Buurtsuper.be bouwt mee aan een propere buurt

Nieuws

Buurtsuper.be verspreidt een winkelaffiche waarmee buurtsupers hun klanten informeren over wat zij doen om plastiek en zwerfvuil aan te pakken. Ook roepen ze lokale verenigingen op om samen een zwerfvuilactie te organiseren.

Veel Buurtsuper.be leden willen bijdragen aan een alomvattende actie tegen zwerfvuil.

Vandaar dat Buurtsuper.be nu voor de tweede keer een winkelaffiche onder haar leden verspreidt. Via deze affiche kunnen buurtsupers hun klanten informeren over wat zij  doen om plastiek en - meer globaal - het verpakkingsprobleem aan te pakken.

Ze roepen meteen ook de lokale verenigingen op om deel te nemen aan een zwerfvuilactie. Via Buurtsuper.be en www.mooimakers.be kan de deelnemende buurtsuper informatie en het nodige materiaal opvragen om zo’n opruimactie te organiseren.

Wilt u ook deelnemen? Download dan de affiche hier en hang ze uit in uw winkel!

PS: Je zal de affiche ook terugvinden bij het eerstkomende Buurtsuper.be magazine!

 

 

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1296)

Volg Buurtsuper.be via facebook

Nieuws

Op de Facebookpagina van Buurtsuper.be vind je dagelijks inspirerende berichten, actueel nieuws en boeiende reportages. Volg ons dus zeker indien je op de hoogte wil blijven van het meest relevante nieuws uit de food retail.
Lees meer ››

Maximaal 0,8% loonstijging in 2019 en 2020

Nieuws

De lonen in ons land kunnen dit en volgend jaar max. 0,8% boven op de index stijgen. Dat blijkt uit het loonkostenrapport van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven (CRB), dat donderdag verscheen en waarvan De Tijd de grote lijnen vernam. Het rapport luidt het begin in van het loonoverleg tussen de vakbonden en de werkgeversorganisaties.
Lees meer ››