Events

BtoB Smaakmarkt - uitgesteld

Events

Let op! De BtoB Smaakmarkt in Gent werd uitgesteld tot 7 september. Meer info volgt. De markt met karaktervolle, authentieke en artisanale producenten trekt naar de Ghelamco Areno in Gent. In navolging van de zeer positief onthaalde editie in Kortrijk Xpo, verhuist de succesformule dit jaar naar de Ghelamco Arena in Gent.
Lees meer ››

Adviesmarkten 'Denk vroeger aan later!'

Events

In de maand mei 2020 organiseren Integraal, UNIZO, Overnamemarkt en Liantis met de medewerking van verschillende beroepsorganisaties opnieuw een Adviesmarkt 'Ondernemers op een Kruispunt'. Focus ligt op het overlaten, verkopen of overnemen van een zaak én andere eindeloopbaanproblematieken.
Lees meer ››

4 thema-avonden voor speciaalzaken

Events

Met het project ‘De moed om ietsje duurder te zijn’ wil Buurtsuper.be speciaalzaken verenigen en ondersteunen. Er worden vier thema-avonden georganiseerd en een inspiratietour. Check hier de data en thema's.
Lees meer ››

Buurtsuper.be en PMO thema-avond - uitgesteld

Events

Buurtsuper.beorganiseert i.s.m. PMO een speciale avond rond ‘Winkelpersoneel vinden, houden en motiveren’. Luc Ardies van Buurtsuper.be en auteur van de gelijknamige pocket uitgegeven door Minerva, leidt de problematiek in en modereert de ervaringsuitwisseling tussen de deelnemers.
Lees meer ››