Dominique Monami leert buurtsupers hoe batterijen terug op te laden

Nieuws

Toptennisspeelster Dominique Monami introduceert de opleiding 'Boost your energy' in de buurtsuper. AD Willebroek onthaalde de workshop alvast zeer positief.

“Een topprestatie van Dominique Monami ! Ik heb samen met een aantal van mijn medewerkers een aantal tips & tricks gekregen over hoe we beter ‘onze batterijen kunnen opladen’ getuigt Frédéric Van Hoecke van AD Willebroek.
Dominique praat zeer doelgericht met kleine groepjes en stelt voor elk van hen 1 actie punt op. Deze opleiding sluit perfect aan bij de andere PMO opleidingen. Zeker een must voor werkgevers die merken dat het energie peil wat opgekrikt kan worden.”


Interesse in deze opleiding, contacteer ons.

Een interview met Dominique Monami lees je in het eerstkomende magazine van Buurtsuper.be.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1112)

Carrefour lanceert personal shopper dienst

Nieuws

Carrefour lanceert personal shopper dienst Shipto. Deze mobiele app, brengt klanten in contact met personal shoppers. In de app kiest de klant de winkel waar hij wil kopen, voegt de producten toe aan het winkelmandje en plaatst zijn bestelling. Vervolgens worden de aankopen door de personal shopper met een elektrische bakfiets geleverd op het gewenste adres. Daarmee speelt deze retailer slim in op het tijdsgebrek bij klanten.
Lees meer ››