Frisse dorstlesser MayTea

Nieuws Productnieuws

MayTea is een onweerstaanbaar drankje met de subtiele smaak van echt getrokken theeblaadjes, gecombineerd met een heerlijk vleugje vruchten en planten. Het bevat weinig calorieën en geen zoetstoffen.

Het gamma van MayTea is geïnspireerd op de traditionele bereiding van huisbereide geïnfuseerde ijsthee, en is speciaal bedacht voor de volwassen liefhebbers van verfijnde smaaksensaties. Een echt theeblaadje ligt aan de basis van de vier recepten van het gamma. Dat blaadje wordt in zijn puurste vorm voorzichtig in water gedompeld, waar het zachtjes trekt. Zo blijft de authentieke theesmaak bewaard, die garant staat voor een betoverende zintuiglijke reis. Een vleugje vruchtensap geeft het geheel extra smaak en een heerlijk subtiele toets. Tot slot bevat MayTea 40% minder suiker dan de meeste frisdranken. Het gamma bevat dan ook geen kunstmatige aroma’s, kleurstoffen, bewaarmiddelen of zoetstoffen. Kortom, deze ijsthee sluit perfect aan op de trend van deze tijd en de moderne manier van leven: gezond genieten!

Vier smaken, vier keer gezond genieten

Het gamma van MayTea bestaat uit vier verschillende smaken, die lichaam en geest overspoelen met een golf van vitaliteit en frisheid.

  • MayTea Zwarte Thee met Witte Perzik: de typische hout- en moutachtige smaken van zwarte thee, subtiel gecombineerd met een verfijnd vleugje witte perzik. Een ultieme, zachte smaaksensatie.
  • MayTea Groene Thee met Munt: de zachte smaak van groene thee, versterkt met een verfijnd vleugje groene munt. Dorstlessend bij elke slok.
  • MayTea Witte Thee met Framboos: de lichte, bloemige toetsen van witte thee, gecombineerd met de verrukkelijke smaak van frambozen. Een explosie van lente voor de smaakpapillen.
  • MayTea Groene Thee met Citroen: de zachte smaak van groene thee, versterkt met een zure toets van citroen. Voor een verfrissende pauze op elk moment van de dag.

MayTea is vanaf nu verkrijgbaar in alle supermarkten, in twee formaten: 1 liter (vier smaken) aan € 1,89 per fles en 33 cl (uitsluitend MayTea Zwarte Thee met Witte Perzik en MayTea Groene Thee met Munt) aan € 3,40 per pak van vier. Het 33 cl-formaat is ook verkrijgbaar in een selectie van meeneemverkooppunten (o.a. tankstations en nachtwinkels).

Lees ook ›› Alle producten (1296)

Volg Buurtsuper.be via facebook

Nieuws

Op de Facebookpagina van Buurtsuper.be vind je dagelijks inspirerende berichten, actueel nieuws en boeiende reportages. Volg ons dus zeker indien je op de hoogte wil blijven van het meest relevante nieuws uit de food retail.
Lees meer ››

Maximaal 0,8% loonstijging in 2019 en 2020

Nieuws

De lonen in ons land kunnen dit en volgend jaar max. 0,8% boven op de index stijgen. Dat blijkt uit het loonkostenrapport van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven (CRB), dat donderdag verscheen en waarvan De Tijd de grote lijnen vernam. Het rapport luidt het begin in van het loonoverleg tussen de vakbonden en de werkgeversorganisaties.
Lees meer ››