Dominique Monami leert buurtsupers hoe batterijen terug op te laden

Nieuws

Toptennisspeelster Dominique Monami introduceert de opleiding 'Boost your energy' in de buurtsuper. AD Willebroek onthaalde de workshop alvast zeer positief.

“Een topprestatie van Dominique Monami ! Ik heb samen met een aantal van mijn medewerkers een aantal tips & tricks gekregen over hoe we beter ‘onze batterijen kunnen opladen’ getuigt Frédéric Van Hoecke van AD Willebroek.
Dominique praat zeer doelgericht met kleine groepjes en stelt voor elk van hen 1 actie punt op. Deze opleiding sluit perfect aan bij de andere PMO opleidingen. Zeker een must voor werkgevers die merken dat het energie peil wat opgekrikt kan worden.”


Interesse in deze opleiding, contacteer ons.

Een interview met Dominique Monami lees je in het eerstkomende magazine van Buurtsuper.be.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (953)

Buurtsuper.be juicht strengere handhaving zwerfvuil toe

Nieuws

Vlaams minister van Leefmilieu Joke Schauvliege (CD&V) stelt voor om strengere boetes op zwerfvuil en sluikstorten in te voeren. De afgelopen dagen spitste het zwerfvuildebat zich vooral toe op de zin of onzin van de invoering van statiegeld op blikjes en plastic flessen. Maar ook op het vlak van handhaving zit er een en ander in de pijplijn, en er zijn zelfs al enkele stappen gezet.
Lees meer ››