Buurtsuper.be op Radio1-Hautekiet over supermarkten en duurzaamheid

Nieuws

Deze morgen op het Radio 1-programma werd gediscussieerd over de rol van de supermarkten bij het sensibiliseren van consumenten rond duurzaamheid. Ook de Tweet van Buurtsuper.be kwam aan bod in het programma.

De Tweet van Buurtsuper.be-directeur Luc Ardies luidde: #hautekiet “Als zelfs de overheid en het Prijsobservatorium ons verwijt dat we 13% duurder zijn, terwijl hun vergelijking enkel op A-merken en geen huismerken noch verse voeding slaat...”
Buurtsuper.be staat 100% voor duurzaamheid. Uiteraard distantieert Buurtsuper.be zich van fraude en mag het één zeker niet aan het ander worden gekoppeld. Maar eerder al heeft de supermarktorganisatie in het inmiddels herhaaldelijk uitgezonden Eén-programma ‘Pano’ gewaarschuwd dat de ratrace om de laagste prijs en grootste promotie niemand voordeel brengt.

Beluister Hautekiet van maandag 19 maart hier opnieuw.
 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1469)

VLAM activiteitenverslag 2018

Nieuws

De buitenwereld kent VLAM vooral van de binnenlandse mediacampagnes voor consumenten. VLAM spreekt echter ook professionals aan: gezondheidswerkers, handelaars, winkeliers of horeca-uitbaters. Het promotiecentrum hecht steeds meer belang aan communicatie over duurzaamheid.
Lees meer ››

Wat met flexi-jobs na verkiezingen?

Nieuws

Wie minstens vier vijfde werkt of gepensioneerd is, mag een flexi-job uitoefen in de horeca, bij bakkers en slagers en in de kleinhandel. Sommige politieke partijen stellen het systeem van de flexi-jobs in vraag.
Lees meer ››