Winkelopeningen

De strijd om de meest strategische locaties voor buurtsupers is nog lang niet gestreden. Nog steeds en met de regelmaat van de klok openen nieuwe buurtsupers hun deuren. Tegelijk wordt de levenscyclus van een voedingswinkel almaar korter en worden ook buurtsupers sneller dan voorheen geremodeld.

Nog 8 nieuwe Carrefour Express-winkels voor eind 2016

Nieuws Winkelopeningen

Carrefour Belgium breidt haar winkelpark verder uit en zal nog voor het einde van het jaar 8 nieuwe Express-buurtwinkels openen. Dat brengt het aantal Express-openingen in 2016 op 24. In totaal telt Carrefour 284 Express-buurtwinkels op het einde van het jaar. Op 7 december 2016 opent een nieuwe Express de deuren in Merksem, aan de Laaglandlaan 128/132.
Lees meer ››

Spar express in Mechelen (St-Katelijnekerkhof)

Nieuws Winkelopeningen

Aan St-Katelijnekerkhof in Mechelen heeft de groep Spar Lambrechts een nieuwe vestiging van haar format Spar express geopend. De winkel wordt uitgebaat door Imran Sarwar, die in 2013 samen met zijn broer ook al een Spar opende in Hoboken. Deze nieuwe stadswinkel en zal ook op zon- en feestdagen geopend zijn.
Lees meer ››

De ambities van Colruyt

Nieuws Winkelopeningen

In de komende jaren wil Colruyt fors investeren in de groei van het aantal verkooppunten. Op de planning op lange termijn staan: 40 nieuwe Colruyt-winkels, 30 Bio-Planets en 80 Okay-supermarkten. Tenslotte komen er ook enkele vestigingen van Cru bij. Dit heeft Jef Colruyt bevestigd in een interview met L'Echo.
Lees meer ››

Spar Elewijt volledig vernieuwd

Nieuws Winkelopeningen

Op woensdag 19 oktober heropent de Spar-winkel aan de Rubenslaan 1 in Elewijt zijn deuren na een volledige renovatie. De winkel werd meer dan verdubbeld in oppervlakte en helemaal vernieuwd volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-buurtsupermarkten.
Lees meer ››

Delhaize opent eerste 'drive'

Nieuws Winkelopeningen

In Overijse heeft Delhaize haar eerste supermarkt met 'drive' geopend. Het ophalen van de online bestelde boodschappen duurt amper 3 minuten. Online bestellen kon ook vroeger al, maar toen moesten klanten zelf hun boodschappen ophalen in het magazijn. Nu brengt een personeelslid de bestelling tot aan de auto.
Lees meer ››

Spar Schakkebroek vernieuwd

Nieuws Winkelopeningen

Op donderdag 6 oktober heropent de Spar-winkel aan de Schoolstraat 18 in Schakkebroek (Herk-de-Stad) haar deuren na een volledige renovatie. Zaakvoerders Erik Schroë en Mariëlle Thijs nodigen alle buurtbewoners uit op de openingsreceptie op woensdag 5 oktober tussen 17 en 20 uur voor een hapje, drankje en rondleiding.
Lees meer ››

AD Delhaize Oostkamp vernieuwd

Nieuws Winkelopeningen

Vandaag vindt de officiële heropening van de vernieuwde AD Delhaize Oostkamp plaats. Met 2.000 m² verkoopoppervlakte en talrijke aanpassingen kunnen de klanten vlotter door de verschillende rayons lopen en ervaren ze het grootste winkelcomfort. Het assortiment is uitgebreid met 500 à 750 productreferenties
Lees meer ››