Ives Depoortere, CEO Jules Destrooper, wordt nieuwe voorzitter van BABM

Nieuws

Brussel, 3 oktober 2019 – Ives Depoortere werd verkozen tot voorzitter van BABM, de Belgo-Luxemburgse vereniging van de Merkartikelfabrikanten. Dat gebeurde tijdens de algemene vergadering van de vereniging die op 2 oktober plaatsvond.

Ives Depoortere heeft het ideale profiel om de belangen van de sector te verdedigen want hij is zelf een ‘merkenman’. Hij was zijn hele loopbaan actief in de FMCG, eerst bij Unilever, dan bij Orangina-Schweppes en bij Iglo Belgium. Sinds mei 2019 is hij de CEO van Jules Destrooper. Zijn belangrijkste doelstelling als nieuwe voorzitter van BABM is om de samenwerking op alle niveaus te versterken: tussen de leden zelf, tussen de leden en de distributiesector, tussen BABM en andere verenigingen.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2150)

Boost voor versbeleving

Nieuws

Ondernemers Michiel Masschelein en Annelies Himpens zochten naar vernieuwing in hun Carrefour Express in Rekkem. In samenwerking met Croustico lanceerden ze een broodjesconcept, gekneed naar hun winkel, de ‘Croustico Sandwich Corner’.
Lees meer ››

Technische werkloosheid verlengd

Nieuws

Vakbonden en werk­gevers zijn het in de Groep van 10 eens geraakt over een verlenging van de steunmaatregelen voor bedrijven om de coronacrisis te overbruggen van 30 juni tot 31 augustus. Het gaat dan onder meer om een voortzetting van de tijdelijke werkloosheid en de ­regeling voor ouderschapsverlof.
Lees meer ››

Menselijke factor onderschat

Nieuws

De menselijke factor in de vorm van competente, servicegerichte medewerkers wordt door veel retailers onderschat. Het menselijke aspect wint in belang in het post-corona tijdperk en wordt steeds meer het ‘nieuwe normaal’. Volgens Consensio zal de coronacrisis een aantal reeds bestaande trends nog versterken.
Lees meer ››