Winkelopeningen

De strijd om de meest strategische locaties voor buurtsupers is nog lang niet gestreden. Nog steeds en met de regelmaat van de klok openen nieuwe buurtsupers hun deuren. Tegelijk wordt de levenscyclus van een voedingswinkel almaar korter en worden ook buurtsupers sneller dan voorheen geremodeld.

ALVO opent flagshipstore in Neerpelt

Nieuws Winkelopeningen

In Neerpelt opent Alvo vandaag zijn zesde Limburgse buurtsupermarkt. Met deze nieuwe winkel maakt Alvo een duidelijk statement. Midden tussen het discountgeweld van Albert Heijn, Colruyt Aldi en Lidl wil Alvo een frisse formule in de markt zetten met een heel sterk accent op verse en streekgebonden producten.
Lees meer ››

Nieuwe Spar in Sint-Genesius-Rode

Nieuws Winkelopeningen

Langs de Steenweg naar Halle openen Carla Weverbergh en Wim Ameys de deuren van hun nieuwe Spar-supermarkt. Na Spar Kessel is dit de tweede Spar 'nieuwe stijl'. In deze Spar van ruim 1.000 m² kunnen 23 mensen aan de slag. Voor Carla Weverbergh en Wim Ameys is deze nieuwe vestiging hun tweede Spar. Vier jaar geleden openden zij al een Spar langs de Nijvelsesteenweg in Halle.
Lees meer ››

Carrefour hypermarkt Mons mikt op ongeziene winkelervaring

Nieuws Winkelopeningen

Carrefour licht het doek van haar uitgebreide en compleet vernieuwde hypermarkt in Mons. Centraal in het concept staat een weergaloze winkelervaring, een ruime waaier producten die experts voor het oog van de klanten bereiden, een bijzonder winkelparcours en een indeling volgens het ‘shop in the shop’-principe. Ook de digitale toepassingen zijn uniek in België.
Lees meer ››

Delhaize supermarkt in Berlaar wordt zelfstandige AD

Nieuws Winkelopeningen

Vandaag opent de nieuwe AD Delhaize Berlaar haar deuren. Deze AD vervangt de voormalige Delhaize supermarkt. Het assortiment werd uitgebreid met een dagverse slagerij, nieuwe specialiteiten uit de hele wereld en glutenvrije producten. Voortaan zal de winkel ook open zijn op zon- en feestdagen en dit van 8u tot 13u. De AD Delhaize Berlaar neemt de plaats in van de Delhaize Supermarkt Berlaar.
Lees meer ››

Eerste 'Spar nieuwe generatie' in Kessel

Nieuws Winkelopeningen

Op donderdag 29 oktober opende in Kessel de eerste winkel van de nieuwe generatie Spar-supermarkten van Colruyt Group. Spar wil plezierig winkelen combineren met de authenticiteit van een buurtsupermarkt. Retail Partners Colruyt Group ontwikkelde de nieuwe generatie in overleg met de zelfstandige Spar-ondernemers.
Lees meer ››