Hoeveproducten rechtstreeks in je buurtsuper

Nieuws

Buurtsuper.be en het ‘Innovatiesteunpunt voor landbouw en platteland’ plannen samen een project waarbij boeren hun producten aanbieden via de lokale en zelfstandige buurtsupermarkten.

Via regionale meetings, georganiseerd door Buurtsuper.be en het Innovatiesteunpunt, kunnen boeren en plaatselijke buurtsupermarkten elkaar ontmoeten om een eventuele samenwerking te bespreken. Luc Ardies van Buurtsuper.be: “Het is een win-winsituatie voor beide partijen: de verkoop van producten van de plaatselijke boer versterkt de positionering van buurtsuper. Het aanbieden van hoeveproducten past immers perfect in de trend naar meer verse, authentieke, lokale producten. De boer is dankzij de samenwerking niet genoodzaakt om zelf een hoeveverkoop op te starten, met al de bijhorende investeringen en zorgen rond de strengere hygiënewetgeving.” Buurtsuper.be plant een eerste regionale meeting in de Antwerpse Kempen in februari 2019.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1296)

Volg Buurtsuper.be via facebook

Nieuws

Op de Facebookpagina van Buurtsuper.be vind je dagelijks inspirerende berichten, actueel nieuws en boeiende reportages. Volg ons dus zeker indien je op de hoogte wil blijven van het meest relevante nieuws uit de food retail.
Lees meer ››

Maximaal 0,8% loonstijging in 2019 en 2020

Nieuws

De lonen in ons land kunnen dit en volgend jaar max. 0,8% boven op de index stijgen. Dat blijkt uit het loonkostenrapport van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven (CRB), dat donderdag verscheen en waarvan De Tijd de grote lijnen vernam. Het rapport luidt het begin in van het loonoverleg tussen de vakbonden en de werkgeversorganisaties.
Lees meer ››