Buurtsuper.be Etnomarketing Congres

Events Events
Dit evenement gaat door op
 - Rachid Lamrabat

Dat België blijft groeien in diversiteit kunnen we niet ontkennen. 1 op 5 consumenten heeft een niet-Belgische achtergrond. Deze nieuwe consument wordt nog te vaak over het hoofd gezien of verkeerd benaderd. Nochtans zit in deze groeiende doelgroep consumenten heel wat potentieel.

Hoe deze klanten best benaderen vloeit voort uit een specifieke kennis en begrip van de doelgroep. Wie zijn deze consumenten, wat houdt hen bezig, wat is hun koopgedrag en hoe kan je ze het best benaderen, bedienen en aan uw buurtsuper binden? Hoe zorg je er als buurtsupermarkt voor dat uw klantenbestand uitbreidt door deze nieuwe consument aan te spreken? Wat zijn succesverhalen binnen de sector en hoe pakken de ondernemers in kwestie dit precies aan? 

Buurtsuper.be organiseert op donderdag 25 april 2019 een ETNOMARKETINGCONGRES in het Felix Pakhuis in Antwerpen. Samen met Rachid Lamrabat van communicatiebureau TIQAH gaan we dieper in op de kansen die deze nieuwe doelgroep voor uw supermarkt biedt en kijken we aan de hand van praktijkcases hoe ondernemers uit de sector hun marketing en communicatie hierop afstemden. 

WAAR: Felix Pakhuis, Godefriduskaai 30 in 2000 Antwerpen

WANNEER: Donderdag 25 april 2019 om 19.30 uur 

INSCHRIJVEN:
Deelname is gratis voor leden, niet-leden betalen €50. 
Inschrijven verplicht via aurelie.camps@buurtsuper.be of via het deelnameformulier hieronder.

Schrijf je in voor dit event

Na inschrijving ontvangt u van ons een definitieve uitnodiging en bewegwijzering.