Delhaize legt focus op proximiteit

Nieuws

In de tweede helft van dit jaar wil Delhaize 30 nieuwe winkels openen. Het gaat dan voornamelijk om zogenaamde proximiteitswinkels of buurtwinkels.

23 nieuwe Delhaizewinkels openden hun deuren vanaf begin januari tot en met eind juni: 3 AD Delhaize’s, 4 Proxy Delhaize’s, 13 Shop&Go’s en 3 Fresh Ateliers. Allen samen goed voor een oppervlakte van 10.500 m², het equivalent van 2 voetbalvelden, en zo’n 181 nieuwe jobs.

Ook in de tweede jaarhelft zullen een 30-tal Delhaizewinkels de deuren openen, vooral proximiteitswinkels. Delhaize heeft ook gemerkt dat tijdens de coronacrisis de klanten een sterke voorkeur hadden voor buurtwinkels. "Het grote voordeel van lokale winkels zijn de aangepaste openingsuren, de band met de lokale gemeenschap en natuurlijk ook de proximiteit", aldus Delhaize.  

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2215)

Een ‘superbuurt’ dankzij Mooimakers!

Nieuws

In aanloop van het ‘Weekend van de Klant’ organiseert Buurtsuper.be haar jaarlijkse imagocampagne. We kunnen deze campagne enkel maar organiseren dankzij de steun van onze corporate partners. Een van die zeer gewaardeerde partners is Mooimakers.
Lees meer ››

Na de uren van ... Kris Borlo

Nieuws

In de rubriek 'Na de uren' van ons Super magazine brengen we het verhaal achter de hobby van een buurtsuperuitbater. In het juni nummer is dat Kris Borloo van Spar Denderwindeke. Hij speelt op een diatonische harmonica, een typisch Alpen-instrument dat vooral in Oostenrijk bespeeld wordt.
Lees meer ››

77% wil mondmasker verplichten

Nieuws

Uit de Grote Coronastudie van de Universiteit Antwerpen blijkt dat 77% van de Belgen een mondmasker wil verplichten voor klanten in de supermarkt. 83% vindt dat het verplicht moeten worden voor personeel.
Lees meer ››