Winkelopeningen

De strijd om de meest strategische locaties voor buurtsupers is nog lang niet gestreden. Nog steeds en met de regelmaat van de klok openen nieuwe buurtsupers hun deuren. Tegelijk wordt de levenscyclus van een voedingswinkel almaar korter en worden ook buurtsupers sneller dan voorheen geremodeld.

Spar Oudenaarde vernieuwd

Nieuws Winkelopeningen

Op donderdag 9 maart opent de Spar-winkel van Colruyt Group in Oudenaarde opnieuw de deuren na anderhalve week van verbouwingswerken. Frank Lamon en Inge de Clercq, die ook Spar Kerkhove uitbaten, zijn de nieuwe zaakvoerders.
Lees meer ››

Nog 8 nieuwe Carrefour Express-winkels voor eind 2016

Nieuws Winkelopeningen

Carrefour Belgium breidt haar winkelpark verder uit en zal nog voor het einde van het jaar 8 nieuwe Express-buurtwinkels openen. Dat brengt het aantal Express-openingen in 2016 op 24. In totaal telt Carrefour 284 Express-buurtwinkels op het einde van het jaar. Op 7 december 2016 opent een nieuwe Express de deuren in Merksem, aan de Laaglandlaan 128/132.
Lees meer ››

Spar express in Mechelen (St-Katelijnekerkhof)

Nieuws Winkelopeningen

Aan St-Katelijnekerkhof in Mechelen heeft de groep Spar Lambrechts een nieuwe vestiging van haar format Spar express geopend. De winkel wordt uitgebaat door Imran Sarwar, die in 2013 samen met zijn broer ook al een Spar opende in Hoboken. Deze nieuwe stadswinkel en zal ook op zon- en feestdagen geopend zijn.
Lees meer ››