Winkelopeningen

De strijd om de meest strategische locaties voor buurtsupers is nog lang niet gestreden. Nog steeds en met de regelmaat van de klok openen nieuwe buurtsupers hun deuren. Tegelijk wordt de levenscyclus van een voedingswinkel almaar korter en worden ook buurtsupers sneller dan voorheen geremodeld.

Nieuwe Spar in Moeskroen

Nieuws Winkelopeningen

Op donderdag 15 september opent in Moeskroen een nieuwe Spar-winkel van Retail Partners Colruyt Group. Het gebouw van de vroegere Intermarché werd helemaal vernieuwd en ingericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-buurtsupermarkten.
Lees meer ››

Delhaize supermarkt Lommel wordt AD Delhaize

Nieuws Winkelopeningen

Na twee weken van vernieuwingswerken opent vandaag de nieuwe AD Delhaize Lommel haar deuren voor de klanten en dit in aanwezigheid van Peter Vanvelthoven, burgemeester van Lommel, Lionel Desclée, Senior Vice-President Affiliated Retail & Real Estate van Delhaize België, en Philippe en Frederic Hoeck, de zelfstandige uitbaters
Lees meer ››

CRU opent tweede belevingsmarkt in Wijnegem

Nieuws Winkelopeningen

Een jaar na de opening van CRU Overijse blijkt deze overdekte versmarkt, de eigenzinnige telg van Colruyt Group, een succes. Op 28 mei opent de tweede CRU vestiging in Wijnegem zijn deuren voor groot publiek. De kwaliteitsproducten en gepassioneerde metiers blijven de rode draad in het CRU-verhaal; de gezellige vierkantshoeve wordt ingeruild voor een karakteristiek, industrieel pand aan het Albertkanaal. Proef, ontdek en beleef, nu ook in Wijnegem.
Lees meer ››

Nieuwe Proxy Delhaize in Kluisbergen

Nieuws Winkelopeningen

Vandaag opent de nieuwe Proxy Delhaize Kluisbergen haar deuren. De dienstverlening en praktische toepassingen voor iedere dag werden verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter bewegen door de rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Ook het assortiment werd uitgebreid met nieuwe specialiteiten uit de hele wereld en met glutenvrije producten.
Lees meer ››

Nieuwe Carrefour Express in Knokke

Nieuws Winkelopeningen

In de Lippenslaan 77 in Knokke opent vandaag een nieuwe Carrefour Express haar deuren. Snelle maaltijdoplossingen, kip aan het spit, een brede waaier aan basisproducten, een verse fruitpers en bijzonder ruime openingsuren zijn de speerpunten van deze nieuwe winkel in Knokke.
Lees meer ››