Feestelijke cocktails om het jaar mee af te sluiten

Nieuws Productnieuws

Wat zijn de feestdagen zonder heerlijk eten? Maar zelfs voor je aan tafel gaat, kan jij je gasten in de watten leggen met deze heerlijke aperitiefcocktails van BACARDÍ. Extra tip: bereid je cocktails aan tafel bij je gasten. Niet alleen heeft het een hoge entertainmentwaarde, het is een fijne manier om indruk te maken.

 

Martini Fiero & Tonic

- 75 cl Martini Fiero
- 75 cl tonic
- IJs
- Schijfje bloedsinaasappel

Vul een balloonglas met ijs. Schenk gelijke delen Martini Fiero en tonic. Roer zachtjes. Garneer met het schijfje bloedsinaasappel.

Grey Goose Fireside

- 40 ml Grey Goose Vodka
- 50 ml vers pompelmoessap
- 10 ml ahornsiroop
- 1 takje rozemarijn
- Snufje zout

Zet de glazen klaar en maak de cocktail bij je gasten. Crush de rozemarijnblaadjes, de ahornsiroop en het zout in een glas. Vul met ijs en doe er de Grey Goose Vodka bij. Voeg vers pompelmoessap toe en roer grondig. Garneer met een extra takje rozemarijn.

Patrón Paloma

- 60 ml Patrón Silver Tequila
- 90 ml pompelmoeslimonade
- 15 ml Vers limoensap
- 1 snufje zout
- Schijfje pompelmoes als garnering
- Zoutrand (optioneel)

Doe alle ingrediënten in een highball glas gevuld met ijs. Garneer met het schijfje pompelmoes.

Dewar's & Ginger Ale

- 50 ml Dewar’s 12
- 100 ml bruiswater (geserveerd met citroen) of 100 ml Ginger Ale (geserveerd met limoen)

Doe Dewar’s 12 in een highball glas. Vul het glas met ijsblokjes en de gekozen mixer. Roer grondig en garneer naargelang de mixer.

Grey Goose Espresso Martini

- 35 ml Grey Goose Vodka
- 25 ml Single Origin Espresso
- 20 ml Premium Koffielikeur
- 3 koffiebonen
- Snufje zout

Doe alle ingrediënten, behalve de koffiebonen, in een shaker en schud grondig. Schenk uit in een Martiniglas. Werk af met de koffiebonen.

Cuatro Mulled Wine

- 35ml BACARDÍ Añejo Cuatro rum
- 12.5ml sinaasappellikeur
- 20ml glühweinsiroop (2/1 ratio glühwein/suiker)
- 20ml citroensap
- Martini Prosecco
- 15ml Martini Riserva Speciale Rubino

Giet alle ingrediënten in een met ijs gevuld highball glas, behalve de Prosecco en Martini Rubino. Schenk voorzichtig bij met Martini Prosecco. Voeg een laagje Martini Rubino toe. Garneer met zeste van appelsien en rode bessen.


Over BACARDÍ® Rum - 's werelds meest bekroonde rum

In 1862, in de stad Santiago de Cuba, bracht oprichter Don Facundo Bacardí Massó een revolutie teweeg in de industrie van gedistilleerde dranken en creëerde een light-body rum met een bijzonder zachte smaak - BACARDÍ. De unieke smaak van BACARDÍ rum ïnspireerde cocktail pioniers om enkele van 's werelds meest beroemde recepten te verzinnen, waaronder de BACARDÍ Mojito, de BACARDÍ Daiquirí, de BACARDÍ Cuba Libre, de BACARDÍ Piña Colada en de BACARDÍ El Presidente. BACARDÍ rum is 's werelds meest bekroonde sterkedrank, met meer dan 800 onderscheidingen voor kwaliteit, smaak en innovatie. Tegenwoordig wordt BACARDÍ rum voornamelijk in Puerto Rico gemaakt, waar men erop let dat de smaak hetzelfde blijft vandaag als toen het voor het eerst werd gemengd in 1862.

Lees ook ›› Alle producten (2225)

Een ‘superbuurt’ dankzij Coca-Cola

Nieuws

In aanloop van het ‘Weekend van de Klant’ organiseert Buurtsuper.be haar jaarlijkse imagocampagne. We kunnen deze campagne enkel maar organiseren dankzij de steun van onze corporate partners. Een van die zeer gewaardeerde partners is Coca-Cola.
Lees meer ››

Supermarkten bedanken franchisenemers

Nieuws

In het Super magazine van juni plaatsten alle grote enseignes een bedankadvertentie. Ze willen hiermee de franchisenemers en hun personeel nog eens uitdrukkelijk bedanken voor de geleverde inspanningen tijdens de coronacrisis!
Lees meer ››