Hoeveproducten rechtstreeks in je buurtsuper

Nieuws

Buurtsuper.be en het ‘Innovatiesteunpunt voor landbouw en platteland’ plannen samen een project waarbij boeren hun producten aanbieden via de lokale en zelfstandige buurtsupermarkten.

Via regionale meetings, georganiseerd door Buurtsuper.be en het Innovatiesteunpunt, kunnen boeren en plaatselijke buurtsupermarkten elkaar ontmoeten om een eventuele samenwerking te bespreken. Luc Ardies van Buurtsuper.be: “Het is een win-winsituatie voor beide partijen: de verkoop van producten van de plaatselijke boer versterkt de positionering van buurtsuper. Het aanbieden van hoeveproducten past immers perfect in de trend naar meer verse, authentieke, lokale producten. De boer is dankzij de samenwerking niet genoodzaakt om zelf een hoeveverkoop op te starten, met al de bijhorende investeringen en zorgen rond de strengere hygiënewetgeving.” Buurtsuper.be plant een eerste regionale meeting in de Antwerpse Kempen in februari 2019.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1382)

Interview met schrijver van hét marketingboek van 2018

Nieuws

Super magazine sprak met Rachid Lamrabat. Hij helpt bedrijven om hun marketing af te stemmen op de nieuwe consument. Zijn boek ‘Etnomarketing’ werd verkozen tot BAM Marketing Book of the Year 2018. Hij is spreker op ons marketingcongres in april. Lees hier, bij wijze van voorproefje, alvast het interview...
Lees meer ››