Met Buurtsuper.be naar China

Events
Dit evenement gaat door op
 - Chinese vlag

Naast de belangenverdediging organiseert Buurtsuper.be regelmatig events en studiereizen met als doel haar leden te inspireren. Van 12 tot 18 november trok Buurtsuper.be samen met 40 enthousiaste leden op inspiratietour naar China.


Met een totale omzet van 4886 biljoen dollar is China momenteel de grootste retailmarkt worldwide! China is een zeer innovatieve retailmarkt die sterk wordt beïnvloed door een groeiende groep van jonge millennials die zich zeer kritisch opstelt tegenover de verschillende aspecten van online en offline shopping. Dit resulteert in een ongemeen harde concurrentiestrijd zowel op de interne als externe markten. Uiteraard maken we gebruik van deze ‘once-in-a-liftime-experience’ om, naast de inspirerende winkelbezoeken, de deelnemers ook op hun toeristische honger tegemoet te komen.
 
Deze inspiratiereis vindt plaats van 12 tot 18 november 2017 en maakt deel uit van een Buurtsuper.be project dat haar leden wil inspireren op vlak van online winkelen e.a. toekomstige kansen & bedreigingen. Dit is een exclusief Buurtsuper.be ledenvoordeel.
 
Hou vanaf 18 november zeker deze pagina in de gaten voor een uitgebreid fotoverslag van deze reis!