Affligem 0.0%: abdijbier op zijn sterkst, maar dan zonder alcohol

Nieuws Productnieuws

Affligem lanceert met Affligem 0.0% een nieuw alcoholvrij speciaalbier, rijk aan expertise en nog rijker aan smaak.

Al bijna duizend jaar lang trachtten de Affligem brouwers steeds de juiste variant te ontwikkelen voor het juiste moment. Zo kan je vandaag al kiezen tussen een Affligem met een hoger of lager alcoholpercentage. De nieuwe alcoholvrije Affligem was dus een logische stap in deze eeuwenoude traditie van innoveren.

Meesterbrouwer Ellen Mertens heeft zich voor de creatie van Affligem 0.0% volledig gebaseerd op het unieke karakter en erfgoed van Affligem. “Onze Affligem 0.0% is niet zomaar een alcoholvrij bier. Dankzij de overlevering van de originele receptuur, kon ik mij baseren op decennialange ervaring, expertise en vooral grootse passie. Het behoud van de authenticiteit en kwaliteit van ons abdijbier was hierbij onze grootste prioriteit. Een echte bierliefhebber zal dus zeker zijn vertrouwde Affligem terugvinden in onze alcoholvrije variant.”

Affligem 0.0% is een lichtblond abdijbier met een typische zachte fruitigheid in combinatie met een subtiele bitterheid. Het biedt een mooie balans van een zacht volmondig abdijbier met een aangename afdronk, net zoals een klassieke Affligem.

Lees ook ›› Alle producten (1823)

Gezamenlijke strijd tegen peukjes en blikjes

Nieuws

Buurtsuper.be organiseert, samen met www.mooimakers.be, al sinds vorig jaar zwerfvuilacties. Buurtsupers schenken een aankoopbon aan lokale verenigingen die in de nabije omgeving van de supermarkt een opruimactie doen. In De Standaard stond een interview met een toezichthouder van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV).
Lees meer ››