Winkelopeningen

De strijd om de meest strategische locaties voor buurtsupers is nog lang niet gestreden. Nog steeds en met de regelmaat van de klok openen nieuwe buurtsupers hun deuren. Tegelijk wordt de levenscyclus van een voedingswinkel almaar korter en worden ook buurtsupers sneller dan voorheen geremodeld.

Vernieuwde Delhaize Mutsaard breidt uit in de afdeling wereldkeuken en bio

Winkelopeningen

Na een grondige renovatie is de Delhaize-supermarkt Mutsaard klaar om haar klanten te ontvangen. Het assortiment is uitgebreid met flink wat specialiteiten uit de hele wereld, een nog vollediger bio-assortiment en nieuwe vegetarische en/of glutenvrije producten. Nieuw in Mutsaard: de rayon fijne kruidenierswaren, waar fijnproevers het hele jaar door hun gading vinden.
Lees meer ››

Färm breidt uit

Nieuws Winkelopeningen

Begin mei opent biosupermarktketen Färm een vijfde en een zesde vestiging: een nieuwe winkel in eigen beheer in Brussel op de Elsensesteenweg en een tweede winkel uitgebaat door een zelfstandige in Louvain-La-Neuve.
Lees meer ››

Nieuwe AD Delhaize in Opwijk

Nieuws Winkelopeningen

Vandaag opent de nieuwe AD Delhaize Opwijk haar deuren voor het publiek. Eind november 2016 opende AD Delhaize Opwijk in het voormalige Red Market-gebouw. Vanaf vandaag neemt de winkel een nieuwe locatie langs de Dendermondsesteenweg in gebruik. Op die manier beschikken de inwoners en omwonenden over een nieuwe buurtwinkel.
Lees meer ››

Carrefour Market Molière vernieuwd

Nieuws Winkelopeningen

Meer ruimte, nieuwe diensten en een nog groter aanbod van verse (voornamelijk Belgische) producten, lokale producten, een eilanddisplay met bio- en dieetproducten en een selectie premiumproducten in alle grote productfamilies. Dit is en in een notendop de compleet vernieuwde Carrefour Market Molière in Elsene.
Lees meer ››

Nieuwe Spar Leuven Vesalius

Nieuws Winkelopeningen

In Leuven (Tiensestraat) opende vorige maand een nieuwe Spar haar deuren. De nieuwe buurtwinkel is een onderdeel van het Vesalius-project, een nieuwbouwcomplex dat ook appartementen, studentenkamers, een aula en een bioscoop huisvest. Zaakvoerders Pieter Creuwels (30) en Nina Vanzegbroeck (28) richtten de winkel in volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-buurtsupermarkten, met de nadruk op de versafdelingen.
Lees meer ››