Marketingevent: de nieuwe consument in jouw supermarkt?

Events
Dit evenement gaat door op
 - Rachid Lamrabat

Dat België blijft groeien in diversiteit kunnen we niet ontkennen. 1 op 5 consumenten heeft een niet-Belgische achtergrond. Deze nieuwe consument wordt nog te vaak over het hoofd gezien of verkeerd benaderd. Nochtans zit in deze groeiende doelgroep consumenten heel wat potentieel.

Hoe deze klanten best benaderen vloeit voort uit een specifieke kennis en begrip van de doelgroep. Wie zijn deze consumenten, wat houdt hen bezig, wat is hun koopgedrag en hoe kan je ze het best benaderen, bedienen en aan uw buurtsuper binden? Hoe zorg je er als buurtsupermarkt voor dat uw klantenbestand uitbreidt door deze nieuwe consument aan te spreken? Wat zijn succesverhalen binnen de sector en hoe pakken de ondernemers in kwestie dit precies aan? 

Buurtsuper.be en Mode Unie organiseren op donderdag 25 april 2019 een ETNOMARKETINGCONGRES in het FelixArchief in Antwerpen. Samen met Rachid Lamrabat van communicatiebureau TIQAH gaan we dieper in op de kansen die deze nieuwe doelgroep voor uw supermarkt biedt en kijken we aan de hand van praktijkcases hoe ondernemers uit de sector hun marketing en communicatie hierop afstemden. 

WAAR
Felixarchief Antwerpen*
Oudeleeuwenrui 29
2000 Antwerpen

* Parking: Q Park - Zeevaartstraat 11 – 2000 Antwerpen

WANNEER
Donderdag 25 april 2019 om 19.30 uur 

INSCHRIJVEN 
Deelname is gratis voor Buurtsuper.be leden. Inschrijven verplicht via aurelie.camps@buurtsuper.be of via het deelnameformulier hieronder.
Deelnameprijs voor niet-leden is 50 euro (excl. btw). Wordt u nog lid? Dan brengen we deze 50 euro in vermindering van uw lidgeld. 

TIP: Het boek Etnomarketing van Rachid Lamrabat is door de leden van BAM en de marketing community uitgeroepen tot BAM Marketing Book of the Year 2018. Alle deelnemers krijgen een exemplaar van het boek mee naar huis!

Schrijf je in voor dit event