Energie

DE VITO BENCHMARK-TOOL

VITO ontwikkelde voor Buurtsuper.be een unieke energie benchmark voor supermarkten. Het is een tool die u als supermarktuitbater de kans geeft om op een snelle en eenvoudige manier uw energieverbruik te vergelijken met dat van de collega’s, maar vooral om te ontdekken welke verbeterslagen zich opdringen en hoe uw bedrijf rendabeler zou kunnen worden.

Ontdek hier de energiebenchmarktool.

 

BESPAAR TOT 20% OP UW ENERGIEFACTUUR

Energie is één van de belangrijkste exploitatiekosten van een zelfstandige supermarkt. Buurtsuper.be start daarom een partnership met de Belgische energieleverancier Bee waarbij haar leden, afhankelijk van hun specifieke situatie, tot 20% kunnen besparen op hun energiefactuur. Wij hebben reeds 25 zelfstandige supermarkten die hebben ingetekend.

Ons voorstel:
• Bee Optimal biedt het beste van 2 werelden: als basis een variabele prijs (die al 5 jaar de beste is), maar met als optie om de prijs vast te leggen wanneer zich een opportuniteit voordoet of wanneer u dat wenst.
• Dienst ‘Marktopvolging’: Buurtsuper.be en Bee houden voor u de groothandelsmarkt in het oog. U zal verwittigd worden wanneer er zich een opportuniteit voordoet om uw energieprijs op een laag niveau vast te leggen. Bovendien kiest ieder voor zich, het is dus niet nodig om als groep te beslissen.
• Bee levert uiteraard enkel Belgische duurzame energie. Elke euro marge die gegenereerd wordt, wordt terug geïnvesteerd in nieuwe Belgische duurzame energieproductie. De leden van de federatie zullen ook een certificaat hiervan ontvangen.
• Bijkomend worden extra kortingen gegeven wanneer totale volume schalen van 25, 50 en 75 GWh worden behaald.
• U kan tot slot ook beroep doen op onze onafhankelijke Buurtsuper.be energieadviseur Michel Van Gorp om ook op andere vlakken tot belangrijke energiebesparingen te komen. Dit energieadvies wordt opgenomen in ons PMO-consultancy aanbod.

Dit alles moet u in staat stellen om tot 20% te kunnen besparen op uw huidig energiefactuur.
 
Interesse? Neem contact op met chiel.sterckx@buurtsuper.be of rechtstreeks met Bee via sales@bee.eu  of op het nummer 015 28 13 50.

Indien u na het gesprek met Bee beslist om toe te treden, dan kan dit enkel mits lidmaatschap bij Buurtsuper.be. Bij overschrijving van het lidgeld bent u meteen lid voor 2016 en geniet u al onze bijkomende ledenvoordelen (gratis HACCP begeleiding of gratis ½-dag opleiding voor uw personeelsteam, enz…; zie www.buurtsuper.be).

Nieuws ›› Alle nieuwsartikels (1)

Goede energiepraktijken in uw supermarkt

Nieuws Energie

In een praktische gids, die sinds kort beschikbaar is, worden alle mogelijke energie besparende maatregelen overlopen: een duidelijke beschrijving van de maatregel, een kostenraming, het besparingspotentieel én de terugverdientijd. Een must in de bibliotheek van elke supermarktuitbater.
Lees meer ››