AGF-kenniscentrum en website

Nieuws

Jan Prinsen, PMO coach en AGF-expert voor Buurtsuper.be, is de man achter het Belgian Fresh Food Institute. Zijn legendarische passie voor groenten en fruit bracht hem tot het opzetten van een eigen kenniscentrum en website.

Via www.belgianfreshfoodinstitute.be vind je alles terug wat je als buurtsuper of AGF-speciaalzaak kan inspireren op vlak van winkelpresentatie en productkennis. Zeker een bezoekje waard!

Jan Prinsen bezoekt supermarkten, speciaalzaken en markten in binnen- en buitenland en kijkt hoe groenten en fruit daar uitgestald liggen. De goede voorbeelden toont hij op zijn website. Zijn doel? De handel in groenten en fruit vooruit helpen: “We moeten de laatste schakel in de keten, de winkelier, de marktkramer, ondersteunen om het verbruik te doen stijgen. Ik geef tips die de verkoop van groenten en fruit in winkels en op markten positief kunnen beïnvloeden. En niet in het minst wil ik jonge mensen opnieuw goesting doen krijgen in deze stiel en de stielkennis van (jonge) ondernemers verruimen.” 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1415)

Plezier op het werk, werkt!

Nieuws PMO Opleidingen

Hoe hoog is het plezier bij jouw medewerkers? Tijdens de Dag van de Medewerker zet je ze misschien extra in de bloemen, maar gelukkige medewerkers zijn het hele jaar door belangrijk. Ze bepalen immers of jouw buurtsuper succesvol is!
Lees meer ››

Nieuwe blauwe zak

Nieuws

Op 1 april 2019 zijn de eerste intercommunales Verko et IDM van start gegaan met de nieuwe en uitgebreide ‘blauwe zak’. Deze laat nu ook plastic verpakkingen toe die vroeger werden geweigerd zoals botervlootjes, yoghurt potjes,…
Lees meer ››