Nieuws ›› Alle nieuwsartikels (595)

Onverkochte eigen bereidingen wegschenken? Volledig etiketteren is een must!

Nieuws

Het FAVV heeft een omzendbrief gepubliceerd die van toepassing is op voeding die wordt geschonken aan voedselbanken en liefdadigheidsverenigingen. Daarin staat dat supermarkten hun eigen bereidingen, die in principe zijn vrijgesteld van een volledige etikettering omdat ze bestemd zijn voor onmiddellijke verkoop, tóch volledig (dus, incl. voedingswaarde) moeten etiketteren, van zodra ze worden weggeschonken.
Lees meer ››

Correct etiketteren aan een voordelig Buurtsuper.be-ledentarief

Nieuws

Een voorverpakte bereiding correct etiketteren kan voortaan zonder eindeloos opzoekwerk, telefoontjes en ingewikkelde berekeningen, want nu is er de allergenen- en ingrediëntendatabank van FoodDESK. Voor haar leden bedong Buurtsuper.be een mooie korting op de opstartkost. De eerste 6 maand betalen Buurtsuper.be-leden ook geen abonnementsgeld.
Lees meer ››

Evenementen ›› Alle evenementen (5)

Niet te missen! Date Night in Gent met Stef Seynaeve

Volgende week donderdag 26 januari vindt in Gent (Zebrastraat) 'Date Night' plaats, een leuke en directe manier om te netwerken en nieuwe ideeën op te doen. 'Date Night' is een gezamenlijk initiatief van UNIZO en Buurtsuper.be. Eén van de sprekers die u moet gehoord hebben is Stef Seynaeve.
Lees meer ››

Dit was Dag van de Klant 2016

De Dag van de Klant, die plaatsvond zaterdag 24 september jongstleden, was andermaal een schot in de roos. Enthousiasme bij de winkeliers en veel blije klanten. Ontdek hieronder de Dag van de Klant in feiten en cijfers, en daarbovenop ook in een enkele indrukken van de buurtsuper-klant. Buurtsupe...
Lees meer ››