Winkelopeningen

De strijd om de meest strategische locaties voor buurtsupers is nog lang niet gestreden. Nog steeds en met de regelmaat van de klok openen nieuwe buurtsupers hun deuren. Tegelijk wordt de levenscyclus van een voedingswinkel almaar korter en worden ook buurtsupers sneller dan voorheen geremodeld.

De ambities van Colruyt

Nieuws Winkelopeningen

In de komende jaren wil Colruyt fors investeren in de groei van het aantal verkooppunten. Op de planning op lange termijn staan: 40 nieuwe Colruyt-winkels, 30 Bio-Planets en 80 Okay-supermarkten. Tenslotte komen er ook enkele vestigingen van Cru bij. Dit heeft Jef Colruyt bevestigd in een interview met L'Echo.
Lees meer ››

Spar Elewijt volledig vernieuwd

Nieuws Winkelopeningen

Op woensdag 19 oktober heropent de Spar-winkel aan de Rubenslaan 1 in Elewijt zijn deuren na een volledige renovatie. De winkel werd meer dan verdubbeld in oppervlakte en helemaal vernieuwd volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-buurtsupermarkten.
Lees meer ››

Delhaize opent eerste 'drive'

Nieuws Winkelopeningen

In Overijse heeft Delhaize haar eerste supermarkt met 'drive' geopend. Het ophalen van de online bestelde boodschappen duurt amper 3 minuten. Online bestellen kon ook vroeger al, maar toen moesten klanten zelf hun boodschappen ophalen in het magazijn. Nu brengt een personeelslid de bestelling tot aan de auto.
Lees meer ››

Spar Schakkebroek vernieuwd

Nieuws Winkelopeningen

Op donderdag 6 oktober heropent de Spar-winkel aan de Schoolstraat 18 in Schakkebroek (Herk-de-Stad) haar deuren na een volledige renovatie. Zaakvoerders Erik Schroë en Mariëlle Thijs nodigen alle buurtbewoners uit op de openingsreceptie op woensdag 5 oktober tussen 17 en 20 uur voor een hapje, drankje en rondleiding.
Lees meer ››

AD Delhaize Oostkamp vernieuwd

Nieuws Winkelopeningen

Vandaag vindt de officiële heropening van de vernieuwde AD Delhaize Oostkamp plaats. Met 2.000 m² verkoopoppervlakte en talrijke aanpassingen kunnen de klanten vlotter door de verschillende rayons lopen en ervaren ze het grootste winkelcomfort. Het assortiment is uitgebreid met 500 à 750 productreferenties
Lees meer ››

Nieuwe Spar in Moeskroen

Nieuws Winkelopeningen

Op donderdag 15 september opent in Moeskroen een nieuwe Spar-winkel van Retail Partners Colruyt Group. Het gebouw van de vroegere Intermarché werd helemaal vernieuwd en ingericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-buurtsupermarkten.
Lees meer ››

Delhaize supermarkt Lommel wordt AD Delhaize

Nieuws Winkelopeningen

Na twee weken van vernieuwingswerken opent vandaag de nieuwe AD Delhaize Lommel haar deuren voor de klanten en dit in aanwezigheid van Peter Vanvelthoven, burgemeester van Lommel, Lionel Desclée, Senior Vice-President Affiliated Retail & Real Estate van Delhaize België, en Philippe en Frederic Hoeck, de zelfstandige uitbaters
Lees meer ››