‘Dag van de medewerker’: 5 eenvoudige tips voor optimale personeelsmotivatie

Nieuws PMO Opleidingen

Naar aanleiding van de ‘Dag van de medewerker’ geeft PMO cvba, het gespecialiseerde trainingscenter van Buurtsuper.be, 5 tips om jouw winkelpersoneel gemotiveerd en betrokken te houden.

Deze 5 tips & ‘Questions to be asked’ vormen eigenlijk de kapstok van het periodiek functioneringsgesprek, maar zijn tevens richtsnoeren om als leidinggevende ervoor te zorgen dat het heilig vuur blijft branden bij de medewerkers.

  • Welke aspecten vind je het leukste aan je job?
  • Welke aspecten vind je het minst leuk?
  • Wat wil je op termijn persoonlijk bereiken in onze organisatie?
  • Welke linken zie je met de collectieve doelstellingen van onze organisatie?
  • Hoe kunnen we dit vertalen naar een aantal actiepunten / concrete afspraken voor het volgend werkjaar?

Geïnteresseerd in onze managementopleidingen of handige zakboekjes rond personeelsmotivatie? Surf snel naar de website van PMO, of naar onze publicaties.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1366)

3 nieuwe smaken van Maytea

Nieuws Productnieuws

Het ijstheeassortiment MayTea combineert authenticiteit met natuurlijkheid. Aan het begin van het nieuwe lenteseizoen wordt het gamma uitgebreid met drie nieuwe smaken: Zwarte Thee van braambessen- en bosbessenmaak, Groene Thee met jasmijnsmaak en Groene thee met yuzu- en citrussmaak.
Lees meer ››

Bescherm je tegen cybercriminelen!

Nieuws

Buurtsuper.be hoort steeds meer klachten van leden over cybercriminaliteit. Deze relatief nieuwe vorm van criminaliteit kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Met deze cyberscan en -kit kan je je nu beter beschermen.
Lees meer ››