Super Teams verkozen tijdens tweede editie Buurtsuperfeest

Events
Dit evenement gaat door op
 - Super Team

Tijdens de tweede editie van het grote buurtsuperfeest heeft Buurtsuper.be 6 ‘Super Teams’ verkozen. Naar aanleiding van de imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’ konden 100.000 consumenten / bezoekers via www.superbuurt.be stemmen op hun favoriete buurtsuper-personeel.

Door het stijgend aandeel van online shoppen stelt de fysieke winkel zijn toekomstige rol steeds meer in vraag. Iedereen is het erover eens dat vooral de winkelbeleving en het persoonlijk onthaal in de toekomst het verschil moet maken. Om die reden wil Buurtsuper.be, de UNIZO organisatie van de zelfstandige supermarkten, zowel werkgevers als werknemers sensibiliseren over het stijgend belang van gemotiveerd en betrokken personeel. Tijdens de imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’ konden 100.000 bezoekers van de website www.superbuurt.be, naar aanleiding van de ‘Dag van de Klant’, stemmen op hun favoriete supermarkt(team).

Deze 6 buurtsupermarkten, één per enseigne, met de meeste stemmen mogen zich voortaan ‘Super Team’ noemen:

  • Albert Heijn Peeters Govers uit Oud-Turnhout
  • Carrefour Market Bocholt
  • Alvo Obelix Dentergem
  • Proxy Delhaize Rive Gauche Charleroi
  • Spar Lichtaart (Colruyt Group)
  • Spar Thewissen Hoeselt (Lambrechts)

De winnende Super Teams kregen elk een mooi groepsportret overhandigd. Elke medewerker kreeg voor zijn inzet ook een Bongo-bon.

Het volledige beeldverslag en de winnende Super Teams vind je hier terug.