Buurtsuper.be op Radio1-Hautekiet over supermarkten en duurzaamheid

Nieuws

Deze morgen op het Radio 1-programma werd gediscussieerd over de rol van de supermarkten bij het sensibiliseren van consumenten rond duurzaamheid. Ook de Tweet van Buurtsuper.be kwam aan bod in het programma.

De Tweet van Buurtsuper.be-directeur Luc Ardies luidde: #hautekiet “Als zelfs de overheid en het Prijsobservatorium ons verwijt dat we 13% duurder zijn, terwijl hun vergelijking enkel op A-merken en geen huismerken noch verse voeding slaat...”
Buurtsuper.be staat 100% voor duurzaamheid. Uiteraard distantieert Buurtsuper.be zich van fraude en mag het één zeker niet aan het ander worden gekoppeld. Maar eerder al heeft de supermarktorganisatie in het inmiddels herhaaldelijk uitgezonden Eén-programma ‘Pano’ gewaarschuwd dat de ratrace om de laagste prijs en grootste promotie niemand voordeel brengt.

Beluister Hautekiet van maandag 19 maart hier opnieuw.
 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1366)

3 nieuwe smaken van Maytea

Nieuws Productnieuws

Het ijstheeassortiment MayTea combineert authenticiteit met natuurlijkheid. Aan het begin van het nieuwe lenteseizoen wordt het gamma uitgebreid met drie nieuwe smaken: Zwarte Thee van braambessen- en bosbessenmaak, Groene Thee met jasmijnsmaak en Groene thee met yuzu- en citrussmaak.
Lees meer ››

Bescherm je tegen cybercriminelen!

Nieuws

Buurtsuper.be hoort steeds meer klachten van leden over cybercriminaliteit. Deze relatief nieuwe vorm van criminaliteit kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Met deze cyberscan en -kit kan je je nu beter beschermen.
Lees meer ››