Buurtsuper.be start ledenprospectie met leuke “Wat als…?” - cartoons

Nieuws

Buurtsuper.be start haar jaarlijkse ledenprospectie. Momenteel is meer dan de helft van de zelfstandige supermarkten lid van Buurtsuper.be: zij krijgen het verzoek om hun lidmaatschap voor 2019 te vernieuwen.

De (nog) niet-leden worden gepolst om ook toe te treden tot de nog steeds groeiende club van zelfstandige supermarktzaakvoerders. Buurtsuper.be ambieert om ¾ van de zaakvoerders te verenigen. Buurtsuper.be inspireert dit jaar haar ledencampagne op het ludieke tv-programma “Wat als…?”. De existentiële vraag “Wat als Buurtsuper.be niet bestond?” wordt dan beantwoord met 7 leuke cartoons die telkens de verschillende kerntaken van Buurtsuper.be illustreren. Elke zelfstandige buurtsuper ontvangt de eerste helft van oktober een waaierboekje met alle verzamelde cartoons. Deze mailing per post wordt gecombineerd met e-mails, een advertentiecampagne in het vakblad ‘Buurtsuper.be’ en op de homepage van www.buurtsuper.be.

Luc Ardies van Buurtsuper.be hierover: “Er wachten op diverse fronten spannende tijden voor zelfstandige supermarkten en onze vereniging leeft bij gratie van haar leden. De bedoeling van deze campagne is dat elke zaakvoerder zich ernstig bevraagt over de bestaansreden van Buurtsuper.be en vervolgens over zijn of haar engagement om daar deel van uit te maken. Maar dan op een ludieke manier…”
 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2138)

Deelnamepakket al besteld?

Nieuws

Het deelnamepakket van onze imagocampagne bevat je attenties voor het Weekend van de Klant en je materiaal van onze imagocampagne (winkelaffiches en krasloten voor het jackpotspel) én je maakt kans om Super Team 2020 te worden!
Lees meer ››