Aperitief met een verhaal

Nieuws Productnieuws

RoomeR wil bewust een tegengewicht bieden aan, wat ze zelf de 'algemene vervlakking van het drankenlandschap' noemen. Check hun nieuwe aperitief: RoomeR.

RoomeR is gebaseerd op het familierecept van mémé Maria. Het frisse ‘drankje met de zwevende bloemetjes’ is het resultaat van meer dan vijftien jaar experimenteren van twee broers. Zij maken de vlier - een smaak van vroeger - opnieuw hip. Op dit moment wordt RoomeR verkocht in een 1000-tal verkooppunten in België. RoomeR vindt vlot zijn weg naar horecazaken en winkels en is ook opgenomen in het assortiment van o.a. Delhaize en Carrefour.

De smaak? Lichtzoet in de aanzet, een vleug je Rivesaltes, maar dan volgt vrij vlug een weldadige explosie van bloesemaroma’s. In tweede instantie zet een zweem van muskaat en een zeer genuanceerde aciditeit alle smaakpapillen aan het werk. In een derde fase komen vermouth-tonen boven, die zorgen voor een droge, maar volle afdronk.

 

 

Lees ook ›› Alle producten (2046)

Desinfecterende alcohol of handgels te kort?

Nieuws

We krijgen bezorgde telefoons van zaakvoerders omdat de ontsmettende gels schaars beginnen te worden. Distilleerderij Bruggeman, dat momenteel gedenatureerde alcohol en desinfecterende handgels aanbiedt aan de zorgsector, wil dit ook doen voor winkeliers!
Lees meer ››

Deel ons corona filmpje!

Nieuws

Omdat jullie veel vragen krijgen over hygiënerichtlijnen in kader van het coronavirus, hebben we hebben een kort filmpje gemaakt om de richtlijnen nog eens voor iedereen te verduidelijken. Deel en roep mee op voor gezond verstand én respect!
Lees meer ››