verwelkomen Proxy Delhaize

Nieuws Winkelopeningen

Op 6 april opent op de Grote Markt in Izegem een nieuwe Proxy Delhaize-buurtsuper. Hiermee krijgt het centrum van Izegem na 7 jaar weer een buurtsuper. Dat hiermee een hoge nood wordt ingevuld bewijzen de leden van de solexclub Heavy Teddybears. Zij reden gisteren, gehuld in een fluovestje met daarop de openingsdatum, enkele rondje voor het pand.
Lees meer ››

Spar Oudenaarde vernieuwd

Nieuws Winkelopeningen

Op donderdag 9 maart opent de Spar-winkel van Colruyt Group in Oudenaarde opnieuw de deuren na anderhalve week van verbouwingswerken. Frank Lamon en Inge de Clercq, die ook Spar Kerkhove uitbaten, zijn de nieuwe zaakvoerders.
Lees meer ››