Winkelopeningen

De strijd om de meest strategische locaties voor buurtsupers is nog lang niet gestreden. Nog steeds en met de regelmaat van de klok openen nieuwe buurtsupers hun deuren. Tegelijk wordt de levenscyclus van een voedingswinkel almaar korter en worden ook buurtsupers sneller dan voorheen geremodeld.

CRU opent tweede belevingsmarkt in Wijnegem

Nieuws Winkelopeningen

Een jaar na de opening van CRU Overijse blijkt deze overdekte versmarkt, de eigenzinnige telg van Colruyt Group, een succes. Op 28 mei opent de tweede CRU vestiging in Wijnegem zijn deuren voor groot publiek. De kwaliteitsproducten en gepassioneerde metiers blijven de rode draad in het CRU-verhaal; de gezellige vierkantshoeve wordt ingeruild voor een karakteristiek, industrieel pand aan het Albertkanaal. Proef, ontdek en beleef, nu ook in Wijnegem.
Lees meer ››

Nieuwe Proxy Delhaize in Kluisbergen

Nieuws Winkelopeningen

Vandaag opent de nieuwe Proxy Delhaize Kluisbergen haar deuren. De dienstverlening en praktische toepassingen voor iedere dag werden verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter bewegen door de rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Ook het assortiment werd uitgebreid met nieuwe specialiteiten uit de hele wereld en met glutenvrije producten.
Lees meer ››

Nieuwe Carrefour Express in Knokke

Nieuws Winkelopeningen

In de Lippenslaan 77 in Knokke opent vandaag een nieuwe Carrefour Express haar deuren. Snelle maaltijdoplossingen, kip aan het spit, een brede waaier aan basisproducten, een verse fruitpers en bijzonder ruime openingsuren zijn de speerpunten van deze nieuwe winkel in Knokke.
Lees meer ››

ALVO opent flagshipstore in Neerpelt

Nieuws Winkelopeningen

In Neerpelt opent Alvo vandaag zijn zesde Limburgse buurtsupermarkt. Met deze nieuwe winkel maakt Alvo een duidelijk statement. Midden tussen het discountgeweld van Albert Heijn, Colruyt Aldi en Lidl wil Alvo een frisse formule in de markt zetten met een heel sterk accent op verse en streekgebonden producten.
Lees meer ››

Nieuwe Spar in Sint-Genesius-Rode

Nieuws Winkelopeningen

Langs de Steenweg naar Halle openen Carla Weverbergh en Wim Ameys de deuren van hun nieuwe Spar-supermarkt. Na Spar Kessel is dit de tweede Spar 'nieuwe stijl'. In deze Spar van ruim 1.000 m² kunnen 23 mensen aan de slag. Voor Carla Weverbergh en Wim Ameys is deze nieuwe vestiging hun tweede Spar. Vier jaar geleden openden zij al een Spar langs de Nijvelsesteenweg in Halle.
Lees meer ››

Carrefour hypermarkt Mons mikt op ongeziene winkelervaring

Nieuws Winkelopeningen

Carrefour licht het doek van haar uitgebreide en compleet vernieuwde hypermarkt in Mons. Centraal in het concept staat een weergaloze winkelervaring, een ruime waaier producten die experts voor het oog van de klanten bereiden, een bijzonder winkelparcours en een indeling volgens het ‘shop in the shop’-principe. Ook de digitale toepassingen zijn uniek in België.
Lees meer ››