Onze HACCP-begeleiding

Investeren in een gevalideerd autocontrolesysteem is een gegarandeerd rendabele investering, want met een gavalideerd autocontrolesysteem betaalt u slechts 1/4 van de jaarlijkse FAVV-heffing. De vraag is alleen: hoe doet u dit, zo'n autocontrolesysteem opzetten, het laten keuren én een reële kans maken op een goedkeuring en validatie?

Leden van Buurtsuper.be kunnen zich gratis laten begeleiden naar een validatie van hun autocontrolesysteem. Maak nu een afspraak met één van onze voedseladviseurs; De adviseur komt bij u langs en maakt een rapport op met wat goed is en voor verbetering vatbaar is. Vaak volstaat een minimale investering om uw zaak en werkwijze helemaal klaar te zetten voor een keuring en validatie.

Maak nu kennis met onze voedseladviseurs en leg meteen een afspraak vast:
Veronique Bert, veronique.bert@unizo.be, 0497/81.81.57
Ann Wayenberg, ann.wayenberg@unizo.be, 0483/22.75.66

Collega's over de HACCP-begeleiding

 test

Autocontroleysteem Spar Oelegem gecontroleerd en gevalideerd
‘Bevestiging dat we goed bezig zijn’

Eind november ontving Myriam Van Echelpoel het verlossende bericht dat de validatie van het autocontrolesysteem in haar Spar Oedelem een feit was. Niet dat zij ‘een slecht rapport’ hoefde te vrezen, maar de bekendmaking van de uitslag blijft toch altijd spannend.

“Om ons op het traject naar validatie te begeleiden hebben wij contact opgenomen met Ann Waeyenberg, voedseladviseur bij Buurtsuper.be. Zij is langs geweest en bevestigde dat de nodige aanpassingen heel beperkt waren. Verder bleek een vermelding van de oorsprong te ontbreken op de producten van twee leveranciers. Die nodige bijsturingen waren snel en zonder zware kosten gebeurd, waardoor de procedure al snel kon worden gestart. Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding bij het traject, die eind november heeft geresulteerd in de validatie van ons autocontrolesysteem.
“Voor ons is de validatie een duidelijke meerwaarde. Naar de buitenwereld toe is het een bevestiging dat we goed bezig zijn en ook intern zorgt het voor gerustheid. We weten dat we alles onder controle hebben, zoals het hoort.”

Nieuws ›› Alle nieuwsartikels (2)

Aangekondigde FAVV-controleactie in Antwerpen

Nieuws Onze haccp begeleiding

Vanaf 1 tot 8 juni zal er een aangekondigde controleactie plaatsvinden in Antwerpen. Het Voedselagentschap organiseert deze controleacties 10 maal per jaar en telkens in een andere gemeente verspreid over het hele land. Controleurs en inspecteurs van de Provinciale controle-eenheid Antwerpen zullen inrichtingen van de distributiesector en actief in de voedselketen controleren oa slagers, bakkers, restaurants, nachtwinkels, kruidenierszaken, grootkeukens, en markten.
Lees meer ››