Buurtsuper.be bouwt mee aan een propere buurt

Nieuws

Buurtsuper.be verspreidt een winkelaffiche waarmee buurtsupers hun klanten informeren over wat zij doen om plastiek en zwerfvuil aan te pakken. Ook roepen ze lokale verenigingen op om samen een zwerfvuilactie te organiseren.

Veel Buurtsuper.be leden willen bijdragen aan een alomvattende actie tegen zwerfvuil.

Vandaar dat Buurtsuper.be nu voor de tweede keer een winkelaffiche onder haar leden verspreidt. Via deze affiche kunnen buurtsupers hun klanten informeren over wat zij  doen om plastiek en - meer globaal - het verpakkingsprobleem aan te pakken.

Ze roepen meteen ook de lokale verenigingen op om deel te nemen aan een zwerfvuilactie. Via Buurtsuper.be en www.mooimakers.be kan de deelnemende buurtsuper informatie en het nodige materiaal opvragen om zo’n opruimactie te organiseren.

Wilt u ook deelnemen? Download dan de affiche hier en hang ze uit in uw winkel!

PS: Je zal de affiche ook terugvinden bij het eerstkomende Buurtsuper.be magazine!

 

 

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1382)

Interview met schrijver van hét marketingboek van 2018

Nieuws

Super magazine sprak met Rachid Lamrabat. Hij helpt bedrijven om hun marketing af te stemmen op de nieuwe consument. Zijn boek ‘Etnomarketing’ werd verkozen tot BAM Marketing Book of the Year 2018. Hij is spreker op ons marketingcongres in april. Lees hier, bij wijze van voorproefje, alvast het interview...
Lees meer ››